griszah 02.08.06, 12:32 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40654 Zwróćcie uwagę na tytuł aktualnie pierwszego niepodpiętego wątku (o zębię). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka to TWA 02.08.06, 13:08 dziwnie mi przypomina znajomych z dawnego krakforum:) a dożarty troll koko to jest chyba ulubieńcem tegoż forum po dziś dzień, ale nie śledze Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: to TWA 02.08.06, 13:44 W jednym z podpiętych wątków jest potwierdzenie, że to emanacja krakforum (co kolwiek to oznacza). Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to TWA 02.08.06, 14:30 no tak jakoś ze 3 lata temu krakforum, czyli miejskie forum kraków, żyło pod własną marką pełnią życia, które wypełzło z monitora do knajp, głównie na kazimierzu. część osób zintegrowała sie na stronie kazimierz.com i towarzystwie na rzecz kazimierza czy jakoś tak, mnie na pamiątkę integracji ogólnych pozostał pienkny dwuletni kocur, wzięty kocięciem od jednej z krakforumowiczek:) aha, kocur nie nazywa sie kazimierz, jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: to TWA 02.08.06, 14:56 Jottka! widzę, żeś na bieżąco, chociaż na fk nie bywasz chyba? Serdeczności! ja tylko na usprawiedliwienie forum TWA dodam, że rzeczone towarzystwo funkcjonuje pod tą nazwą na krakforum od poczęcia;) tylko prywatne forum TWA wykluło się całkiem niedawno:) a zbieżność nazw całkowicie przypadkowa Pozdrowienia dla schłodzonych Werbalnych Akrobatów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz I jeszcze jedno (albo to samo?) 02.08.06, 18:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=46007897&a=46007897 Odpowiedz Link Zgłoś