Dodaj do ulubionych

NIE TYLKO APPOLLO ZNALAZŁ BLONDYNKĘ

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:15

Niżej podpisany (autor) też, i dlatego spadam z nią do raju tzn. na długi,
pełen rozkoszy i anielskich uciech urlop. Jak wrócę to Wam opowiem, jak było :)

"Do ucha mi szepcze Amor skrzydlaty,
Co wolisz, wino, blondynki czy kwiaty"

A kogo fraszki obraziły to:
"Fraszki nie cuda,
Nie każda sie uda"

Siema Wszystkim

Wielokropekzdwomaprzecinkami
Obserwuj wątek
    • Gość: men Re: NIE TYLKO APPOLLO ZNALAZŁ BLONDYNKĘ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:17
      I ja odnalazłem swoją Karinkę i tez wynosimy się na dłużej do Edenu.

Cześć Wam
    • Gość: ...,, Do Samanty1 i Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:38
      Nie ogniewajcie się internetowi kumple, ale nasuwa mi się pewna fraszka:

"Wiatr przyganiał chorągiewce,
      że się zdeklarować nie chce.
      - Ależ moje przekonania
      Zależą od kierunku wiania"

No dobra lecę już do mojej bladynki, bo jeszcze oberwę na koniec

Cześć (co złego to nie ja)
      • Gość: Apollo Re: Do wielokropka IP: *.enter.net 01.11.01, 13:55
        Witam.Masz duzo szczescia jestes kumpel Bizona w takim ukladzie ja z Blondynki
        STANOWCZO REZYGNUJE Pozdrawiam Apollo
        • Gość: Apollo Re: Do wielokropka IP: *.enter.net 01.11.01, 14:27
          Po powrocie z polowania /na bizony/lece do Tajlandii dokladnie do Pataji na
          ODWYKOWKE od BLONDYNEK Jak wylecisz z kolejki lec ze mna tam raj odwyku same
          male laseczki sztrasznie zgrabniutkie wszystkie ciemniutkie doskonale
          ulegle/nie bierz ze soba bizona/prosze.Z Powazaniem Apollo
          Ps.Bylo milo cie poznac ja znikam na zawsze czas moj sie skonczyl za malo czasu
          niestety.Pozdrow Bizona i daj mu ;RYJA ;
          Pss./nie pomyl w ryja/
          • Gość: ...,, Re: Apolla IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 14:37
            Baw sie dobrze...
            Miłość miłością ale dawaj dokładny adres do ślicznych, malutkich.

cześć
            P.S.: myślisz, że wyrwę Bizona na te podróż do Tajlandii - hi, hi , chyba nie
            da rady sie wyrwać z jednego wątku ..:)))
            • Gość: samanta1 ..., IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 14:56
              Co masz koteczku na mysli??? he???;))) dziendoberek CI!!!!
              • Gość: ...,, Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 15:08
                A przeczytałaś Skarbie wszystkie liściki me na tym wątku - pozdrów Bizona ode
                mnie :)))

"Wsi spokojna, wsi wesoła
                Głosze twoją chwałę
                I do miasta sobie jadę
                Mieszkać w nim na stałe"

Kurcze, chyba mi sie już fraszki kończą - jak znajdę nowe, to sie odezwę.

No to już lecę, bo mi sie oberwie od bladynki :)))))

Pa, M.
                • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 15:56
                  sam go pozdrow ! przeczytam moze pozniej.. Biedaku ,na co Ci przyszlo..
                  blondynka????? Ojej...... ;))))
                  • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 16:11
                    Oj Samantko ! Nie obrażaj blondynek :)))))))

Kilka fraszek mi jeszcze zostało, chcesz je poczytać .......????????
                    • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:48
                      Kotenku Wielokropenku,przeciez ksiazke wezme w dlon i bedzie to samo!:) Nie
                      obrazam blondykek bo sama znam pare zupelnie nieglupich.Ty jednak gustujesz w
                      naszej bladynce ,wiec...;)))
                      • Gość: ...,, Re: Do Samanty IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:09
                        Niekoniecznie musi być nasza ..:))
                        A co to, jest przeciez Lorelaycośtam, prawda ...
                        • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 18:09
                          Hmmm... ja tam dla faceta nie przemalowalabym sie!:)))chyba miales farta ze
                          kobiete z poswieceniem znalazles!:))
                          • Gość: Lala Re: Do Samanty IP: 198.155.189.* 01.11.01, 20:22
                            Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Hmmm... ja tam dla faceta nie przemalowalabym sie!:)))chyba miales farta ze
                            > kobiete z poswieceniem znalazles!:))

Dla faceta nigdy ... ale dla siebie ... w koncu dzis blondynka jutro brunetka ... i cos sie dzieje w zyciu...
                            • Gość: samanta1 Re: Lala IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:33
                              Dla siebie ..to ja nawet tecze moge na glowie zrobic!!!!:)))
                              • Gość: Apollo Re:Samanta IP: 63.83.145.* 01.11.01, 21:37
                                Dla siebie to zrob cos prostrzego badz milsza oczywiscie dla siebie
                                • Gość: samanta1 apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:48
                                  "prostszego" -lekcja pierwsza! Nadal twierdze ze powinienes opuscic to forum!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka