mathildae 19.02.03, 15:24 tak sobie siedze i patrze.... patrze i czytam.... czytam i mysle.... i chyba ja jutro otworze;( ze specjalizacja: produkcja spagethi, o! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 babcia olejmy, to wszystko.................... 19.02.03, 15:28 i zaciskajmy stosunki rodzinne, pozanetowo Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: babcia olejmy, to wszystko................... 19.02.03, 15:34 Je też kcem oblewać!!:)))))) I myślenie i fabryke... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wnuczek 19.02.03, 16:21 to przytknij palce do monitora. przeszedl prad?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Fabryke Makaronu IP: *.pkobp.pl 19.02.03, 15:34 jak już ugotujesz te kluchy - zadzwoń koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Fabryke Makaronu 19.02.03, 16:32 Randia - pracowac bedziesz, nie oblewac! Motor - kucharzenia to innych dzialka! tu sie bedzie produkowalo dlugie zwoje jeszcze dluzszych makaronowych nitek......... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Fabryke Makaronu 19.02.03, 16:43 Jezoooooooooo chciałam na otwarcie przyjechać, pobawić się trochę, a tu do roboty zaciągaja....piknie, kurcze, piknie...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Fabryke Makaronu 20.02.03, 08:58 mathildae napisała: > Motor - kucharzenia to innych dzialka! Może nie jesteś Bartolini Bartłomiej ale kluchy z pomidorami robisz dobre i nie wymiguj się tylko jak juz będą gotowe zapraszaj gości...o pa/////////////////Ci Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Fabryke Makaronu 20.02.03, 09:52 Motor, psujesz mi reputacje;(((( przeciez ja w herbie powinnam miec zlamana warzachew!!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Fabryke Makaronu IP: *.pkobp.pl 20.02.03, 10:16 W herbie to TY masz na tle narcyza kamerę!!!! o Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Fabryke Makaronu 20.02.03, 11:18 tia, zapomniales dodac, ze pod kamera leza kajdanki i pejcz, a ze statywu kamery zwisaja meskie sklapy nanizane na nitke jak koraliki... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Fabryke Makaronu 20.02.03, 13:37 Jak ja mało o Tobie wiem - ta perwersja z pejczem i kajdankami - fju, fju Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Fabryke Makaronu 20.02.03, 10:41 makaron zamiast ziemniaczkow to barbarzynstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Fabryke Makaronu IP: *.acn.pl 20.02.03, 13:52 Stonko, a jadasz ziemniaczki surowe tylko czy takze przetworozne? Pure na ten przyklad, tudziez w mundurkach? Odpowiedz Link Zgłoś