black_magic_women 31.07.06, 01:13 jak na moje bezsenne noce bomba;) -- "Let's dance put on your red shoes and dance the blues " www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audrey.h Re: Microsoft PhotoEditor 01.08.06, 03:01 ja lubię LimeWire na bezsenność :) od zawsze też VisibleEarth. teraz GoogleEarth - ostatnie odkrycie. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Microsoft PhotoEditor 01.08.06, 09:01 Te ostatnie to pozwalaja zobaczyc kazdy zakatek ziemi,czy tak?Wiesz,ja tam jednak wole spac,a nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Microsoft PhotoEditor 01.08.06, 14:59 > Te ostatnie to pozwalaja zobaczyc kazdy zakatek ziemi,czy tak? prawie :) od GoogleEarth dostałam wczoraj zawrotów głowy, tak śmigałam po naszej błękitnej planecie :) też wolę spać. sen to chyba najprzyjemniejsza rzecz pod słońcem. być może przeceniam jego znaczenie, ale przy bezsenności nie sposób inaczej :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Microsoft PhotoEditor 01.08.06, 19:37 Zgadzam sie z Toba w 2000%.Przypomina mi sie "Bezsennnosc"z Alem Pacino-jak empatycznie podchodzilam do jego problemow ze snem;) Odpowiedz Link Zgłoś