Dodaj do ulubionych

Kafe pod palmą (1600)+

19.07.06, 23:18
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:19
      poprzedni wątek trochę przewalony ;-)
      • adasg Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:21
        ja pomału zacznę się żegnać, za 20min zaczynam "pracę" w pracy. Muszę się
        trochę przygotować. Dziękuję za miłą zabawę. Pozdrawiam serdecznie . Buziaki
        trzy no pa
    • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:19
      Adaś jesteś jeszcze??
      Bo Fantka z Brotonem światła pogasili i nic nie widze;-))
      • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:20
        Nic nie szkodzi
        Dzisisja wszystko może sie zdarzyć;-)))
      • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:21
        ja też nic nie widzę ;)
        nawet nie wiem czy jestem sama czy nie ;-)
        • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:21
          Dobrze, że siebie jeszcze po perfumach rozpoznajemy;-))
          • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:22
            ;-)
            • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:23
              No to co?
              Kelnerowi damy dzisiaj spokój. rano przyjdzie i posprząta
              • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:24
                przepraszam,zasłuchałam się pewnego utworku
                • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:25
                  Kiciu czego tam słuchasz??
                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:29
                    Vira,Verby,Arasha,Iry ,Myslowitz,Lady Pank
                    i jaieś tam inne tz mp3
                    • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:32
                      Mam dla Ciebie takie piękne kiciusie tylko nie wiem jak je przesłać
                      • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:34
                        Już sie kładę.
                        Jeszcze jeden rozdział w książce i zasypiam
                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:39
                          @ wyslij
            • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:23
              Adaś dobrze mówi,
              On do pracy'
              a ja muszę o 5 wstać,
              dlatego papapa
              • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 19.07.06, 23:24
                Dziękuję za miłe towarzystwo i dobra zabawę.
                Do jutra
    • adasg Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 01:13
      znowu się udało. Dobranoc wszystkim
      • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 06:45
        O!
        pobojawisko po wczorajszej imprezie!
        Kelner jeszcze nie posprzątał,
        kieliszki poprzewracane,
        nawet pety są w popielniczce!
        Kto tu palił?
        • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 06:46
          Sama sobie robię kawę..... sypaną.
          Nawet jeść nic nie chcę...
          może jakaś tabletka by się przydała ;-)
          • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 07:35
            Czyżby w Twoim organizmie też pobojowisko, że tabletek szukasz??;-))
            • adasg Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 07:48
              Ja też poproszę o kawę, czarna bez cukru. Dzień Dobry Wszystkim
              • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 08:36
                Adasiu czy Ty spałeś w ogóle tej nocy???
                • adasg Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 08:49
                  Oczywiście, zawsze śpię, przynajmniej godzinę, ale zawsze.
                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 08:55
                    Doberek Wszystkim :)
                    przepraszam za wczoraj,więcej się to nie powtórzy .
                    <kawa>
                    • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 18:32
                      jaka tu dzisiaj cisza.
                      Az trudno sobie wyobrazić, że wczoraj była impreza;-))
                      • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 18:55
                        piććććććććć błagammmmmmmmmmmm
                        • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 19:00
                          Kelner Ci nie podał soczku?
                          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 19:08
                            nie :(
                            • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 19:11
                              Przecież widzę że soczek stoi przed Tobą:)
                              Kelner by Ci nie podał? nie wierzę ;-)
                              • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 19:13
                                fantka,to soczek ale kolegi
                                mi jeszcze nie doniósł
                                • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 19:16
                                  Kiciu!
                                  Co Ci się ........
                                  Kelner kolegów nie donosi ;-))))))))))
                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 20:07
                                    Przejadłam się dzisiaj:-((
                                    Prosze o jakis spalacz tłuszczu i kalorii!!
                                    • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 20:08
                                      skakanka ;-)
                                      • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 20:09
                                        Z ostatniej swojej skakanki zrobiłam synowi sznurek do ciągnięcia sanek w
                                        zimie;-))
                                        • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 20:12
                                          teraz sanki nie potrzebne,
                                          więc można skakankę powołać na poprzednie stanowisko ;-))
                                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 20:12
                                          fantka, ja byłam z kolegą :D
                                          Smiac mi się chce po wysłuchaniu wiadomości.
