weszlam 20.07.06, 22:43 Chciałam zapytać która z szanownych jurorek pusciła zrzut: ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=homoerec wpis 2865 (dla kogoś kto bedzie rżnąć blondynkę) i dlaczego to zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weszlam Re: A ja mam pytanie 20.07.06, 23:52 Tak, dziękuję, to chyba ze zdenerwowania czy coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: A ja mam pytanie 20.07.06, 23:03 Z niektórych loginów Mikuś usunął @tlen.pl, w innych zostawił.:/ To nie fair. :> Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 07:45 Odpowiadam: to ja się dopuściłam tego skandalicznego czynu, gdyż przez chwilę rżnęłam blondynkę (bez nadinterpretacji proszę):) Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 08:04 Ty ryży Pasztecie! :P (bez nadinterpretacji) A gdzie kuźwa solidarność jajników? Ha? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 08:14 Zwyczajnie się zbuntowały, niepokorne jak ich właścicielka:) Ale już stoją w dwuszeregu, ujęte w karby, zwarte i gotowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 08:21 Ty Ryżoczku zasługujesz na karę. Chyba należy zwołać konferencję i ustalić czy to będzie chłosta, sypanie piaskiem, polewanie z węża strażackiego czy może jednak... smarowanie nutellą i wystawienie na pastwę owadów :P Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 12:05 Myśle, że wystarczająco surową karą będzie pognanie Rudej, nago- przez wszystkie czaty z pokojami konferencyjnymi włącznie Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 13:27 To co zrobila Katja jest dla mnie niezrozumiale , wystawienie wynikow wraz z loginami jest niesmaczne , chyba nie mialo tak byc? moze sie jednak myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 13:39 Kurde...A ja w jaki sposób mam to przełknąć? Wychodzi na to, że głosujące, wstydzą się, iż na mnie głosowały. Do przełknięcia, potrzebuję "popitki". ;) :D. Pozdrawiam i dajcie już spokój. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 14:09 Mineralką z dystrybutora służę poker!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: A ja mam pytanie 21.07.06, 14:16 Alinko, jeśli gazowana, to poproszę, ale z aktualnym wynikiem badania mikrobiologicznego:>. ;). Zawartość trucizn jest mi całkowicie obojętna.:D Odpowiedz Link Zgłoś