Dodaj do ulubionych

halloo jest tu kto z krakowa?:)

13.08.06, 19:38
mam pytanie jest tu kto z krakowa chętny na......piwko soczek lub inną kawę
-płci dowolnej:)?aa i mówię odrazu-żaden sex nie wchodzi tu w grę więc czujcie
się bezpieczni:)po prostu wieczory mi się czasem dłużą i nie mam co porabiać:)
Obserwuj wątek
    • joaquina Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 13.08.06, 20:36
      tzn, ze wiatru w polu jeszcze nie znalazlas? :)
      szukasz dalej? ;)
      • wesola_kicia Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 13.08.06, 20:46
        z krakowa nie
        :P
    • randy1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 13.08.06, 20:59
      jestem chetna,mieszkam na Ruczaju,tez jestem mama.moje gg:2643817.
    • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 11:42
      no tak
      żona z córka wyjechały, ja miałem dzisiaj spotkać się ze znajomymi ale wszyscy
      jakoś wyjechali. Piwo soczek ...kawa, miasto puste więc może dziś wieczorem.
      Oczywiście zero sexu ale dobrze że żona tego nie widzi. Zapraszam chętnych. Co
      ty na to mamo Wikoli?
      • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 11:49
        zabierzcie i mnie! prosze! :-) mamo Wikoli i parapecie... Chyba że chcecie
        pogadać o dzieciach. To ja bym musiała milczec bo ich nie mam :-)
      • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 13:23
        no to 21sza i kazimierz-a gdzie dokłądnie bo ja nie byłam tam jeszcze i jest
        szansa przy moim ślepym szczęsciu że nie dotrę w dobre miejsce:)
    • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 12:01
      no piękniaście-imprezka nam się szykuje w większym gronie:)jeszcze może siękto
      przyłączy?:)im więcej tym nam weselej:)ja mam czas od 21szej:)a wy?:)ps i o
      dzieciach nie będzie tematów-dzieci już będą spały;)
      • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 12:12
        no to godzinę juz mamy. Ustalmy jeszcze miejsce. Porponuję tradycyjnie Rynek
        albo Kazimierz w miejscu gdzie można normalnie porozmawiać
        • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 12:17
          ja glosuje za Kazimierzem.
          • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 13:15
            dobrze
            miejsce spotkania ustalmy na prv
            Macie jakieś propozycje? Proszę o maile paparapet@gazeta.pl
            zapraszamy wszystkich chętnych
            • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 14:13
              paparapet, to tylko my nie mamy co robic wieczorem? Mamawikoli jak na razie w
              ukryciu, inni też... a jak sie poczyta na forum to ludzie zaczynaja watki typu:
              kto chce isc na piwo, spacer itd. a nie szukaja w rozpoczetych watkach. Moze
              ich namowic? masz cos przeciwko? z tym ze moze tak powyzej "18" lat... ;-)(mam
              nadzieje ze Ty tyle swieczek juz zdmuchnales skoro zona i dziecko ;-), bo ja to
              juz 12 lat temu...
              • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 14:32
                :)OK
                kto tylko chce
                proponuję spotkać się przy straganach przed Singerem (na placu nowym).
                Godzina 21
                sprawdze po 18:00 jaki jest odzew
              • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 14.08.06, 14:47
                umówiony znak-sygnał: komórka trzymana w lewej ręce. W ten sposób łatwiej się
                wszyscy rozpoznamy. Jak wszystko będzie jasne może przyjdzie wiecej osób.
                Cel spotkania: lużna rozmowa na wszystkie tematy (jak na forum) w jakiejs
                niezbyt głosnej knajpce (powinnismy coś znaleźć). Nie ważne czy brzydcy czy
                ładni byle w miarę inteligentni obojga płci są mile widziani
    • niebieska33 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 15:35
      kto żyw niech się stawi!:-)
      • kobietanarozdrozu Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 16:29
        oj, za późno na post dotarłam. Mam nadzieję, że wyjście z sieci sie udało:)
        • marianna1 Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 16:39
          jak to za późno? spotykamy się dzisiaj... to czy sie uda wyjście czy nie to
          jeszcze nie wiemy ;-) chodź, sprawdzisz ;-)
          • kobietanarozdrozu Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 18:05
            Nie zjawię się, bom chora, zagypiona. Dopinguję Wasze wyjście, bo na kolejne
            chcę dotrzeć:)
            • mamawikoli Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 18:12
              helloł ludziska:)wróciłam ze spacera podrapana przez ktrólika na zooologi;)
              a to było tak od rzeczy a teraz na temata:):widzę że niezłego zamieszania tu
              narobiłam w sensie pozytywnym;) cieszę sie że tyle osób postanowiło iśc tylko
              zastanawia mnie :
              -gdzie są te stragany!!!(zielona w tamtych rejonach jestem)
              - i ile osób się zjawi:)
              - i ilu osobą zakoszą komórki rozbójnicy na kazimierzu;) hihi bo jak tak
              zbiorowo będziemy z telefonami tam stać to dość odsobliwy widok będzie ;)
              • marianna1 Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 18:24
                to było dobre :-) no wiec ja sie wybieram, i mam nadzieje ze inni nie odwołają
                swoich chęci w ostatniej chwili... nie bać się! siedzimy w tych swoich czterech
                ścianach, piszemy, zwierzamy sie z samotnosci a jak przychodzi co do czego to
                sie chowamy do norek. No, moze napisałam tak na wyrost, ale kobietanarozdrozu
                juz nam sie wykruszyla (swoja drogo zdrowiej) i boje sie o innych.
                Mamawikoli a wiesz gdzie jest plac nowy? Jak wiesz to znajdziesz - to są po
                prostu na srodku stragany, a my spotykamy sie na przeciwko Singera (Estery 20)
                wiec wrazie czego pytaj sie ludzi o tę knajpę, każdy (no, moze co drugi z
                racji turystów) Ci wskaże.
                Co do tych komórek - hmmm no to może jakaś tablica informacyjna ;-)
                • paparapet Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 18:56
                  Wydawało mi się że komórka będzie rzeczą naturalną. O tej porze jest już co
                  prawda ciemno ale jeszcze chyba złodzieje nie grasują a przynajmniej nie w tak
                  zatłoczonym miejscu.
                  Swoją drogę... czy będę jedynym facetem? Panowie POMOCY!!!
                • kobietanarozdrozu Re: 21.00, na Placu Nowym, przed Singerem. 14.08.06, 18:58
                  ..będę zdrowieć, bo już wytrzymać nie mogę w zamkniętym pomieszczeniu.
                  Przywiozławm sobie pamiątkę z urlopu.. Dlatego następnym razem się nie wykruszę:)
                  A tak na totalnym marginesie, a może spotkać się w mniej tradycyjnych warunkach?
                  Ostatnio ukochałam sobie wspinanie po sztucznej ściance:) Kto się odważy:)?
                  Pozdrawiam
    • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 12:09
      Niech żałują wszyscy którzy nie dotarli.
      Uwagę tę kieruję szczególnie do organizatorki.
      To był "świetny" wieczór.
      pozdrowienia dla marianny
      • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 12:48
        żąłuję jak sto tyfusów-ale reszte ząbków zobaczyłam nad ranem i mojka córeńka
        jest zębata pełną bużką:)
        • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 15:25
          dzien dobry wszystkim! szczegolnie tym ktorzy wczoraj nie trafili na
          Kazimierz ;-) - niedawno zmienili tam troche organizacje ruchu wiec rozumiem że
          mogly byc problemy z dojechaniem ;-)
          Mam nadzieje ze jak jeszcze powstanie kiedys spontaniczna chec "zbiórki" (w tym
          wzgledzie nadal liczymy na mamewikoli), wiecej nas sie stawi.

paparapet: podrowienia zwrotne :-) trzymaj sie!

• mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 15:45
            następnym razem stawię się-nawet na baczność:) mam nadzieję że następnym razem
            też będzie miło-bo z tego co tu niektóre osoby napomkneły -było miło:)
            • kotka.pilotka Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 18:11
              A będzie nastepne wyjście? Mnie na razie przykuło do łóżka po operacji kolanka,
              stąd moja obecnośc na forum - mam okno na świat :))) ale jak ozdrowieje też bym
              poszla na kawke...
          • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 15.08.06, 19:14
            czekam na obiecane wyjaśnienia w sprawie taxówki:)
            może być na maila
    • ppoblocki Ku.. paranoja! 15.08.06, 19:54
      Weź naucz się czytać i zajrzyj jeszcze raz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=723
      A jak już nabierzesz doświadczenia i wprawy to wtedy ewentualnie zajrzyj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45
      • paparapet Re: Ku.. paranoja! 15.08.06, 20:37
        "Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał!
        Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam!"
        ostatni raz odpisuję na głupiego posta
        • ppoblocki Re: Ku.. paranoja! 15.08.06, 20:48
          A Ty skądś się urwał?
          Ciebie nikt nie prosi, a szczególnie ja, żebyś odpisywał na moje(jak
          najbardziej uzasadnione) posty!
          • marianna1 Re: Ku.. paranoja! 15.08.06, 20:59
            zaraz zaraz, a czym uzasadniasz swoje posty? wpadles na ten watek, i od razu z
            jakas niezbyt grzeczna wypowiedzia. Albo ja czegos tu nie rozumiem.
            • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa? :) 17.08.06, 18:54
              halo! ppoblocki spacyfikowany, gdzie są krakusy? :( jeszcze kilka dni temu
              gotowi na spotkanie i w ogole a teraz to nikt tutaj nosa nie wystawi... i tak
              wątek krakowski umrze śmiercią naturalną... :-(
              • ppoblocki Re: halloo jest tu kto z krakowa? :) 18.08.06, 19:17
                Nie panikuj tyle.

