rzulw 06.02.03, 13:30 Jedni 'przed' inni 'po'. W jednym i drugim wypadku 'zadaje' kaffke. "...kto ten chetny, kto sie zglasza?..." "...mial malenka, piekna brodke, a wolano nań..." ??????????? kto dokonczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: okay, pora 'okoloobiednia' 06.02.03, 13:42 rzulw napisał: > Jedni 'przed' inni 'po'. > W jednym i drugim wypadku 'zadaje' kaffke. > "...kto ten chetny, kto sie zglasza?..." > "...mial malenka, piekna brodke, a wolano nań..." > ??????????? > kto dokonczy ? > koziołek - matołek?????? czy o to chodzi? coś mi krąży po głowie... a na obiad wyjątkowo wrąbałam ogromnego kebaba po którym teraz siedzę i pyfam i znowu kolejny centymetr dojdzie chyba idę na dietę i nie rozmawiamy o jedzeniu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw koziolek 06.02.03, 15:26 no i brawooooo :) kolejny "Usmiech admina" przyznany :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pora 'okoloobiednia' to dopiero się zaczyna 06.02.03, 19:04 (przynajmniej w "mojej strefie klimatyczno-zawodowej") Odpowiedz Link Zgłoś