greta27 02.11.01, 01:56 Czy istnieje zazdrosć w necie? Jesli zdazylo Wam sie doznać takiego uczucia w sieci-napiszcie proszę.Czekam niecierpliwie-G Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:04 dzieki za krótka i tresciwa odpowiedz.Do wczoraj tez tak myslałam...a jednak chyba sie myliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necieBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:06 Nie?A szkoda!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:14 Opowiedz swoja historie, Gretodwadziesciasiedem, a ja obiecuje przeczytac ja uwaznie z ranczyka i podziele sie z Toba swoimi bizonowymi spostrzezeniami. Dobrej nocy, Piekna Nieznajoma..... Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:31 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Opowiedz swoja historie, Gretodwadziesciasiedem,-to zabrzmialo jak z jakiegos tok szołu:) > Dobrej nocy, Piekna Nieznajoma.....-a to jak z serialu brazylijskiego hihi. (przepraszam za małą złosliwosc) Otóz pewnego razu,na pewnym forum wymienilam pare grzecznosci z pewnym moderatorem.Fakt,były to zdania zupelnie nie na temat...Ale pewna pani wpadła z hukiem na owe forum,skrzyczała mnie,wysmiała,zarzuciła bezdenna głupotę i wyszła trzaskajac dzrzwiami.Zostawiła mnie z pełnymi oslupienia oczkami. Zadaje sobie pytanie :co to było???I -czy to ZAZDROŚĆ? Czy Osoby(mam tu na mysli ta konkretną sytuację i owa Panią) piszace na forum tak bardzo przywiazuja sie do swoich dyskutantów,ze kazda nową rozmówczynie traktuja jak swoja potencjalna rywalkę? hmm....nurtujące pytanie A za zyczenia dobrej nocy dziekuję,zycząc równiez milego odpoczynku...Rankiem wpadne zerknąc na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:34 crimen napisał(a): > Temat rozwinięty i wyczerpany:) oj nie sadze,ze wyczerpany.Mysle sobie ze o ile znajda sie chetni wypowiedzenia swojej opinii na ten temat to moze wyniknac dosc ciekawa dysputa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 08:47 biorąc pod uwagę kilka forumowych kłótni, których byłam świadkiem, myślę, że zazdrość pojawia się też w necie i niektórzy tego wcale nie ukrywają pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 10:54 Witaj, DwudziestasiodmaGreto ! Zgodnie z obietnica wpadam na chwile by obiecanej odpowiedzi udzielic. Problem w tym, ze... nie bardzo wiem co Ci powiedziec. Stwierdzenie, iz forum stworzone zostalo przez ludzi, czlonkow jakiejs spolecznosci i w zwiazku z tym jest odbiciem naszych codziennych zachowan, naszych cech charakteru, wad i zalet, naszej szlachetnosci i podlosci, otoz, powiadam, stwierdzenie owo jest banalem, wywazaniem otwartych drzwi, niestety, nic madrzejszego nie przychodzi mi do glowy. W tym kontekscie mozna byc wiec pewnym, ze znajdzie sie tu miejsce i na zwykla ludzka zazdrosc. Ja sam zazdroszcze np.Kaeremowi-Krakowiaczkowi Ci Ja, latwosci w formulowaniu pewnych milych ,osnutych mgielka nostalgii spostrzezen, jak rowniez westchnien Pan do w/w Krakowiaczka. Moze ktos z kolei zazdrosci mi moich limerykow... Na koniec rada, Mila Greto: olej te zle wychowana pania, pomysl sobie, iz jestes ponad to wszystko i zostan z nami na tym popieprzonym forum. Nie daj sie zbic z pantalyku jakiejs tam histeryczce... Milego dnia zyczy Bizon P.S. Przpraszam,iz robie to na Twoim watku ale okazje spotkania tej Pani sa tak rzadkie, iz korzystam z okazji by Ja pozdrowic (mam nadzieje, ze nie jestes ZAZDROSNA ? :-))))))))))))))))))))))))))))) ): Witaj Mag_nolio, Kwiecie Tajemniczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 10:59 Witaj Biziu - najznakomitszy forumowy poeto! W splocie słów naszych przepływających przez szybkie łącza ISDN - znaleźć powinieneś moje słodkie pozdrowienia dla Ciebie. Czy otrzymałeś już tę podwyżkę, za którą mamy balować, bo układam plan następnego, a właściwie bieżącego już m-ca i chętnie Twoją imprezkę do organizera wpiszę! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 10:56 jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje udac sie do najblizszego psychologa byle szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:01 To jest rowniez moja opinia (czy moze raczej jedna z...), choc nie formulowalbym jej tak obcesowo gdyz roznych rzeczy bylem tu swiadkiem, mimo iz jestem forumowiczem dosc swiezej daty... Pzdr B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:03 Karito-chyba przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:05 Wydaje mi sie, ze nie tak dawno kogos milo pozdrowilem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolio Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:08 Bizonku, Ty co róż kogoś bardzo miło pozdrawiasz, a nawet wiersze wypisujesz, a z imprezy za podwyżkę chcesz się wykręcić. Też Cię pozdrowiłam, parę postów wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:09 Mag_nolio, palnalem gafe ! Nie zwrocilem uwagi na Twoj post WYZEJ ! Wybacz, iz posadzilem Cie nieslusznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:13 Nie wykrecam sie, tylko podwyzki jak nie bylo tak nie ma... Czekam na trzynastke w grudniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:18 we Francji też macie 13-ki? Mnie 13-ki chyba nie zapłacą, hm, i jak tu uskładać na piękną imprezową suknię - dla Ciebie? Biziu, niech impreza będzie wykwintna, z dobrymi alkoholami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:20 we Francji też macie 13-ki? Mnie 13-ki chyba nie zapłacą, hm, i jak tu uskładać na piękną imprezową suknię - dla Ciebie? Biziu, niech impreza będzie wykwintna, z dobrymi alkoholami! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 11:14 czyzby? wiec wytlumacz mi jak mozna byc zadrosnym o literki na ekranie? przeciez to jak on wyglada i to jaki jest to tylko nasza czysta iluzja. siec nie wiele ma wspolnego z realem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:22 Przeciez te literki pisza zywi ludzie ! I nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze "to czysta iluzja". To raczej nasza wyobraznia, mniej lub bardziej bujna... Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 11:25 no wlasnie nasza wyobraznia tworzy iluzje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:28 podłożem zazdrości może być, to, że z kimś innym ludzie chętniej rozmawiają i lepiej się bawią na forum, że ktoś ma lepszy dowcip, że ktoś potrafi być uroczy... Zwykłe ludzkie cechy, które uwypuklają się również w I-necie Bizon pisał o tym bardzo sensownie w swym wypracowanym , długim przemówieniu pare postów wyżej Pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:10 .karita napisał(a): > jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje > udac sie do najblizszego psychologa byle szybko. Dziekuję za rade Karito ,zapewniam Cie ze ze swoimi emocjami radze sobie doskonale sama.jak widze nie czytalaś uwaznie mojego watku,ponieważ nie zauwazyłaś tego ze to nie ja zywię uczucie zazdrości .Ale za wypowiedz i porode dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:13 Dziekuję Wami mili moi za wypowiedzi....jesli chodzi o zazdrosc Panie Bizonie- nie jestem:) Konwersuj sobie do woli na watku zazdrośnickim.A ja popatrzę co z tego wyniknie.....czy zazdrośc obu Pań:)) czy moze nić przyjazni:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:20 .karita napisał(a): > jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje > udac sie do najblizszego psychologa byle szybko. Dziekuję za rade Karito ,zapewniam Cie ze ze swoimi emocjami radze sobie doskonale sama.jak widze nie czytalaś uwaznie mojego watku,ponieważ nie zauwazyłaś tego ze to nie ja zywię uczucie zazdrości .Ale za wypowiedz i porode dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:22 usiłuję wysłac podziekowania za wypowiedzi po raz n-ty ele cos mi sie nie udaje.Mam nadzieję ze teraz dojdą......... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:24 wysłałaś je już cztery razy, ale nic nie szkodzi, możesz nadsyłać nadal PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:17 Na razie moge jedynie zaproponowac limeryczek: Magolia z ogrodeczka, przemila panieneczka Bizona zapytywala z niepokoju drzaca cala: Ach gdziez ta piwa beczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie Biziu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:23 Biziowi się zdawało, że magnolii piwa się zachciało, magnolie tak wiele jak Bizie piwa nie piją z innych słodkich rozkoszy żyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:26 Placza sie te posty, jak glupie ! Mag_nolio, dla mnie nie jest wazna suknia, wazne jest to co POD suknia- te cudowne koronkowo-nylonowe szalenstwa, ktore nas, facetow doprowadzaja do obledu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:31 A w jakich trunkach gustujesz, Mila ? Moze da sie cos wynegocjowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:33 w słodkich... schłodzonych... półwytrawnych winach, drinkach... Biziu, a co polecałbyś w Twoim towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:31 Kochanie, ale dla mnie suknia też jest ważna... Bo to za mną w sukni będziesz się oglądał, a koronki możesz sobie rysować w wyobraźni... Włożę dla Ciebie-długą, w kolorze red, z rozcięciem z tyłu... Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:50 Nie moglem odpowiedziec bo "wyslizgal mnie" z forum a i teraz cos jest nie tak na laczach. Suknia OK OK, masz racje, reszte sam sobie dopowiem, co do wypitecznosci-daje Ci wolna reke gdyz Twoja przyjemnosc bedzie rowniez moja. Pozdrawiam i caluski sle- Bizon P.S. oczywiscie biegne po zeberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:52 i piwo! biegnij, bo pewno u Was niedługo sklepy zamykają PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:07 i całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 12:21 czesc Magnolia! czy to impreza dwuosobowa?Mozna przylaczyc sie do Was wraz z osoba towarzyszaca ??? :)))Moge sie poswiecic i rowniez ustroic w kiecke bo widze ze stroje eleganckie przewidywane ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:25 Samanto o ile mnie pamięć nie myli - impreza jest trzyosobowa, a Ty jesteś główną gwiazdą Bizia. Cóż, chyba należy przekwalifikować na czteroosobową, bo nie mam ochoty bawić się w pojedynkę. Ja będę w sukni, a jeśli chodzi o Bizia, to nie wiem , czy zamierza coś na siebie włożyć, bo od rana wykrzykuje tylko o beczkach piwa-żeby nie zabrakło, kwestię stroju pomija. pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 12:41 Nie wiedzialam ,ze jestem zaproszona!!?? Przypadkiem podczytalam ,ze jakies szlachetne trunki ,toalety szykujecie .To teraz juz nie wiem czy mam szukac tej osoby towarzyszacej czy nie??? Nie chcialabym milego wieczoru spedzic ze szklanka w dloni:) Urznelabym sie w ciagu pol godziny i byloby po balu .Najgorzej to z kreacja bedzie..... Jesli sprawie sobie elegancka suknie to i buciki nalezaloby jakies przyzwoite ubrac..a jak tanczyc w czyms takim??? Hmm....a moze na boso???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:57 Trunki, potrawy...-zamówienia należy składać u Bizia, realizuje wszystko - gentelmen w każdym calu. Jeśli chodzi o strój - Biziowi wystarczy trochę koronek w okolicach biustu i bioder..., a właściewie to dokładnie nie wiem , w których miejscach on te koronki lubi. I nie wiem, czy Cię tym pocieszyłam, ale chciałam tylko, byś nie przejmowała się tak bardzo tą suknią. Tą szklaną tak bardzo też się nie martw, będę mieć oko na Bizia, żeby zachował czujność w okolicach bezpiecznego limitu. A co do czwartej osoby - cóż mogę ja kogoś przyprowadzić... Masz jakieś szczególne upodobania - tzn, żeby moja ewentualna osoba towarzysząca nie kłóciła się z Twoim poczuciem estetyki, taktu, ....etc. Może jakiś przystojny blondyn, brunet...? Nie-najważniejsze by miał zmysł przywódczy Mario, dowcip Bizona, subtelność KRM- a, coś tam z Crimena... I...przychodzi Ci jeszcze coś na myśl? pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:05 No to przepadlam! Chyba tez bede musiala kogos przyprowadzic bo nie bede mogla zadowolic zmyslu artystycznego Bizona.Nie cierpie koronek ,falbanek ,szpileczek i tych wszystkich akcesoriow ,ktore Bizonek tak ceni! Moge ewentualnie odpalic sie w sukienke pt.koszula dla ubogiej poloznicy ewentualnie te ,pt.Zlot czarownic na Lysej gorze.Do tego bose stopy i hulaj dusza!!!:)))Wlos rozwiany,obled w oczach i zwariowana muzyka!:))))) Ta osoba towarzyszaca.....Magnolia ..takie cudo ,ktore opisalas nie istnieje.Jesli jednak uda Ci sie odkryc taki egzemplarz to gotowa jestem zabic Cie jak Balladyna!! zastanow sie czy warto ryzykowac....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 13:14 Samanto!!! Twoje realistyczne spojrzenie - rozwiewa moje nadzieje... facet ideał nie istnieje - to prawda I na jaki egzemplarz tu się zdecydować? Co do stroju - nie przejmuj się, nawet w koszuli będziesz dobrą forumową, imprezową kompanką, i Twojego zmysłu konwersacji towarzyskich nikt nie jest w stanie podważyć Chętnie wypiję z Tobą dobrego drinka, pod warunkiem, że przepcham się przez tłumek otaczających Cię wielbicieli PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:43 fajnie ,to kiecke z rozporkami odpuszcze sobie!:)) jacy wielbiciele?Nie zawstydzaj mnie Kochana!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 13:50 możemy podzielić zadania: ja włoże kieckę z rozporkami, a Ty dostarczysz uszom naszych towarzyszy kojących ich dusze i ciała słówek, a później oni się zrewanżują, serwując nam dobrą zabawę- będą spełniać nasze wszystkie życzenia! Co Ty na to Samanto? Myślę, że Biziu nie będzie protestowac? Co do trunków - dla mnie martini z wodą lodem wódką i cytryną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:58 Hmm..gdy ostatnio przyszlo mi integrowac nieznajace sie towarzystwo okrutnie sie zalalam:((( Towarzystwo sie zintegrowalo a ja poszlam lulu...:( Spelnianie zachcianek baaardzo mi sie podoba!!!!:)))) Za Bizona jednak nie recze,dziki to zwierz i nieokielznany .No,moze te koronki i tiule zlagodzilyby jego rogata dusze ale jak juz mowilam ...nie cierpie koronek.Chyba ze Ty Magnolio przyodziejesz koronkowa suknie ,spowijesz sie w kilometry zwiewnego tiulu i szfonu.Ewentualnie pomoge Ci walczyc z tymi zawojami a w razie potrzeby wyplacze Cie .;))) Mozna jeszcze poprobowac uglaskac Go kielbasa wiejska ,ale to juz bylby szantaz .fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:04 OK, Samanto, możesz na mnie liczyć Włożę porządnie powycinaną suknię i do tego opowiem, o moich wspaniałych koronkach pod suknią. Ale nie wiem czy to Biziowi wystarczy, więc miej w pogotowiu tę kiełbasę, żeberka i piwo. Jakby co, zawsze jest jeszcze ten drugi facet więc niech przygotuje jakieś ciekawe historyjki, dowcipy żeberkowe, itp., by było nam miło pokonwersować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:11 Witajcie Aniołki.I Wy o zazdrości rozprawiacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:16 Witaj Crimenku! Nie o zazdrości rozprawiamy, panoszymy się na cudzym wątku i planujemy jakiego rodzaju koronki włożyć na imprezę, którą funduje nam Biziu. A co u Ciebie? Jakie radosne wrażenia nam dziś przynosisz? Dlaczego tak długo Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:23 Witaj Magnolio:)Czasem się pojawiałem, ale faktycznie rzadko.A dzisiaj siedzę za swoim kompem i mam luz.Przynajmniej do niedzieli.O kolację przy świecach i moją pozycję w Twoim kajeciku to aż boję się pytać:)Co miałaś na myśli, mówiąc, coś z Crimena? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:28 Czyżby odezwała się dusza śledczego, czy też wrodzona wnikliwość i dokładność? Z Crimena - np. urok, ale tak dokładnie to nie wiem, bo nie znam go dobrze. Lecz na jego uroczą troskę o kolację i wpis w moim kajeciku - zawsze się uśmiecham. W kajeciku Crimenku -dla Ciebie jakieś miejsce jeszcze się znajdzie. Pozdrawiam PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:32 Magnolio, jesteś urocza.Wiem że miejsca w Twoim kajeciku jeszcze trochę zostało:)Interesuje mnie bardziej czy czasem otwierasz stronę na której wpisałaś moją skromną osobę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:34 Obiecuję, że dziś na tej stronie otworzę, tyle, że terminy chyba już się przeterminowały, i muszę znaleźć dla Ciebie świeżą stronę Crimenku. Ślę słodkie pozdrowienia PA! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:40 Wiem Magnolio.Moja wina.Zamiast pilnowac swojego miejsca w kajeciku, wyjechałem tak bez sensu:)Obiecuję, że będę Ci się systematycznie przypominał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:43 I co tak aniolki o kajecikach konwersujecie?Mialo byc o imprezce i spelnianiu zyczen?;)))Witam Ksiecia Rynsztokow i Mostow!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:48 Witaj Caryco.A co , poszczebiotać nie można? :) Kochanie, Pomeranka czeka na podanie terminu wyjazdu.Napisałem jej że podasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:51 Crimenku! Co Ty mi tu każesz terminy odświeżać, umówiony jesteś już Pomeranką! Idę wobec tego na kolację z Biziem - wpisuję go w Twój termin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:56 Magnolio, nigdy bym Ci czegoś takiego nie zrobił:)Z Pomeranką umówiłem Samantę i dalej walczę o poprawienie mojej pozycji w Twoim kajeciku;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:58 To Samanta umawia się z Pomeranką? Zawsze miałam wrażenie, że ona woli interesujących mężczyzn. HM???Co ja teraz mam zrobić? Bizia już wpisałam...??? Może pójdziemy na kolację we trójkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:01 Wygląda na to że mamy z Bizonem podobne gusta.W takim razie wezmy jeszcze Samantę i idziemy w czwórkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necieCrimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:03 Wziac to Ty mozesz buty do szewca!Z reszta jestem juz powieszona i nie moge rozmawiac z petla na szyji!!: (((Uaaaaaeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuppppppppppppppaaaaaaaaaaa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necieCrimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:06 No to pozostaje mi tylko wrócić pod most:(Cholera, zapomniałem że go ukradli;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:05 OK to dajcie znać gdzie i na kiedy zarezerwowaliście stolik. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:08 Dobra, tylko kto odetnie Samantę? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:13 Crimen, to jak Ty ją teraz weźmiesz taką powieszoną na tę kolację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:18 No cóż, będę ją na rękach nosił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:59 No pieknie!To teraz wychodzi na to ze upojna noc mam spedzic z Pomeranka?? Ale ja gustuje w mezczyznach,nie kobietach!!!! Bizon z Magnolia,crimen ..cholera go wie z kim....ide sie powiesic!:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:03 Samantko, Kochanie nie wieszaj się.Właśnie napisałem sprostowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:11 Samantko, cieszę się, że będziesz z nami na tej kolacji. Crimenku, czy ty doznałeś transformacji? Chyba zrobiłeś duży krok do przodu w swoich studiach...? Czy ten delikatny, miły i subtelny facet Samanto to faktycznie Crimen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:17 Magnolio, sama widzisz że bardzo się staram, a Samanta to wyjątkowo wdzięczny temat studiów;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:20 to na jaki temat piszesz pracę dyplomową? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:25 W dalszym ciągu nie zaliczyłem pierwszego semestru.A temat?Może, "dyskretny urok Samanty" :) Oj, chyba dostanę po głowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:29 Ale jej urok nie jest dyskretny! Rozbrzmiewa pełnią na forum! Życzę miłego studiowania i egzaminowania! Crimenku - z tą kolacją to się jeszcze przypomnij ! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:25 Stukam teraz palcem od nogi bo nadal dyndam pod sufitem..aauuuuueuaaa.... prosze tu nie zajmowac sie studiowaniem mojej powieszonej osoby!coz to? Bedziecie mi liczyc blizny ,zlamania i pregi wisielcze? Magnolia?A co?Crimen byl chamowaty ??hi,hi??;))))O,przepraszam ale znowu sie zacisnela...uuuuaaaeeeeooopppppppppppaaaaaaaaauuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 15:27 Crimeeeeen!!!! Odetnij szybko Samantę, bo kto zliczy później te wszystkie pręgi i blizny.?! Crimen - Samanto - nie był nigdy chamowaty, ale teraz zrobił się milszy. Pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 15:38 Od pół godziny chcę ją odciąć, ale nie mogę jej znalezć.Nigdy nie mogę za nią nadążyć.Samantko, przecież Ci tłumaczyłem że masz na mnie zbawienny wpływ. No już Cię Kochanie odcinam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:00 Nie wiem kogo Ty odciales bo ja nadal pod sufitem!!!!! Ciekawe jaki Ty Crimenku kiedys byles???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:02 A po glowach oberwiecie oboje..za plotkowanie o mnie!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 16:18 Jak to jaki byłem?Kochanie, byłem wooooolny:)Odcinam Cię ostatni raz, jak mi się jeszcze raz powiesisz to się powieszę obok Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:31 Ups!mam wspolczuc teraz??? fajnie ,wieszaj sie,podyndamy se nogami razem!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 16:54 Dobrze, dobrze.Tylko mnie nie kop:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:16 Phi!Ani mi to w glowie ,ale wiesz ze jakby co zawsze jestem chetna do pomocy!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 17:36 Eeeee jak Ty możesz pomóc?Z pętlą na szyi nawet napić się nie można:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:48 Mozemy zrobic wlew dozylny!O kroplowce nie slyszales??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 18:06 Sprawność manualna dymdającego jest odrobinę ograniczona.Nie sądzisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:22 troszeczke..a co chcialbys zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Magnolia i Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 18:38 Oczywiście otworzyć butelkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:47 A drzwi dziadowi otworzyles???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:32 Ja tez .;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 DLA GRETY !!!! IP: 213.76.59.* 02.11.01, 23:47 Greta wybacz ,ze tak Ci zapaskudzilismy watek .Wiem,jestesmy zakalami forum i niestety czesto nam sie to zdarza:( Jesli pozwolisz wypowiem sie na Twoje pytanie. Ja uwazam ,ze zazdrosc w necie jest tak samo mozliwa jak w realnym zyciu.Jezeli net jest miejscem gdzie ludzie sie poznaja,zaprzyjazniaja a czasami nawet zakochuja to dlaczego nie mialoby tu byc rowniez miejsca na zazdrosc??? Slowo pisane ma wielka moc i dlatego zdarza sie ,ze ulegamy urokowi osoby,ktorej nie widzielismy nigdy na oczy.jest cos ,co sprawia,ze chetniej jak z innymi rozmawiamy z tym kims na necie .Pokrewienstwo dusz? nadawanie na tych samych falach? Nie wiem co to jest ,ale tak wlasnie jest .Jesli ta osoba traci nagle zainteresowanie nami i przerzuca je na kogos innego to jest nam chyba i przykro a i zazdrosc moze sie pojawic .Nie widze w tym nic dziwnego ani zdroznego .Net to nie tylko elektrony przebiegajace kabelkami.Tam..z drugiej strony jest zywy czlowiek.Ci,ktorzy twierdza,ze nie ma w necie miejsca na zazdrosc byc moze po prostu inaczej podchodza do tego .Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bije czolkiem w klawiature za zasmiecenie watku! A moze dasz sie zaprosic na wirtualna impreze z zeberkami i piwem???:))) Hmmm..tylko ze Bizon poszedl po zeberka i zniknal;)))) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re:krol lew i ona IP: 24.229.105.* 03.11.01, 05:42 Na tym forum macie typowa zazdrosc on Bizon krol i ona Bizonowa/samanta/ nie da chlopu spokojnie pooddychac szok babsko.Dobrze sie stalo Apollo wam dokopal i to jest to na co sobie zasluzyliscie.Bizon bierz bizonowa na trawnik i jak pieski ona chyba to lubi.Paskudy francuzki slimak i portowa dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 10:25 Podobno 70% ludzi nie rozumie tego co czyta.Maciusiu poproś kogoś starszego to wytłumaczy ci to co właśnie przeczytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 10:58 Daj spokoj Crimen ,zignoruj i poczestuj naszego chlopa wiecznie biegajacego szklanka herbatki!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 do Samanty1,Magnolii,Crimena,Bizona 03.11.01, 12:07 Miło mi gościć Was wszystkich na tym wątku.Powiem szczerze ze przyjemnie sie Was czyta:)(czytam bez cienia zazdrości oczywiście:)... Dzięki Samanto1 ja Twoje zdanie na temat zazdrosci w necie,bo w 100%masz racje.Twierdze podobnie ,ze net to nie tylko kabelki,to zywi ludzie siedzacy za szklanymi szybkami i czesto wyczekujacy wlasnie na tą "bliską-netową"osobę. Podsumowyjac mój watek jednym zdaniem ZAZDROŚĆ w necie ma swoje miejsce! Szkoda tylko ,ze zazdrość owej Pani wpłyneła negatywnie na moje rozmowy netowe z bardzo miłą osobą:( Dzieki serdeczne Wam Wszystkim-z pozdrowieniami greta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do GRETY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:25 czesc! szczerze mowiac ulzylo mi ze sie nie zloscisz za ten"smietnik" .:)) Widocznie tej pani zalezalo zeby Ci zepsuc humor i rozmowe.Niektorzy znajduja w tym dziwna przyjemnosc psujac rozmowy innym.Wystarczy poczytac wypowiedz Macka,ktory uwaza sie za tolerancyjnego i kulturalnego internaute .nie mamy na to wplywu niestety. Usmiechnij sie Greta,jutro bedzie lepiej :)))) Pozdrawiam!S. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen do Grety 03.11.01, 14:20 Greta, przepraszam za kilka nieparlamentarnych określen, których użyłem w jednej z moich wypowiedzi.Niektorzy jednak innego języka nie rozumieją. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 13:50 Masz rację Kochanie.Z drugiej strony każdy zasraniec próbujący wycierać w Ciebie swój brudny ryj musi wiedzieć że za to dostaje się kopa w jaja. Sądząc jednak z odporności na ciosy wszystkich tych damskich bokserów, jaj to oni raczej nie mają.Eunuchom trzeba raczej współczuć a nie wyśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 13:56 och,Crimenku!Ty nic nie rozumiesz! To jest wlasnie przejaw tej tolerancji,zrozumienia ,o ktorym tak wszyscy tu piszcza ,po czy wcinaja sie w watek i rozrzucaja gnoj. Nie denerwuj sie i miej to tam gdzie i ja ;))))) Jak tam nasz dziad??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 14:04 Przecież wiesz że jak Cię widzę zaraz łagodnieję:)Zaraz sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 14:29 Milo mi to slyszec ,tym bardziej ze w niektorych wyzwalam agresje!:))) Mam pytanie..czy my nadal wisimy czy ktos nas odcial??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:08 dzieki Bogu ze nie z choinki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 15:14 Z choinki to można się urwać 27 grudnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:22 trzeba a nie mozna!!!:)) To ,co tak smignelo przed chwila kolo Twoich drzwi to byl nasz listonosz.Wyczarowalam mu buty siedmiomilowe zeby tak sie nie meczyl;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 15:35 Kochanie, przeczytałem.Zatrzymałem dziada, niech się ogrzeje.Wyjdzie za godzinę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:36 daj mu kielicha to bedzie mial lepszy humor!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 16:38 Już poszedł, ale strasznie węża tropił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:11 Crimen! Schlales listonosza???!!!! Wstydu za grosz nie masz!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 17:26 Czy Ty wiesz jaki był zmarznięty?Wychodzę, Kochanie.Do zobaczenia.Może jeszcze tej nocy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:43 W nocy grzeczne dzieci spia:))Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:37 i zostalo Ci to do dzisiaj..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 11:49 Witaj Kochanie.Pewnie że zostało... we krwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:12 Sadzac po tym co napisales to raczej tak!!;)))Dziad dolecial? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 12:32 Doleciał.Odpocznie chwilę i zaraz wraca.No cóż.Krew nie woda....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:36 Woda czy wóda??? Bo jesli bylaby to wóda to chyba wampirem bys zostal!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:19 Dyndajacy pod sufitem wampir ,przyodziany w ulanski mundur ,nawalony jak szwajcarski autobus...brrrrr..straszne!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 14:26 Kochanie, zrób tak jak ja to razem będziemy straszyć:))) Uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 14:36 No chyba nie kazesz mi sie ubrac w ulanski mundur a jakos brak mi pomyslu..;))) I krew..tfu! wóde spijac z aort mlodych i dyndac sobie do woli machajac nogami...pieknie,kurcze,pieknie!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 15:39 Oczywiście że nie każę.Bez munduru wyglądasz bardziej interesująco:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:46 To niby jak,he???? Moze lepiej cos przyodzieje bo na stosie mnie zaraz spala!;)) Widziales?jakis pijany idiota siedzi obok Twojej skrzynki i zarykuje sie ze smiechu.Znasz tego dziada??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 16:34 Mówisz o tym kółku różancowym?Szkoda by Cię było dla tych debili:)A dziada napoiłem i odesłałem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 16:49 O kolku,o kolku!!!:) Dalam mu kawy zeby trafil do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 18:16 Coś mnie nie wpuszcza na forum, ale już drugi raz poszedł doCiebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:42 Pewnie nieczyste sumienie!Strzel pokute to moze beda Cie wpuszczac!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona i BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 18:49 A tuscie mi, turkaweczki ! Jak to sie, kurna, sprytnie schowali podczas gdy ja tam oczy wyplakuje za moja Ukochana ! A ja jestem ZAZDROSNY i zaraz Wam te sielanke popsuje paroma milymi slowami np. dupa albo cieple piwo. No i co Wy na to, kochankowie od siedmiu bolesci ?! Glupio Wam, co?! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona i BIZON 04.11.01, 19:12 Witaj Bizonie.Płonę ze wstydu.Może kieliszeczek żubrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:22 Crimen,Ty obwiesiu!Komu chcesz wmowic ,ze ploniesz ze wstydu??? Zubrowka chcesz omamic Bizona??? Hmm...mnie zubroweczki nie proponowales a tak lubie...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! 04.11.01, 19:37 Kochanie, Tobie żubrowki nie proponowałem bo nie ma soku jabłkowego.A Bizona musiałem czymś poczęstowac.Jak to w rodzinie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:41 Nie wiedzialam ze jestes spokrewniony z Bizonem?! A nie mogles zadbac o soczek jablkowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:19 Przeciez mowiles niedawno ze zazdrosci w necie nie ma! Acha!!! A w ogole to gdybys poczytal to zrozumialbys ze tu sie omawia wazne problemy np.jak krew w wóde zamienic i czy wampirowi w kiecce wypada wystepowac w ulanskim mundurze.A zazdrosna dziwka portowa to przeciez ja jestem wiec mi chleba nie odbieraj!;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:19 Pokutę Kochanie to ja zaczynam dzisiaj po pólnocy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:23 No dobra,ale co ja komu winna???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:41 Tak naprawdę to nic, ale popytaj innych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:25 Witaj i Ty CrimeniektorytakwspanialedotrzymujesztowarzystwaSamancie ! Kiedy juz zamienisz wszystkie mozliwe plyny w napoje wysokoprocentowe, daj mi malenki znak, taki zupelnie malenki zeby INNI nie dostrzegli i przybede..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 19:28 To ja chyba pojde do tego portu bo chlopy zmawiaja sie beze mnie!;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:34 Samanto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:39 Ups!!! Zapomnialam ze nie znam sie na tym fachu!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:42 Dlaczego te posty tak sie mieszaja ?! Przeciez ja jeszcze tak duzo dzisiaj nie wypilem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:43 Ja tu nie widze zadnego skakania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:52 Ja widze, bo juz nie pamietam kto i kiedy proponowal mi zubrowke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:57 Crimen proponowal zubrowke po czym zaszyl sie gdzies w ciemnym kacie zeby ja w samotnosci wychlac.pazera taka!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:59 Samantko, Kochanie, bez Ciebie nie byłoby nas tutaj:))) Bizonie, niestety nie jestem cudotwórca ale ciągle eksperymentuję.Gdy już odniosę sukces nie zapomnę o Tobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 20:04 A nie mowilam!!! Wychlal zubrowke i teraz o experymentach nawija! Crimen!Boj sie Boga i odwykowki!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:09 A ja z pragnienia dostaje oczoplasu... Crimeeeeeeeeeeeeeeeeen, na pomoc ! Gdzie ta Twoja sliwowica z Lazisk Gornych ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:15 Pewnie teraz pedzi ja w przyspieszonym tepie zeby nie narobic sobie obciachu!!! Crimeeeeeeeen,gdzie to wino dla mnie?????????????????????;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 20:26 Już jestem.Śliwowicy już nie ma, ale żubrówka jeszcze jest.Szukałem tylko soku jabłkowego dla Samanty:)No to za spotkanie i na pohybel wszystkim dupkom:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:33 ZOLEDNYM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:53 pozostaje mi tylko dodac:AMEN!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 DO MACKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:30 drogi Maciusiu! W pierwszych slowach swojego listu serdecznie dziekuje Ci ze te mile slowa.jestem zaskoczona twoja niespotykana znajomoscia mojej osoby.jak moj drogi odgadles ,ze kazda kobieta ,ktora staje na mej drodze znika w niewyjasnionych okolicznosciach? Oczywiscie morduje je a pozniej pozeram. Mam nadzieje ,ze Bizon wezmie sobie do serca twoje porady.mysle ,ze sex na trawniku w pelni zaspokoilby moje wyuzdane apetyty,tym bardziej ze zawsze gustowalam w francuskich slimakach.Sa takie ..apetyczne.Ciekawa tez jest twoja propozycja zmiany mojego zawodu.faktycznie budzetowka jest bardzo slabo oplacana.jest jednak problem poniewaz jestem brzydka jak noc listopadowa ,psy wyja na moj widok a matki mna dzieci strasza i z pewnoscia nie mialabym brania.tym sposobem nie zarobilabym nawet na chleb z sola.niemniej jednak doceniam twoja troske .Skopaniem przez Apolla czuje sie zaszczycona bowiem byc skopanym przez tak wybitnego czlowika jest wyroznieniem.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze duzo sil na wypisywanie bzdur na forum. samanta Odpowiedz Link Zgłoś
amelia2 Re: oczywiście !!!!!!!!! 04.11.01, 20:56 oczywiście ze mozna spotkać zazdrość w sieci ! jestem tego najlepszym przykładem ! chodzi oczywiście o czat, najpierw są plany, potem jego zazdrość, potem zazdrosc z Twojej strony no a potem nieunikniony koniec .... Odpowiedz Link Zgłoś