A swoje posty uzasadnie tym, ze od czego trzeba zacząć;)
    • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 19:05
      paradoksalnie to spotkania na żywo wzmagają aktywność na forum
      • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 19:12
        ooo dzien dobry! :-) skąd ten wniosek?
        • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 19:41
          dzień dobry
          zobacz co będzie się działo jeśli znowu zaproponujesz spotkanie (tym razem
          niestety beze mnie). Ten wątek ożywił się wobec możliwości wyjścia i jakby
          przygasł już po.
          Pomyślałem, że to dziwne, ze siedzimy tyle na sieci żeby móc spotkać się na żywo.
          Jeszcze nie wiem jaki z tego wniosek.
          • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 19:59
            masz racje, z tym że to nie samo spotkanie wywołuje ruch, ale jego zapowiedź.
            Jak przychodzi co do czego, czesciej wybiera sie sieć. Bezpieczniej, zero
            ryzyka. Troche sie nie dziwie i nie oceniam. Tylko obserwuję.
            Troche mi to podcina skrzydła.
            Btw dlaczego "niestety beze mnie"?
            • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 20:10
              niestety nie jestem sam
              należę do tego wrednego grona facetów którzy robią cos po kryjomu przed żoną
              ;kajam się
              a gdybym wziął ją ze sobą to sytuacja straci swój smaczek
              ;stąpam po bardzo kruchym lodzie
              i w sumie chętnie bym się spotkał, ale nawet nie potrafię powiedzieć kiedy znowu
              będę miał "wychodne"
              ;na dodatek zrobiłęm z siebie pantoflarza
              ALE OCZYWIŚCIE WSZYSTKICH CIEKAWYCH ZAPRASZAM NA SPOTKANIE
              ROZMOWA Z MARIANNA TO CZYSTA PRZYJEMNOSC
              • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 20:54
                No to mi zrobiles reklame ;-)
                i poza tym widze ze mi taksówka przepada ;-) no...
                • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 21:23
                  chyba zrobiliśmy sobie czata z forum
                  mam nadzieję że taxi nie ucieknie
                  coś wymyślę

• marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 22:17
                    co do tego czata/u - nie nasza wina ze nikt sie do dyskusji nie przyłącza ;-)
                    • kobietanarozdrozu Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 23:10
                      Pozwolę się nie zgodzić z postawioną tezą, jakoby wyjście do rzeczywistości było
                      trudniejsze niż spłaszczanie tyłka przed komputerem.
                      Jestem jak najbardzej za takim spotkaniem. Nie nadaję się na konwersację pisaną,
                      bo znieść nie mogę ograniczenia zmysłów:)
                      • theanswerisme Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 17.08.06, 23:40
                        ja sie przylaczam. a o czym dyskutujecie aktualnie, o odjezdzajacych
                        taryfach?;))
                        • paparapet Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 07:22
                          o życiu ... nie tylko w Krakowie
                          • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 08:34
                            napisales tak ogolnie ze nia ma jak odpisac! ;-)
                            ale tekst o taryfach był bardzo dobry przyznasz. Co do kobietynarozdrozu: skoro
                            tak, to proponuje zglosic Cie na kolejna organizatorke wyjscia, bo na
                            mamewikoli jak widze nie ma juz co liczyc, szykuje sie do slubu a z tego co
                            wiem to troche załatwiania jest ;-)
                            • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 09:44
                              ej no-aa dzieńdobry wszystkim:)--no do ślubu mam jeszcze troszkę czasu a
                              wieczorek panieński by się przydał;)wybaczcie że nie pojawiłąm sięale mojej
                              córeczce ząb trzonowy wyłazil i miałam noc nie przespaną(że też akurat wtedy
                              musiał wyleść) ale ja jak najbardziej chcębyćnastępnym razem z wami-ale uczciwie
                              ostrzegam-gadłua ze mnie-jeszcze będziecie mieć mnie dość;)
                              • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 18:26
                                gratuluję ząbka!
                                a z tym gadulstwem to wystraszyłas mnie, nie wiem czy podołam... tyle milczeć
                                ale jedno jest pewne: nie bedzie na początku kłopotliwej ciszy. Musisz być!!!
                                • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 19:50
                                  na wasząodpowiedzialność-za psychoanalityka nie będęwam zwraać po spotkaniu żeby
                                  potem nie było niedomówień;)
                                  • marianna1 Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 19:58
                                    kokieteria czy też próby biernego wymiksowania się ze spotkania...?
                                    • mamawikoli Re: halloo jest tu kto z krakowa?:) 18.08.06, 21:47
                                      zwykłe ztwierdzenie faktu:)-ale ostrzegałam co by potem nie było że
                                      przemilczałam tą kwestię;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka