czuk1 05.08.06, 21:49 Toć to piękna kraina, przecudny region geograficzny Polski - a tak pomijany w klasyfikacjach geograficznych, przewodnikach turystycznych a nawet internetowych (automatycznych rezerwacjach kwater. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: ROZTOCZE 02.10.06, 07:33 Roztocze o tej porze roku jest wyjątkowo piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ROZTOCZE 05.11.06, 05:47 Trochę można zobaczyc też na forum fotograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ROZTOCZE 06.11.06, 09:44 pep-per napisał: > Roztocze o tej porze roku jest wyjątkowo piękne. Roztocze jest wyjątkowo piękne o każdej porze roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ROZTOCZE 05.12.06, 19:18 Na roztoczu byłem kilka razy i raczej nie sądzę aby były to moje ostatnie odwiedziny, szczególnie że moja dziewczyna nie była w tym rejonie Polski a ja poczuwam się do odpowiedzialności aby pokazać jej ten piękny zakątek. Jest jeszcze jedna rzecz która jest zdecydowanym plusem roztocza, a mianowicie błoga cisza. To chyba (mam nadzieje że w dalszym ciągu) jeden z ostatnich rejonów turystycznych który nie jest odwiedzany przez tabuny pseudo-turystów ograniczających się jedynie do wprowadzania zamętu i poszukiwania hucznych atrakcji. Jeśli ktoś nie był na roztoczu to powinien zarezerwować sobie czas na odwiedzenie Roztocza. Być może baza turystyczna nie jest oszałamiająca, ale w zasadzie przecież nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka777 Re: ROZTOCZE 19.10.07, 12:46 Zgadzam sie przecudna kraina .Powedrowalam sobie po Roztoczu w maju. Najbardziej urzekly mnie przydrozne kapliczki i kapliczki oraz kosciolki na wodzie,chyba niespotykane w innych regionach kraju oraz dobrze rozwinieta siec sciezek rowerowych. Odwiedzilam:Zwierzyniec z przyleglosciami,Szczebrzeszyn,Zamość,Lublin,Biłgoraj,Radecznicę,urzek lo mnie Górecko Koscielne-wspaniale miejsce na rodzinny wypoczynek. Narobilam mnostwo fotek,pokaze Wam przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
stepowy.82 Re: ROZTOCZE 16.05.14, 08:24 Roztocze - urocze miasteczka porozsiewane między naturą - czego można chcieć więcej? : ) Odpowiedz Link Zgłoś