Dodaj do ulubionych

Ooooo, jak fajowo :)

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 18:43
Ci się kochają, 0nly ma kochankę ale Flo jest jeszcze wolna!
No fajowo, bo ja ją biorę!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 18:55
      popatrz jaka fajowa liczba wpisów na romantyce!:)
      • Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:08
        Ale nasze forum jest fajowsze :)
      • Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 19:08
        już nie,a było fajowe okrągłe 50 000:)
        • Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:09
          ale i tak fajowe, bo bardzo podobne do kodu mojej karty kredytowej:))
          • Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 19:11
            uważaj,jesteś w tak fajowym nastroju z powodu fajowej atmosfery
            na forum ,że gotowaś podać cały:))
            • Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:16
              Tu jest tak fajowo, że gotowa jestem nie tylko podać wszystkie kody do
              wszystkich kart kredytowych ale także przesłać je za niewielką opłatą na adres
              domowy.:)))
              • Gość: flo Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 19:25
                A już się bałam, że będę mogła śpiewać: Zima mija, ja niczyja:)
                Ale fajowo!!!!!!
                • Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:27
                  No, kochanie, za dwa tygodnie o tej porze nie będziesz niczyja, fajowo, co?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka