makbrajd 30.07.06, 20:15 przedzierają mi się z balkonu do dużego pokoju briz na nie kurde nie działa a deptanie ich jest czasochłonne moze jakiś miotacz ognia skombinuję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:19 a mnie mrówki prześladują już któryś rok, tzn. zawsze tam gdzie ja jestem, to one są, zawsze gdy gdzieś stanę w lesie to tylko mój but oblazą, a nikogo innego nie ruszą, poza tym chyba wysyłają szpiegów, żeby mnie śledzili, aha, czasem w domu jakąś mrówkę zabiję... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:19 a co do Twego problemu - postaw im na drodze zdjęcie Nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:23 nekroskop88 napisał: > a co do Twego problemu - postaw im na drodze zdjęcie Nutopii > > to powinno pomóc ale dopiero jak przefarbuję włosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:24 a do tego czasu wystarczy figurka Nutopii zrobiona w technice origami :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:25 nekroskop88 napisał: > a do tego czasu wystarczy figurka Nutopii zrobiona w technice origami :) > > ewentualnie obraz w stylu Picasso:) z uchem na czole Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:26 nie, ten obraz może je zaciekawić, mogą przychodzić tłumnie, by go podziwiać, albo co gorsza - próbować wynieść go do mrowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:44 nekroskop88 napisał: > nie, ten obraz może je zaciekawić, mogą przychodzić tłumnie, by go podziwiać, > albo co gorsza - próbować wynieść go do mrowiska! > > właściwie ucho na czole mam od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mrówki zaatakowały 30.07.06, 20:51 nekroskop88 napisał: > hahahaha > genialny żart :-) > > spytaj maka przyglądał mi się ale nie śmiał zapytać z resztą mam w nim gustowny kolczyk ze szmaragdem Odpowiedz Link Zgłoś