                                          Zizu (piłkarz Francji),dostał kare 5tyś euro i zakaz gry przez 3 kolejne mecze,
                                          jak on niby ma spełnić kare.Jak zakończył kariere?
                                          • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 21:57
                                            Chodź Kiciu. Wypijmu herbatkę odchudzającą . Kelner juz nam zaparzył
                                            • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 21:59
                                              pewnie po dzisiejszym to herbatka
                                              • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:00
                                                Czy nie tylko ja przegięłam???
                                                • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:02
                                                  chyba nie
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:04
                                                    Przyznaję się jak na spotkaniu anonimowych obżartuchów...Duża pizza na pół z
                                                    kolegą p jedno piwo- też duże:-((
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:06
                                                    ja 1 batonik kokosowy :(
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:08
                                                    Chyba musimy założyć nowy wątek, żeby palmowiczom nie obrzydzać, bo kelner się
                                                    zezłości;-))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:11
                                                    kelner sie chyba obraził
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:15
                                                    No niech tylko spróbuje!!;-)))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:19
                                                    no wiesz
                                                    nie ma go wiec kto wie co sie z nim dzieje
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:20
                                                    Może poszedł wyrzucić śmieci po wczorajszej imprezie albo jeszcze segreguje-
                                                    szkło, plastik, aluminium...;-))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:31
                                                    hm juz dawno z nim nie gadałam
                                                    moze na urlopie?
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:36
                                                    Ja mu wniosku nie podpisywałam;-))
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:38
                                                    może fantka
                                                    albo wziął L4
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 20.07.06, 22:49
                                                    Jutro wszystko się wyjaśni.
                                                    Ja szukam sobie jakiejś nowej książki do poczytania, bo tamta mi się kończy:-(
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 21.07.06, 07:02
                                                    Kelner jest, oczywiście...
                                                    a kto inny posprzątał po ostatniej imprezie?!
                                                    On ma tu raczej funkcję usługową
                                                    a nie towarzyską,
                                                    dlatego mało się odzywa ;)
                                                • wesola_kicia tatusiu ze względu ,że jesteś daleko!!!!!!!!!!! 20.07.06, 22:05
                                                  i nie mam jak złożyć Ci życzeń imieninowych,
                                                  pisze tu na tym wątku i na tym forum
                                                  najserdeczniejsze życzenia
                                                  jak zwylke zdrowia ,wymażonego domku
                                                  i żebyśmy się więcej nie kłócili tak jak to
                                                  miało miejsce wczoraj ,rozmawiając przez telefon
                                                  • wesola_kicia 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 15:37
                                                    już 4 godziny jak siedze nad moją kawą i jej wypić nie moge,robiłam kilka rzeczy
                                                    naraz ,pisałam,sprzątałam,gotowałam i do tego wszystkiego zastanawiałam się nad
                                                    jednym.Co zrobic,żeby woda w basenie po 3 dniu nie była zielona,kurcze nic nie
                                                    wymyśliłam
                                                  • screen Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 18:38
                                                    Wpadłam na chwilkę. Dzisiaj idę na imprezkę integracyjną z moimi
                                                    współpracownikami. Jednym zdaniem wychodzę do ludzi;-))
                                                    Opowiem Wam jutro.
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:24
                                                    ... to może ... piwo ... strugane ... proszę ....
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:26
                                                    ja sok marchwiowo bananowy
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:30
                                                    ten sok marchwiowo bananowy mnie zainteresował
                                                    na strugane na razie nie mam ochoty ;)
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:32
                                                    wiem co zdrowe :D
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:37
                                                    ....piwo zdrowsze !!!...
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:38
                                                    na kamienie i na nerki
                                                    nerki mam zdrowe
                                                    kamieni nie mam
                                                    więc sok jest lepszy:D
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 19:46
                                                    Broton ja piwo też wypiję,
                                                    ale najpierw soczek ;)
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:03
                                                    ... pij Fantko ...
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:05
                                                    a trujcie sie
                                                    ja zostane przy soczku
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:11
                                                    ...picie soczków grozi śmiercią w przeciwieństwie do picia piwa ...
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:13
                                                    Broton zlituj się ;)
                                                    czym Ty straszysz?
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:16
                                                    broton moge umierać
                                                    nawet lepiej by było
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:28
                                                    to ja już to piwo poproszę
                                                  • kelnerpodpalma Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:29
                                                    Oczywiście Fantko już podaję...
                                                    jakie piwo wypijesz?
                                                    jasne czy strugane?
                                                    Kiciu a Tobie co podać?
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:32
                                                    jak zwylke sok marchwiowo bananowy
                                                    i masaż plecków
                                                  • kelnerpodpalma Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:35
                                                    Prosze bardzo Kiciu!
                                                    dla Ciebie zawsze ;-)
                                                    Teraz mogę Ci plecki pomasować,
                                                    bo akurat nikogo nie ma pod palmą
                                                    do obsłużenia...
                                                    Fantka siedzi sama i popija strugane,
                                                    panowie gdzies się zmyli...
                                                    więc chodź ;)
                                                  • wesola_kicia Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:36
                                                    ide ;)
                                                    tylko prosze delikatnie
                                                  • kelnerpodpalma Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:38
                                                    Kiciu będzie tak jak zawsze ;-)
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:41
                                                    i znowu sama siedzę pod palmą ;(
                                                    nawet kelner poszedł Kici plecy masować ;)
                                                    dobrze że chociaż strugane dotrzymuje mi towarzystwa ;)
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:49
                                                    .... strugane jest OK...
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:51
                                                    przysiądziesz się?
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:52
                                                    ... jestem ...
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:54
                                                    o czym będziemy rozmawiać?
                                                  • fantka Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:57
                                                    pomilczymy?
                                                  • broton Re: 4 godziny nad kawą !!!!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 20:59
                                                    o miłości ...
                                                  • wesola_kicia <sciana> 21.07.06, 20:57
                                                    poraz setny tlumacze młodszej siostrze kiedy i co to jest spalony w piłce nożnej
                                                    a Ona znowu powiedziała "ok rozumie"
                                                    po 5 minutach pytaj ją a Ona "nie pamiętam"
                                                    prosze o piwo ze spritem
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:02

• fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:03
                                                    na tym forum to chleb powszedni ;)
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:05
                                                    fantka,mowić nie moge
                                                    :(
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:06
                                                    dlaczego nie możesz mówić Kiciu?
                                                    chyba Ci kelner krzywdy nie zrobił?
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:09
                                                    kelner nic mi nie zrobił :)
                                                    nie wiem czemu :(
                                                  • broton Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:11
                                                    a to pierdoła z tego kelnera ... mogł zaciągnąć na zaplecze ...
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:12
                                                    nie wymasował Ci pleców? skandal!
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:13
                                                    broton co masz na myśli :P
                                                    fantka jak nie wymasował jak wymasował ;)
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:15
                                                    no bo pisałaś ze nic Ci nie zrobił...
                                                    kelner jest oki ;-)
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:15
                                                    miałam na myśli,że to nie przez niego mam chrypke
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:15
                                                    a rodzeństwu nie daj wejść na głowę ;)
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:17
                                                    lody jadłaś? ;(
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:18
                                                    nie nie jadłam
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:17
                                                    dzisiaj młoda robi ze mną wszystko co chce bo kolejną noc nie spałam
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:12
                                                    chyba wiem
                                                    przez 1,5 godziny uspokajam moją siostre bo sie wydziera,na domiar wszyskiego
                                                    musze co jakiś czas wrzasnąć na kocice bo chce mi głupia z okna wyskoczyć,
                                                  • broton Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:18
                                                    ....tylko plecy wymasował ... trza było minmie zewołać......
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:19
                                                    fantką byłeś zajęty
                                                    i nie chciałam Wam przeszkadzać
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:19
                                                    a Ty co byś zrobił?
                                                  • fantka Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 21:22
                                                    Kiciu!
                                                    Broton nie był mną zajęty,
                                                    poszedł gdzieś sobie ;(
                                                  • wesola_kicia Re: <sciana>piccccc 21.07.06, 23:43
                                                    przecież ja nic nie mowie:P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 09:12
                                                    Witaj kelner!
                                                    Zrób mi proszę mocnej kawy...
                                                    czy masz dzisiaj świeże rogaliki?
                                                    zjadłabym jednego,
                                                    aha i mleko mi podaj ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 09:13
                                                    Kelner czy ktoś już dzisiaj zaglądał do kafe?
                                                    wypił kawę po cichutku?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 11:25
                                                    tak gorąco, że jakieś lody z owocami zjadłabym,
                                                    i na leżaczku się kładę, ale pod parasolem ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 13:21
                                                    ziemniaczki z koperkiem i zimny kefir poproszę
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 15:19
                                                    za wcześnie na drinka?
                                                    a ja już mam ochotę ;)
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 15:37
                                                    Dzisiejsza data z czekoladkami mi się kojarzy;-))
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 15:45
                                                    sobota dzisiaj,
                                                    a skąd czekoladki ?
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 17:32
                                                    Fantko nie pamiętasz?
                                                    Kiedyś chyba Wedel miał taką nazwę. Na tych naszych komunistycznych
                                                    czekoladkach było wtedy napisane 22lipca.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 17:36
                                                    prawda!!!!
                                                    zobacz już nie skojarzyłam ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 17:52
                                                    gin z tonikiem dzisiaj mi dobrze zrobi ;)
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 17:59
                                                    Ja po wczorajszych dwóch piwach poproszę wodę z lodem i cytryną.
                                                    Tylko bez wkładki;-)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 18:11
                                                    wczoraj byłam grzeczna,
                                                    dlatego dzisiaj gin z tonikiem mi sie należy
                                                    a co?!
                                                    ;-)
                                                  • broneknotgeld Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 22:38
                                                    Witom.

Maszkecynio zowdy mało
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=26813501
                                                    Tako mie se tyż zachciało.
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 23:12
                                                    ... piwo ... zimne i strugane ... proszę .
                                                  • broneknotgeld Re: Kafe pod palmą (1600)+ 22.07.06, 23:21
                                                    Z biyrym roztomajcie bywo
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23613936&v=2&s=0
                                                    Niyjednego aże dziwo.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 23.07.06, 10:20
                                                    w ten upał miałam problemy z zaśnięciem ;)
                                                    za to pospałam dzisiaj...
                                                    teraz kawę potrzebuję dużą i czarną ;)
                                                  • broneknotgeld Re: Kafe pod palmą (1600)+ 23.07.06, 14:03
                                                    Toż se kawy tyż napija
                                                    Bez niyj dzionka niy przeżyja.
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą (1600)+ 23.07.06, 21:30
                                                    ... to co zwykle - panie starszy ...
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 23.07.06, 22:01
                                                    A ja dzisiaj tylko wodę poproszę.
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 24.07.06, 09:20
                                                    Witam Was po tym cudnym weekendzie,
                                                    coprawa plany mi się pozmieniały ,ale to był najcudwoniejszy weekend mego życia.
                                                    Poprosze o napój cytrynowy z dużą ilością lodu :)
                                                  • broneknotgeld Re: Kafe pod palmą (1600)+ 24.07.06, 16:38
                                                    Dyć nojlepszo wodka czysto
                                                    Nic niy szkodzi że łognisto.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 24.07.06, 17:55
                                                    Bronek jak prawdziwy mężczyzna wódkę zamawia czystą ;)
                                                    ja wypiję gin z tonikiem,
                                                    może mi to pomoże na upał ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 24.07.06, 22:23
                                                    Kelner uruchom wszystkie wiatraczki
                                                    i daj mi coś chłodzącego ;(
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1600)+ 25.07.06, 00:04
                                                    Witam! Wpadłam na drinka przed zaśnięciem;-)
                                                    Wpuścicie mnie?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 25.07.06, 06:40
                                                    Kawy, kawy, kawy !!!!!
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 25.07.06, 18:08
                                                    wannę pełną wody z lodem poproszę ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 25.07.06, 19:37
                                                    a teraz zimne piwo ;-)
                                                  • broton Re: Kafe pod palmą (1600)+ 25.07.06, 22:32
                                                    ... strugane ...
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1600)+ 26.07.06, 06:45
                                                    tylko kawa,
                                                    ale z mlekiem,
                                                    jajecznica i sałatka z pomidorków ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1600)+ 26.07.06, 07:54
                                                    poprosze piwo z sprite`m
                                                    :(
                                                  • wesola_kicia :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 08:59
                                                    ze względu ,że mnie wieczorkiem nie będzie zostawiam Wam w lodówce czerowne wino
                                                    ,szmpana,a także serniczek i makowaca.
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 11:00
                                                    Poproszę coś na odtrucie. Wczoraj przesadziłam w realu:-((((
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 11:09
                                                    screen wypij mięte
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 11:10
                                                    Zaraz idę po red bulla
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 11:11
                                                    hm
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 16:03
                                                    Dziękuję ślicznie i przepraszam, że się nie domyśliłem :(
                                                    Serniczek chyba jest moim ulubionym ciastem :)
                                                    Pycha :)
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 17:42
                                                    ja także serniczek uwielbiam ;)
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 17:57
                                                    dobrze, że dużo tego serniczka :)
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 18:04
                                                    podziel ten sernik na połowę...
                                                    zjemy cały,
                                                    dopóki sami tu jesteśmy ;)
                                                  • broton Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 18:28
                                                    ... a js ...??
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 18:31
                                                    Broton też lubisz sernik :)
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 19:13
                                                    Broton witaj w gronie sernikożerców ;)
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 21:45
                                                    Mocną kawkę poproszę, bo muszę się uczyć do jakiegoś egzaminu:-(
                                                  • broton Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 26.07.06, 22:19
                                                    ... jasne , że lubie sernik ...

....przepraszam byłem z rodzinną wizytą ...
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 06:33
                                                    Po serniku ani okruszka nie zostało,
                                                    ale ja tylko kawę poproszę
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 08:22
                                                    ciesze się,że sernik znikł
                                                    a co z makowcem?
                                                    Dziękuje Wam :)
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 10:07
                                                    Na śniadanie zjemy, bo lubię mak, tylko takiej ilości sernika dawno nie
                                                    zjadłem :)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 10:12
                                                    właśnie czytałam
                                                    jestem pod wrażeniem;)
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 10:37
                                                    Czego? Pojemności mojrgo żołądka?
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 10:47
                                                    nie tego,że tak prędko znikł:d
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 10:58
                                                    dobry był, zresztą makowiec też?
                                                    Kac jest?
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 16:19
                                                    mówisz że makowiec też dobry?
                                                    to kawałeczek zjem :-)
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 18:31
                                                    no tak bardzo dobry :)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 19:12
                                                    czyli sąsiadka się postarała :)
                                                    ciesze się ,że Wam smakowało
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 19:39
                                                    sernik też sąsiadka piekła?
                                                    może przepis by dała?
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 19:50
                                                    wszystko sąsiadka piekła
                                                    ja wole gotować
                                                    pieczenie mi nie wychodzi ,więc się w to nie bawie.
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 19:56
                                                    spytaj o przepis na sernik,
                                                    bo nie zawsze mi dobrze wychodzi
                                                    z mojego przepisu ;(
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 20:00
                                                    ok poprosze ją o ten przepis,
                                                    ale dopiero 10 sierpnia
                                                    bo wyjechała na wakacje
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 20:02
                                                    poczekam :-)
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 20:02
                                                    Winko wytrawne mi się marzy....:)
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 20:18
                                                    Kelner ma mnie gdzieś!!!;-((
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 20:20
                                                    <winko>
                                                    ja poprosze o herbatke malinową z cytrynką i kocyk
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:02
                                                    Dzięki Kiciu!
                                                    Musze się napić, bo nie wiem co robić:-(
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:05
                                                    nie ma za co
                                                    ścianu pomaluj,ciekawe zajęcie :d
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:06
                                                    No tak.... balkon czeka:-(
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:07
                                                    Tylko, że to nie chodzi o to, że nie ja mam co robić ale że nie wiem co
                                                    zrobić...
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:10
                                                    chciałam Cie troszke rozweselić :(
                                                    a czego nie wiesz,napisz może cos razem wymyślimy
                                                    masz jakieś wieści od Ver?
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:20
                                                    Napisałam @, zaraz wyślę.
                                                    A o Ver zaraz wpiszę w jej wątku.
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:21
                                                    ok
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:29
                                                    możesz iść "na pocztę":-)
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:38
                                                    Nie mam w wysłanych:-(
                                                    Drugi raz już tego tak nie napiszę:-(
                                                    Sprawdź czy doszło
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:39
                                                    tup tup byłam
                                                    ty też idż poczytać
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:50
                                                    Przeczytałam i tak zrobiłam.
                                                    Teraz idę coś poczytać, żeby szybko zasnąć;-)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:52
                                                    ok miłego czytania
                                                    pa
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 21:56
                                                    Może kelnera widziałyście?
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 27.07.06, 22:03
                                                    nawet winko mi Kicia podała:-(
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 28.07.06, 06:39
                                                    Wczoraj wieczorem wejście na ten wątek
                                                    powodowało wylogowanie mnie z systemu forum.
                                                    Czyżby jakaś cenzura?
                                                    ;-))))
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 28.07.06, 06:39
                                                    Rano jak zwykle kawa !
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 28.07.06, 16:59
                                                    wode moneralną z dużą ilością lodu
                                                    (pal licho z moim gardłem )
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 28.07.06, 17:24
                                                    duże lody poproszę ;)
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 07:57
                                                    zostało trochę tego makowca?
                                                    zjadłabym kawałek z zimnym mlekiem ;)
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 08:38
                                                    myślałam że dzisiaj obędę się bez kawy,
                                                    ale już ziewam,
                                                    więc kawa, sypana ;)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 20:13
                                                    makowiec został
                                                    i mam nową dostawe sernika
                                                    ja poprosze o piwo ze spritem
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 20:51
                                                    piwko już wypiłam,
                                                    a serniczkiem nie pogardzę ;)
                                                  • broton Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 21:34
                                                    ... strugane ...proszę ...
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 29.07.06, 22:35
                                                    ja słodkości mam dość
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 19:48
                                                    może być strugane...
                                                    pogoda odpowiednia ;-)
                                                  • kelnerpodpalma Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 20:46
                                                    Witam Fantko!
                                                    Ostatnio mam mało pracy, niestety ;)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 20:49
                                                    herbatka malonowa z cytrynką i miodem
                                                    poprosze
                                                  • kelnerpodpalma Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 20:49
                                                    Może margerytę Ci podać?
                                                  • kelnerpodpalma Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 20:54
                                                    Witaj Kiciu!
                                                    Już podaję Ci herbatkę malinową z cytrynką i miodem :-)
                                                    Może coś do zjedzenia?
                                                  • screen Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 01.08.06, 22:02
                                                    ja dzisiaj tylko spalacz tłuszczu. Od wczoraj ze złości jem czekoladki:-((
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 06:42
                                                    Screen! ze złości?
                                                  • fantka Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 06:44
                                                    Kelner kawę poproszę...
                                                    i jakąś drożdżówkę do kawy,
                                                    może być z serem :-)
                                                  • wesola_kicia Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 08:31
                                                    kawe z mleczkiem i kocyk
                                                  • roborobi Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 08:39
                                                    wesola_kicia napisała:
                                                    > kawe z mleczkiem i kocyk

Kocyk już podaję, kawka rozpuszczalna?
                                                  • wampirek58 Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 09:16
                                                    browar z 50
                                                  • wampirek58 Re: :) Mam coś dla Was w lodówce 02.08.06, 09:17
                                                    2 browary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka