Dodaj do ulubionych

o zazdrosci w necie

02.11.01, 01:56
Czy istnieje zazdrosć w necie? Jesli zdazylo Wam sie doznać takiego uczucia w
sieci-napiszcie proszę.Czekam niecierpliwie-G
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:59
      Nie
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:04
        dzieki za krótka i tresciwa odpowiedz.Do wczoraj tez tak myslałam...a jednak
        chyba sie myliłam
      • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necieBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:06
        Nie?A szkoda!;)
    • crimen Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:11
      Temat rozwinięty i wyczerpany:)
      • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:14
        Opowiedz swoja historie, Gretodwadziesciasiedem, a ja obiecuje przeczytac ja
        uwaznie z ranczyka i podziele sie z Toba swoimi bizonowymi spostrzezeniami.
        Dobrej nocy, Piekna Nieznajoma.....
        • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:31
          Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Opowiedz swoja historie, Gretodwadziesciasiedem,-to zabrzmialo jak z jakiegos
          tok szołu:)
          > Dobrej nocy, Piekna Nieznajoma.....-a to jak z serialu brazylijskiego hihi.
          (przepraszam za małą złosliwosc)
          Otóz pewnego razu,na pewnym forum wymienilam pare grzecznosci z pewnym
          moderatorem.Fakt,były to zdania zupelnie nie na temat...Ale pewna pani wpadła z
          hukiem na owe forum,skrzyczała mnie,wysmiała,zarzuciła bezdenna głupotę i wyszła
          trzaskajac dzrzwiami.Zostawiła mnie z pełnymi oslupienia oczkami.
          Zadaje sobie pytanie :co to było???I -czy to ZAZDROŚĆ? Czy Osoby(mam tu na mysli
          ta konkretną sytuację i owa Panią) piszace na forum tak bardzo przywiazuja sie do
          swoich dyskutantów,ze kazda nową rozmówczynie traktuja jak swoja potencjalna
          rywalkę?
          hmm....nurtujące pytanie
          A za zyczenia dobrej nocy dziekuję,zycząc równiez milego odpoczynku...Rankiem
          wpadne zerknąc na odpowiedz.
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 02:34
        crimen napisał(a):

> Temat rozwinięty i wyczerpany:)

oj nie sadze,ze wyczerpany.Mysle sobie ze o ile znajda sie chetni wypowiedzenia
        swojej opinii na ten temat to moze wyniknac dosc ciekawa dysputa..:)
    • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 08:47
      biorąc pod uwagę kilka forumowych kłótni, których byłam świadkiem, myślę, że
      zazdrość pojawia się też w necie i niektórzy tego wcale nie ukrywają
      pozdr...
      PA!
      • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 10:54
        Witaj, DwudziestasiodmaGreto ! Zgodnie z obietnica wpadam na chwile by
        obiecanej odpowiedzi udzielic. Problem w tym, ze... nie bardzo wiem co Ci
        powiedziec. Stwierdzenie, iz forum stworzone zostalo przez ludzi, czlonkow
        jakiejs spolecznosci i w zwiazku z tym jest odbiciem naszych codziennych
        zachowan, naszych cech charakteru, wad i zalet, naszej szlachetnosci i
        podlosci, otoz, powiadam, stwierdzenie owo jest banalem, wywazaniem otwartych
        drzwi, niestety, nic madrzejszego nie przychodzi mi do glowy. W tym kontekscie
        mozna byc wiec pewnym, ze znajdzie sie tu miejsce i na zwykla ludzka zazdrosc.
        Ja sam zazdroszcze np.Kaeremowi-Krakowiaczkowi Ci Ja, latwosci w formulowaniu
        pewnych milych ,osnutych mgielka nostalgii spostrzezen, jak rowniez westchnien
        Pan do w/w Krakowiaczka. Moze ktos z kolei zazdrosci mi moich limerykow...
        Na koniec rada, Mila Greto: olej te zle wychowana pania, pomysl sobie, iz
        jestes ponad to wszystko i zostan z nami na tym popieprzonym forum. Nie daj sie
        zbic z pantalyku jakiejs tam histeryczce...
        Milego dnia zyczy Bizon
        P.S. Przpraszam,iz robie to na Twoim watku ale okazje spotkania tej Pani sa tak
        rzadkie, iz korzystam z okazji by Ja pozdrowic (mam nadzieje, ze nie jestes
        ZAZDROSNA ? :-))))))))))))))))))))))))))))) ):
        Witaj Mag_nolio, Kwiecie Tajemniczy !
        • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 10:59
          Witaj Biziu - najznakomitszy forumowy poeto!
          W splocie słów naszych przepływających przez szybkie łącza ISDN - znaleźć
          powinieneś moje słodkie pozdrowienia dla Ciebie.
          Czy otrzymałeś już tę podwyżkę, za którą mamy balować, bo układam plan
          następnego, a właściwie bieżącego już m-ca i chętnie Twoją imprezkę do
          organizera wpiszę!
          PA!
    • .karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 10:56
      jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje
      udac sie do najblizszego psychologa byle szybko.
      • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:01
        To jest rowniez moja opinia (czy moze raczej jedna z...), choc nie
        formulowalbym jej tak obcesowo gdyz roznych rzeczy bylem tu swiadkiem, mimo iz
        jestem forumowiczem dosc swiezej daty... Pzdr B
      • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:03
        Karito-chyba przesadzasz
        • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:05
          Wydaje mi sie, ze nie tak dawno kogos milo pozdrowilem......
          • Gość: magnolio Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:08
            Bizonku, Ty co róż kogoś bardzo miło pozdrawiasz, a nawet wiersze wypisujesz, a
            z imprezy za podwyżkę chcesz się wykręcić.
            Też Cię pozdrowiłam, parę postów wyżej!
          • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:09
            Mag_nolio, palnalem gafe ! Nie zwrocilem uwagi na Twoj post WYZEJ ! Wybacz, iz
            posadzilem Cie nieslusznie !
            • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:13
              Nie wykrecam sie, tylko podwyzki jak nie bylo tak nie ma... Czekam na
              trzynastke w grudniu...
              • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:18
                we Francji też macie 13-ki?
                Mnie 13-ki chyba nie zapłacą, hm, i jak tu uskładać na piękną imprezową suknię -
                dla Ciebie?
                Biziu, niech impreza będzie wykwintna, z dobrymi alkoholami!
              • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:20
                we Francji też macie 13-ki?
                Mnie 13-ki chyba nie zapłacą, hm, i jak tu uskładać na piękną imprezową suknię -
                dla Ciebie?
                Biziu, niech impreza będzie wykwintna, z dobrymi alkoholami!
        • .karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 11:14
          czyzby? wiec wytlumacz mi jak mozna byc zadrosnym o literki na ekranie?
          przeciez to jak on wyglada i to jaki jest to tylko nasza czysta iluzja. siec
          nie wiele ma wspolnego z realem.
          • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:22
            Przeciez te literki pisza zywi ludzie ! I nie zgadzam sie ze stwierdzeniem,
            ze "to czysta iluzja". To raczej nasza wyobraznia, mniej lub bardziej bujna...
            • .karita Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 11:25
              no wlasnie nasza wyobraznia tworzy iluzje.
              pozdrawiam
          • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:28
            podłożem zazdrości może być, to, że z kimś innym ludzie chętniej rozmawiają i
            lepiej się bawią na forum, że ktoś ma lepszy dowcip, że ktoś potrafi być
            uroczy...
            Zwykłe ludzkie cechy, które uwypuklają się również w I-necie
            Bizon pisał o tym bardzo sensownie w swym wypracowanym , długim przemówieniu
            pare postów wyżej
            Pozdr...
            PA!
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:10
        .karita napisał(a):

> jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje
        > udac sie do najblizszego psychologa byle szybko.

Dziekuję za rade Karito ,zapewniam Cie ze ze swoimi emocjami radze sobie
        doskonale sama.jak widze nie czytalaś uwaznie mojego watku,ponieważ nie
        zauwazyłaś tego ze to nie ja zywię uczucie zazdrości .Ale za wypowiedz i porode
        dziekuję.
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:13
        Dziekuję Wami mili moi za wypowiedzi....jesli chodzi o zazdrosc Panie Bizonie-
        nie jestem:) Konwersuj sobie do woli na watku zazdrośnickim.A ja popatrzę co z
        tego wyniknie.....czy zazdrośc obu Pań:)) czy moze nić przyjazni:)
        Pozdrowienia
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:20
        .karita napisał(a):

> jesli jestes zadrona w necie o goscia ktorego nigdy nie widzialas to proponuje
        > udac sie do najblizszego psychologa byle szybko.

Dziekuję za rade Karito ,zapewniam Cie ze ze swoimi emocjami radze sobie
        doskonale sama.jak widze nie czytalaś uwaznie mojego watku,ponieważ nie
        zauwazyłaś tego ze to nie ja zywię uczucie zazdrości .Ale za wypowiedz i porode
        dziekuję.
      • greta27 Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:22
        usiłuję wysłac podziekowania za wypowiedzi po raz n-ty ele cos mi sie nie
        udaje.Mam nadzieję ze teraz dojdą.........
        • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:24
          wysłałaś je już cztery razy, ale nic nie szkodzi, możesz nadsyłać nadal
          PA!
    • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:17
      Na razie moge jedynie zaproponowac limeryczek:
      Magolia z ogrodeczka,
      przemila panieneczka
      Bizona zapytywala
      z niepokoju drzaca cala:
      Ach gdziez ta piwa beczka ?
      • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie Biziu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:23
        Biziowi się zdawało,
        że magnolii piwa się zachciało,
        magnolie tak wiele jak Bizie piwa nie piją
        z innych słodkich rozkoszy żyją
      • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:26
        Placza sie te posty, jak glupie ! Mag_nolio, dla mnie nie jest wazna suknia,
        wazne jest to co POD suknia- te cudowne koronkowo-nylonowe szalenstwa, ktore
        nas, facetow doprowadzaja do obledu ...........
        • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:31
          A w jakich trunkach gustujesz, Mila ? Moze da sie cos wynegocjowac...
          • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:33
            w słodkich...
            schłodzonych...
            półwytrawnych
            winach, drinkach...
            Biziu, a co polecałbyś w Twoim towarzystwie?
        • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:31
          Kochanie, ale dla mnie suknia też jest ważna...
          Bo to za mną w sukni będziesz się oglądał, a koronki możesz sobie rysować w
          wyobraźni...
          Włożę dla Ciebie-długą, w kolorze red, z rozcięciem z tyłu...
          Może być?
          • Gość: Bizon Re: o zazdrosci w necie IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 11:50
            Nie moglem odpowiedziec bo "wyslizgal mnie" z forum a i teraz cos jest nie tak
            na laczach.
            Suknia OK OK, masz racje, reszte sam sobie dopowiem, co do wypitecznosci-daje
            Ci wolna reke gdyz Twoja przyjemnosc bedzie rowniez moja. Pozdrawiam i caluski
            sle- Bizon
            P.S. oczywiscie biegne po zeberka...
            • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 11:52
              i piwo!
              biegnij, bo pewno u Was niedługo sklepy zamykają
              PA!
              • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:07
                i całuski!
                • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 12:21
                  czesc Magnolia! czy to impreza dwuosobowa?Mozna przylaczyc sie do Was wraz z
                  osoba towarzyszaca ??? :)))Moge sie poswiecic i rowniez ustroic w kiecke bo
                  widze ze stroje eleganckie przewidywane ???
                  • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:25
                    Samanto o ile mnie pamięć nie myli - impreza jest trzyosobowa, a Ty jesteś
                    główną gwiazdą Bizia.
                    Cóż, chyba należy przekwalifikować na czteroosobową, bo nie mam ochoty bawić
                    się w pojedynkę.
                    Ja będę w sukni, a jeśli chodzi o Bizia, to nie wiem , czy zamierza coś na
                    siebie włożyć, bo od rana wykrzykuje tylko o beczkach piwa-żeby nie zabrakło,
                    kwestię stroju pomija.
                    pozdrawiam!
                    M.
                    • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 12:41
                      Nie wiedzialam ,ze jestem zaproszona!!?? Przypadkiem podczytalam ,ze jakies
                      szlachetne trunki ,toalety szykujecie .To teraz juz nie wiem czy mam szukac tej
                      osoby towarzyszacej czy nie??? Nie chcialabym milego wieczoru spedzic ze
                      szklanka w dloni:) Urznelabym sie w ciagu pol godziny i byloby po
                      balu .Najgorzej to z kreacja bedzie..... Jesli sprawie sobie elegancka suknie
                      to i buciki nalezaloby jakies przyzwoite ubrac..a jak tanczyc w czyms takim???
                      Hmm....a moze na boso????
                      • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 12:57
                        Trunki, potrawy...-zamówienia należy składać u Bizia, realizuje wszystko -
                        gentelmen w każdym calu.
                        Jeśli chodzi o strój - Biziowi wystarczy trochę koronek w okolicach biustu i
                        bioder..., a właściewie to dokładnie nie wiem , w których miejscach on te
                        koronki lubi.
                        I nie wiem, czy Cię tym pocieszyłam, ale chciałam tylko, byś nie przejmowała
                        się tak bardzo tą suknią.
                        Tą szklaną tak bardzo też się nie martw, będę mieć oko na Bizia, żeby zachował
                        czujność w okolicach bezpiecznego limitu.
                        A co do czwartej osoby - cóż mogę ja kogoś przyprowadzić...

Masz jakieś szczególne upodobania - tzn, żeby moja ewentualna osoba
                        towarzysząca nie kłóciła się z Twoim poczuciem estetyki, taktu, ....etc.
                        Może jakiś przystojny blondyn, brunet...?
                        Nie-najważniejsze by miał zmysł przywódczy Mario, dowcip Bizona, subtelność KRM-
                        a, coś tam z Crimena...
                        I...przychodzi Ci jeszcze coś na myśl?
                        pozdr...
                        • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:05
                          No to przepadlam! Chyba tez bede musiala kogos przyprowadzic bo nie bede mogla
                          zadowolic zmyslu artystycznego Bizona.Nie cierpie koronek ,falbanek ,szpileczek
                          i tych wszystkich akcesoriow ,ktore Bizonek tak ceni! Moge ewentualnie odpalic
                          sie w sukienke pt.koszula dla ubogiej poloznicy ewentualnie te ,pt.Zlot
                          czarownic na Lysej gorze.Do tego bose stopy i hulaj dusza!!!:)))Wlos
                          rozwiany,obled w oczach i zwariowana muzyka!:))))) Ta osoba
                          towarzyszaca.....Magnolia ..takie cudo ,ktore opisalas nie istnieje.Jesli
                          jednak uda Ci sie odkryc taki egzemplarz to gotowa jestem zabic Cie jak
                          Balladyna!! zastanow sie czy warto ryzykowac....;)))
                          • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 13:14
                            Samanto!!!
                            Twoje realistyczne spojrzenie - rozwiewa moje nadzieje...
                            facet ideał nie istnieje - to prawda
                            I na jaki egzemplarz tu się zdecydować?
                            Co do stroju - nie przejmuj się, nawet w koszuli będziesz dobrą forumową,
                            imprezową kompanką, i Twojego zmysłu konwersacji towarzyskich nikt nie jest w
                            stanie podważyć
                            Chętnie wypiję z Tobą dobrego drinka, pod warunkiem, że przepcham się przez
                            tłumek otaczających Cię wielbicieli
                            PA!
                            • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:43
                              fajnie ,to kiecke z rozporkami odpuszcze sobie!:)) jacy wielbiciele?Nie
                              zawstydzaj mnie Kochana!!! ;)))
                              • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 13:50
                                możemy podzielić zadania:
                                ja włoże kieckę z rozporkami,
                                a Ty dostarczysz uszom naszych towarzyszy kojących ich dusze i ciała słówek,
                                a później oni się zrewanżują,
                                serwując nam dobrą zabawę- będą spełniać nasze wszystkie życzenia!
                                Co Ty na to Samanto?
                                Myślę, że Biziu nie będzie protestowac?
                                Co do trunków - dla mnie martini z wodą lodem wódką i cytryną!
                                • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:58
                                  Hmm..gdy ostatnio przyszlo mi integrowac nieznajace sie towarzystwo okrutnie
                                  sie zalalam:((( Towarzystwo sie zintegrowalo a ja poszlam lulu...:( Spelnianie
                                  zachcianek baaardzo mi sie podoba!!!!:)))) Za Bizona jednak nie recze,dziki to
                                  zwierz i nieokielznany .No,moze te koronki i tiule zlagodzilyby jego rogata
                                  dusze ale jak juz mowilam ...nie cierpie koronek.Chyba ze Ty Magnolio
                                  przyodziejesz koronkowa suknie ,spowijesz sie w kilometry zwiewnego tiulu i
                                  szfonu.Ewentualnie pomoge Ci walczyc z tymi zawojami a w razie potrzeby
                                  wyplacze Cie .;))) Mozna jeszcze poprobowac uglaskac Go kielbasa wiejska ,ale
                                  to juz bylby szantaz .fe!
                                  • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:04
                                    OK, Samanto, możesz na mnie liczyć
                                    Włożę porządnie powycinaną suknię i do tego opowiem, o moich wspaniałych
                                    koronkach pod suknią.
                                    Ale nie wiem czy to Biziowi wystarczy, więc miej w pogotowiu tę kiełbasę,
                                    żeberka i piwo.
                                    Jakby co, zawsze jest jeszcze ten drugi facet więc niech przygotuje jakieś
                                    ciekawe historyjki, dowcipy żeberkowe, itp., by było nam miło pokonwersować.
                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:11
                                    Witajcie Aniołki.I Wy o zazdrości rozprawiacie? ;)
                                    • Gość: magnolia Re: o zazdrosci w necie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:16
                                      Witaj Crimenku!
                                      Nie o zazdrości rozprawiamy, panoszymy się na cudzym wątku i planujemy jakiego
                                      rodzaju koronki włożyć na imprezę, którą funduje nam Biziu.
                                      A co u Ciebie?
                                      Jakie radosne wrażenia nam dziś przynosisz?
                                      Dlaczego tak długo Cię nie było?
                                      • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:23
                                        Witaj Magnolio:)Czasem się pojawiałem, ale faktycznie rzadko.A dzisiaj siedzę
                                        za swoim kompem i mam luz.Przynajmniej do niedzieli.O kolację przy świecach i
                                        moją pozycję w Twoim kajeciku to aż boję się pytać:)Co miałaś na myśli, mówiąc,
                                        coś z Crimena? :)))
                                        • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:28
                                          Czyżby odezwała się dusza śledczego, czy też wrodzona wnikliwość i dokładność?
                                          Z Crimena - np. urok, ale tak dokładnie to nie wiem, bo nie znam go dobrze.
                                          Lecz na jego uroczą troskę o kolację i wpis w moim kajeciku - zawsze się
                                          uśmiecham.
                                          W kajeciku Crimenku -dla Ciebie jakieś miejsce jeszcze się znajdzie.
                                          Pozdrawiam
                                          PA!
                                          • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:32
                                            Magnolio, jesteś urocza.Wiem że miejsca w Twoim kajeciku jeszcze trochę
                                            zostało:)Interesuje mnie bardziej czy czasem otwierasz stronę na której
                                            wpisałaś moją skromną osobę:)
                                            • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:34
                                              Obiecuję, że dziś na tej stronie otworzę, tyle, że terminy chyba już się
                                              przeterminowały,
                                              i muszę znaleźć dla Ciebie świeżą stronę Crimenku.
                                              Ślę słodkie pozdrowienia
                                              PA!
                                              • crimen Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:40
                                                Wiem Magnolio.Moja wina.Zamiast pilnowac swojego miejsca w kajeciku, wyjechałem
                                                tak bez sensu:)Obiecuję, że będę Ci się systematycznie przypominał;)
                                                • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:43
                                                  I co tak aniolki o kajecikach konwersujecie?Mialo byc o imprezce i spelnianiu
                                                  zyczen?;)))Witam Ksiecia Rynsztokow i Mostow!;))
                                                  • crimen Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:48
                                                    Witaj Caryco.A co , poszczebiotać nie można? :) Kochanie, Pomeranka czeka na
                                                    podanie terminu wyjazdu.Napisałem jej że podasz;)
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:51
                                                    Crimenku!
                                                    Co Ty mi tu każesz terminy odświeżać, umówiony jesteś już Pomeranką!
                                                    Idę wobec tego na kolację z Biziem - wpisuję go w Twój termin!
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 14:56
                                                    Magnolio, nigdy bym Ci czegoś takiego nie zrobił:)Z Pomeranką umówiłem Samantę
                                                    i dalej walczę o poprawienie mojej pozycji w Twoim kajeciku;)
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 14:58
                                                    To Samanta umawia się z Pomeranką?
                                                    Zawsze miałam wrażenie, że ona woli interesujących mężczyzn.
                                                    HM???Co ja teraz mam zrobić?
                                                    Bizia już wpisałam...???
                                                    Może pójdziemy na kolację we trójkę???
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:01
                                                    Wygląda na to że mamy z Bizonem podobne gusta.W takim razie wezmy jeszcze
                                                    Samantę i idziemy w czwórkę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necieCrimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:03
                                                    Wziac to Ty mozesz buty do szewca!Z reszta jestem juz powieszona i nie moge
                                                    rozmawiac z petla na szyji!!:
                                                    (((Uaaaaaeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuppppppppppppppaaaaaaaaaaa........
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necieCrimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:06
                                                    No to pozostaje mi tylko wrócić pod most:(Cholera, zapomniałem że go ukradli;)
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:05
                                                    OK
                                                    to dajcie znać gdzie i na kiedy zarezerwowaliście stolik.
                                                    PA!
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:08
                                                    Dobra, tylko kto odetnie Samantę? :(
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie 02.11.01, 15:13
                                                    Crimen, to jak Ty ją teraz weźmiesz taką powieszoną na tę kolację?
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:18
                                                    No cóż, będę ją na rękach nosił:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: o zazdrosci w necie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:59
                                                    No pieknie!To teraz wychodzi na to ze upojna noc mam spedzic z Pomeranka?? Ale
                                                    ja gustuje w mezczyznach,nie kobietach!!!! Bizon z Magnolia,crimen ..cholera go
                                                    wie z kim....ide sie powiesic!:((((((
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:03
                                                    Samantko, Kochanie nie wieszaj się.Właśnie napisałem sprostowanie:)
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:11
                                                    Samantko, cieszę się, że będziesz z nami na tej kolacji.
                                                    Crimenku, czy ty doznałeś transformacji?
                                                    Chyba zrobiłeś duży krok do przodu w swoich studiach...?
                                                    Czy ten delikatny, miły i subtelny facet Samanto to faktycznie Crimen?
                                                  • Gość: crimen Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 15:17
                                                    Magnolio, sama widzisz że bardzo się staram, a Samanta to wyjątkowo wdzięczny
                                                    temat studiów;)
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:20
                                                    to na jaki temat piszesz pracę dyplomową?
                                                  • crimen Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:25
                                                    W dalszym ciągu nie zaliczyłem pierwszego semestru.A temat?Może, "dyskretny
                                                    urok Samanty" :) Oj, chyba dostanę po głowie:)))
                                                  • mag_nolia Re: o zazdrosci w necie Samanta, Crimen 02.11.01, 15:29
                                                    Ale jej urok nie jest dyskretny!
                                                    Rozbrzmiewa pełnią na forum!
                                                    Życzę miłego studiowania i egzaminowania!
                                                    Crimenku - z tą kolacją to się jeszcze przypomnij !
                                                    PA!
                                                  • Gość: samanta1 Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:25
                                                    Stukam teraz palcem od nogi bo nadal dyndam pod sufitem..aauuuuueuaaa....
                                                    prosze tu nie zajmowac sie studiowaniem mojej powieszonej osoby!coz to?
                                                    Bedziecie mi liczyc blizny ,zlamania i pregi wisielcze?
                                                    Magnolia?A co?Crimen byl chamowaty ??hi,hi??;))))O,przepraszam ale znowu sie
                                                    zacisnela...uuuuaaaeeeeooopppppppppppaaaaaaaaauuuuu.........
                                                  • mag_nolia Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 15:27
                                                    Crimeeeeen!!!!
                                                    Odetnij szybko Samantę, bo kto zliczy później te wszystkie pręgi i blizny.?!
                                                    Crimen - Samanto - nie był nigdy chamowaty, ale teraz zrobił się milszy.
                                                    Pozdr...
                                                    PA!
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 15:38
                                                    Od pół godziny chcę ją odciąć, ale nie mogę jej znalezć.Nigdy nie mogę za nią
                                                    nadążyć.Samantko, przecież Ci tłumaczyłem że masz na mnie zbawienny wpływ.
                                                    No już Cię Kochanie odcinam:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:00
                                                    Nie wiem kogo Ty odciales bo ja nadal pod sufitem!!!!! Ciekawe jaki Ty Crimenku
                                                    kiedys byles???? ;))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:02
                                                    A po glowach oberwiecie oboje..za plotkowanie o mnie!!!;)))
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 16:18
                                                    Jak to jaki byłem?Kochanie, byłem wooooolny:)Odcinam Cię ostatni raz, jak mi
                                                    się jeszcze raz powiesisz to się powieszę obok Ciebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:31
                                                    Ups!mam wspolczuc teraz??? fajnie ,wieszaj sie,podyndamy se nogami razem!;)))
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 16:54
                                                    Dobrze, dobrze.Tylko mnie nie kop:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:16
                                                    Phi!Ani mi to w glowie ,ale wiesz ze jakby co zawsze jestem chetna do pomocy!;))
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 17:36
                                                    Eeeee jak Ty możesz pomóc?Z pętlą na szyi nawet napić się nie można:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:48
                                                    Mozemy zrobic wlew dozylny!O kroplowce nie slyszales??;)))
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 18:06
                                                    Sprawność manualna dymdającego jest odrobinę ograniczona.Nie sądzisz? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:22
                                                    troszeczke..a co chcialbys zrobic?
                                                  • Gość: crimen Re: Magnolia i Crimen IP: 10.1.2.* 02.11.01, 18:38
                                                    Oczywiście otworzyć butelkę:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:47
                                                    A drzwi dziadowi otworzyles???:)))
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 02.11.01, 19:56
                                                    Już go wypędziłem do Ciebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Magnolia i Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:32
                                                    Ja tez .;)))
                                                  • Gość: samanta1 DLA GRETY !!!! IP: 213.76.59.* 02.11.01, 23:47
                                                    Greta wybacz ,ze tak Ci zapaskudzilismy watek .Wiem,jestesmy zakalami forum i
                                                    niestety czesto nam sie to zdarza:( Jesli pozwolisz wypowiem sie na Twoje
                                                    pytanie. Ja uwazam ,ze zazdrosc w necie jest tak samo mozliwa jak w realnym
                                                    zyciu.Jezeli net jest miejscem gdzie ludzie sie poznaja,zaprzyjazniaja a
                                                    czasami nawet zakochuja to dlaczego nie mialoby tu byc rowniez miejsca na
                                                    zazdrosc??? Slowo pisane ma wielka moc i dlatego zdarza sie ,ze ulegamy urokowi
                                                    osoby,ktorej nie widzielismy nigdy na oczy.jest cos ,co sprawia,ze chetniej jak
                                                    z innymi rozmawiamy z tym kims na necie .Pokrewienstwo dusz? nadawanie na tych
                                                    samych falach? Nie wiem co to jest ,ale tak wlasnie jest .Jesli ta osoba traci
                                                    nagle zainteresowanie nami i przerzuca je na kogos innego to jest nam chyba i
                                                    przykro a i zazdrosc moze sie pojawic .Nie widze w tym nic dziwnego ani
                                                    zdroznego .Net to nie tylko elektrony przebiegajace kabelkami.Tam..z drugiej
                                                    strony jest zywy czlowiek.Ci,ktorzy twierdza,ze nie ma w necie miejsca na
                                                    zazdrosc byc moze po prostu inaczej podchodza do tego .Pozdrawiam serdecznie i
                                                    jeszcze raz bije czolkiem w klawiature za zasmiecenie watku! A moze dasz sie
                                                    zaprosic na wirtualna impreze z zeberkami i piwem???:))) Hmmm..tylko ze Bizon
                                                    poszedl po zeberka i zniknal;)))) Dobranoc!
                                                  • crimen Re: Magnolia i Crimen 03.11.01, 03:07
                                                    Już powinien być u Ciebie:)
                                                  • Gość: Maciek Re:krol lew i ona IP: 24.229.105.* 03.11.01, 05:42
                                                    Na tym forum macie typowa zazdrosc on Bizon krol i ona Bizonowa/samanta/ nie
                                                    da chlopu spokojnie pooddychac szok babsko.Dobrze sie stalo Apollo wam dokopal
                                                    i to jest to na co sobie zasluzyliscie.Bizon bierz bizonowa na trawnik i jak
                                                    pieski ona chyba to lubi.Paskudy francuzki slimak i portowa dziwka
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 10:25
                                                    Podobno 70% ludzi nie rozumie tego co czyta.Maciusiu poproś kogoś starszego to
                                                    wytłumaczy ci to co właśnie przeczytałeś.
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 10:58
                                                    Daj spokoj Crimen ,zignoruj i poczestuj naszego chlopa wiecznie biegajacego
                                                    szklanka herbatki!:))
                                                  • greta27 do Samanty1,Magnolii,Crimena,Bizona 03.11.01, 12:07
                                                    Miło mi gościć Was wszystkich na tym wątku.Powiem szczerze ze przyjemnie sie
                                                    Was czyta:)(czytam bez cienia zazdrości oczywiście:)...
                                                    Dzięki Samanto1 ja Twoje zdanie na temat zazdrosci w necie,bo w 100%masz
                                                    racje.Twierdze podobnie ,ze net to nie tylko kabelki,to zywi ludzie siedzacy za
                                                    szklanymi szybkami i czesto wyczekujacy wlasnie na tą "bliską-netową"osobę.
                                                    Podsumowyjac mój watek jednym zdaniem ZAZDROŚĆ w necie ma swoje miejsce!
                                                    Szkoda tylko ,ze zazdrość owej Pani wpłyneła negatywnie na moje rozmowy netowe
                                                    z bardzo miłą osobą:(
                                                    Dzieki serdeczne Wam Wszystkim-z pozdrowieniami greta
                                                  • Gość: samanta1 Re: do GRETY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:25
                                                    czesc! szczerze mowiac ulzylo mi ze sie nie zloscisz za ten"smietnik" .:))
                                                    Widocznie tej pani zalezalo zeby Ci zepsuc humor i rozmowe.Niektorzy znajduja w
                                                    tym dziwna przyjemnosc psujac rozmowy innym.Wystarczy poczytac wypowiedz
                                                    Macka,ktory uwaza sie za tolerancyjnego i kulturalnego internaute .nie mamy na
                                                    to wplywu niestety. Usmiechnij sie Greta,jutro bedzie lepiej :)))) Pozdrawiam!S.
                                                  • crimen do Grety 03.11.01, 14:20
                                                    Greta, przepraszam za kilka nieparlamentarnych określen, których użyłem w
                                                    jednej z moich wypowiedzi.Niektorzy jednak innego języka nie rozumieją.
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 13:50
                                                    Masz rację Kochanie.Z drugiej strony każdy zasraniec próbujący wycierać w
                                                    Ciebie swój brudny ryj musi wiedzieć że za to dostaje się kopa w jaja.
                                                    Sądząc jednak z odporności na ciosy wszystkich tych damskich bokserów, jaj to
                                                    oni raczej nie mają.Eunuchom trzeba raczej współczuć a nie wyśmiewać.
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 13:56
                                                    och,Crimenku!Ty nic nie rozumiesz! To jest wlasnie przejaw tej
                                                    tolerancji,zrozumienia ,o ktorym tak wszyscy tu piszcza ,po czy wcinaja sie w
                                                    watek i rozrzucaja gnoj. Nie denerwuj sie i miej to tam gdzie i ja ;))))) Jak
                                                    tam nasz dziad??;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 14:04
                                                    Przecież wiesz że jak Cię widzę zaraz łagodnieję:)Zaraz sprawdzę.
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 14:29
                                                    Milo mi to slyszec ,tym bardziej ze w niektorych wyzwalam agresje!:))) Mam
                                                    pytanie..czy my nadal wisimy czy ktos nas odcial??;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 14:36
                                                    Chyba urwaliśmy się ze sznura:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:08
                                                    dzieki Bogu ze nie z choinki:))))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 15:14
                                                    Z choinki to można się urwać 27 grudnia:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:22
                                                    trzeba a nie mozna!!!:)) To ,co tak smignelo przed chwila kolo Twoich drzwi to
                                                    byl nasz listonosz.Wyczarowalam mu buty siedmiomilowe zeby tak sie nie
                                                    meczyl;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 15:35
                                                    Kochanie, przeczytałem.Zatrzymałem dziada, niech się ogrzeje.Wyjdzie za
                                                    godzinę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 15:36
                                                    daj mu kielicha to bedzie mial lepszy humor!:)
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 16:38
                                                    Już poszedł, ale strasznie węża tropił:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:11
                                                    Crimen! Schlales listonosza???!!!! Wstydu za grosz nie masz!!!;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 03.11.01, 17:26
                                                    Czy Ty wiesz jaki był zmarznięty?Wychodzę, Kochanie.Do zobaczenia.Może jeszcze
                                                    tej nocy;)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:43
                                                    W nocy grzeczne dzieci spia:))Pa!
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 01:39
                                                    Szkoda.Ja zawsze bylem niegrzeczny:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:37
                                                    i zostalo Ci to do dzisiaj..;))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 11:49
                                                    Witaj Kochanie.Pewnie że zostało... we krwi:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:12
                                                    Sadzac po tym co napisales to raczej tak!!;)))Dziad dolecial?
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 12:32
                                                    Doleciał.Odpocznie chwilę i zaraz wraca.No cóż.Krew nie woda....;)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:36
                                                    Woda czy wóda??? Bo jesli bylaby to wóda to chyba wampirem bys zostal!;))))))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 13:15
                                                    Lubię się czasem nasączyć jak gąbka:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:19
                                                    Dyndajacy pod sufitem wampir ,przyodziany w ulanski mundur ,nawalony jak
                                                    szwajcarski autobus...brrrrr..straszne!!!;))))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 14:26
                                                    Kochanie, zrób tak jak ja to razem będziemy straszyć:)))
                                                    Uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 14:36
                                                    No chyba nie kazesz mi sie ubrac w ulanski mundur a jakos brak mi pomyslu..;)))
                                                    I krew..tfu! wóde spijac z aort mlodych i dyndac sobie do woli machajac
                                                    nogami...pieknie,kurcze,pieknie!!!;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 15:39
                                                    Oczywiście że nie każę.Bez munduru wyglądasz bardziej interesująco:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:46
                                                    To niby jak,he???? Moze lepiej cos przyodzieje bo na stosie mnie zaraz spala!;))
                                                    Widziales?jakis pijany idiota siedzi obok Twojej skrzynki i zarykuje sie ze
                                                    smiechu.Znasz tego dziada??;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 16:34
                                                    Mówisz o tym kółku różancowym?Szkoda by Cię było dla tych debili:)A dziada
                                                    napoiłem i odesłałem:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 16:49
                                                    O kolku,o kolku!!!:) Dalam mu kawy zeby trafil do Ciebie!
                                                  • crimen Re:krol lew i ona 04.11.01, 18:16
                                                    Coś mnie nie wpuszcza na forum, ale już drugi raz poszedł doCiebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:42
                                                    Pewnie nieczyste sumienie!Strzel pokute to moze beda Cie wpuszczac!;)))))
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona i BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 18:49
                                                    A tuscie mi, turkaweczki ! Jak to sie, kurna, sprytnie schowali podczas gdy ja
                                                    tam oczy wyplakuje za moja Ukochana ! A ja jestem ZAZDROSNY i zaraz Wam te
                                                    sielanke popsuje paroma milymi slowami np. dupa albo cieple piwo. No i co Wy na
                                                    to, kochankowie od siedmiu bolesci ?! Glupio Wam, co?!
                                                  • crimen Re:krol lew i ona i BIZON 04.11.01, 19:12
                                                    Witaj Bizonie.Płonę ze wstydu.Może kieliszeczek żubrówki:)
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:22
                                                    Crimen,Ty obwiesiu!Komu chcesz wmowic ,ze ploniesz ze wstydu??? Zubrowka chcesz
                                                    omamic Bizona??? Hmm...mnie zubroweczki nie proponowales a tak lubie...;))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! 04.11.01, 19:37
                                                    Kochanie, Tobie żubrowki nie proponowałem bo nie ma soku jabłkowego.A Bizona
                                                    musiałem czymś poczęstowac.Jak to w rodzinie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i Crimen Ty zdrajco!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:41
                                                    Nie wiedzialam ze jestes spokrewniony z Bizonem?! A nie mogles zadbac o soczek
                                                    jablkowy???
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona i BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:19
                                                    Przeciez mowiles niedawno ze zazdrosci w necie nie ma! Acha!!! A w ogole to
                                                    gdybys poczytal to zrozumialbys ze tu sie omawia wazne problemy np.jak krew w
                                                    wóde zamienic i czy wampirowi w kiecce wypada wystepowac w ulanskim mundurze.A
                                                    zazdrosna dziwka portowa to przeciez ja jestem wiec mi chleba nie odbieraj!;)
                                                  • crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:19
                                                    Pokutę Kochanie to ja zaczynam dzisiaj po pólnocy:(
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:23
                                                    No dobra,ale co ja komu winna???;)))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:41
                                                    Tak naprawdę to nic, ale popytaj innych:)))
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:25
                                                    Witaj i Ty CrimeniektorytakwspanialedotrzymujesztowarzystwaSamancie ! Kiedy juz
                                                    zamienisz wszystkie mozliwe plyny w napoje wysokoprocentowe, daj mi malenki
                                                    znak, taki zupelnie malenki zeby INNI nie dostrzegli i przybede.....
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 19:28
                                                    To ja chyba pojde do tego portu bo chlopy zmawiaja sie beze mnie!;(((((
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:34
                                                    Samanto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:39
                                                    Ups!!! Zapomnialam ze nie znam sie na tym fachu!;))
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:42
                                                    Dlaczego te posty tak sie mieszaja ?! Przeciez ja jeszcze tak duzo dzisiaj nie
                                                    wypilem !
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:43
                                                    Ja tu nie widze zadnego skakania.
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 19:52
                                                    Ja widze, bo juz nie pamietam kto i kiedy proponowal mi zubrowke...
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:57
                                                    Crimen proponowal zubrowke po czym zaszyl sie gdzies w ciemnym kacie zeby ja w
                                                    samotnosci wychlac.pazera taka!!;)
                                                  • crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 19:59
                                                    Samantko, Kochanie, bez Ciebie nie byłoby nas tutaj:)))
                                                    Bizonie, niestety nie jestem cudotwórca ale ciągle eksperymentuję.Gdy już
                                                    odniosę sukces nie zapomnę o Tobie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 20:04
                                                    A nie mowilam!!! Wychlal zubrowke i teraz o experymentach nawija! Crimen!Boj
                                                    sie Boga i odwykowki!!!;)))
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:09
                                                    A ja z pragnienia dostaje oczoplasu... Crimeeeeeeeeeeeeeeeeen, na pomoc ! Gdzie
                                                    ta Twoja sliwowica z Lazisk Gornych ???!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:15
                                                    Pewnie teraz pedzi ja w przyspieszonym tepie zeby nie narobic sobie obciachu!!!
                                                    Crimeeeeeeeen,gdzie to wino dla mnie?????????????????????;))))))))))))
                                                  • crimen Re:krol lew i ona Samanta 04.11.01, 20:26
                                                    Już jestem.Śliwowicy już nie ma, ale żubrówka jeszcze jest.Szukałem tylko soku
                                                    jabłkowego dla Samanty:)No to za spotkanie i na pohybel wszystkim dupkom:))))
                                                  • Gość: Bizon Re:krol lew i ona Samanta IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:33
                                                    ZOLEDNYM !
                                                  • Gość: samanta1 Re:krol lew i ona Samanta IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:53
                                                    pozostaje mi tylko dodac:AMEN!!
                                                  • Gość: samanta1 DO MACKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:30
                                                    drogi Maciusiu! W pierwszych slowach swojego listu serdecznie dziekuje Ci ze te
                                                    mile slowa.jestem zaskoczona twoja niespotykana znajomoscia mojej osoby.jak moj
                                                    drogi odgadles ,ze kazda kobieta ,ktora staje na mej drodze znika w
                                                    niewyjasnionych okolicznosciach? Oczywiscie morduje je a pozniej pozeram. Mam
                                                    nadzieje ,ze Bizon wezmie sobie do serca twoje porady.mysle ,ze sex na trawniku w
                                                    pelni zaspokoilby moje wyuzdane apetyty,tym bardziej ze zawsze gustowalam w
                                                    francuskich slimakach.Sa takie ..apetyczne.Ciekawa tez jest twoja propozycja
                                                    zmiany mojego zawodu.faktycznie budzetowka jest bardzo slabo oplacana.jest jednak
                                                    problem poniewaz jestem brzydka jak noc listopadowa ,psy wyja na moj widok a
                                                    matki mna dzieci strasza i z pewnoscia nie mialabym brania.tym sposobem nie
                                                    zarobilabym nawet na chleb z sola.niemniej jednak doceniam twoja
                                                    troske .Skopaniem przez Apolla czuje sie zaszczycona bowiem byc skopanym przez
                                                    tak wybitnego czlowika jest wyroznieniem.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze duzo
                                                    sil na wypisywanie bzdur na forum. samanta

• amelia2 Re: oczywiście !!!!!!!!! 04.11.01, 20:56
      oczywiście ze mozna spotkać zazdrość w sieci ! jestem tego najlepszym
      przykładem ! chodzi oczywiście o czat, najpierw są plany, potem jego zazdrość,
      potem zazdrosc z Twojej strony no a potem nieunikniony koniec ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka