Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 18:43 Ci się kochają, 0nly ma kochankę ale Flo jest jeszcze wolna! No fajowo, bo ja ją biorę!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 18:55 popatrz jaka fajowa liczba wpisów na romantyce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:08 Ale nasze forum jest fajowsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 19:08 już nie,a było fajowe okrągłe 50 000:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:09 ale i tak fajowe, bo bardzo podobne do kodu mojej karty kredytowej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 19:11 uważaj,jesteś w tak fajowym nastroju z powodu fajowej atmosfery na forum ,że gotowaś podać cały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:16 Tu jest tak fajowo, że gotowa jestem nie tylko podać wszystkie kody do wszystkich kart kredytowych ale także przesłać je za niewielką opłatą na adres domowy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 19:25 A już się bałam, że będę mogła śpiewać: Zima mija, ja niczyja:) Ale fajowo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ooooo, jak fajowo :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 19:27 No, kochanie, za dwa tygodnie o tej porze nie będziesz niczyja, fajowo, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś