navojkaa 18.08.06, 14:30 Jestem na półmetku między 30 a 40 i czuję się strasznie staaaara. Czy ktoś też tak ma?? Chyba zamówię sobie już nagrobek..normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezimienna23 Re: Starość 20.08.06, 11:24 Nagrobek..nieeee!tomoze chwilowe...wybierz siena miasto, na zakupy ,na lody ...cokolwiek. A humor moze Ci sie poprawi;-)_ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Starość 20.08.06, 13:02 Ja tam sie spale kiedyś, po co tyle miejsca zajmować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bulinkaj Re: Starość 20.08.06, 20:42 Stara?! Dziewczyno, dla mnie kobiety po trzydziestce promienieją, są symbolem kobiecości. Są pewne swojej urody, choć może i niektóre odbiegają figurą od modelek, ale dzięki temu są bardziej zmysłowe, piękne. Znam kilka kobiet grubo po trzydziestce i niektóre dwudziestolatki wiele by się mogły od nich nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
navojkaa Re: Starość 27.08.06, 15:53 A to miłe :) Nie, ja tam nie narzekam ani na swój wygląd ani na figurę, nawet wielu facetom się podobam ;) Chodzi mi o poczucie, że jest się starym w opinii społecznej! Już po prostu przechodzi się do przedziału "dojrzali" a wypada z "młodzi". Smutne jakoś. Miałam dzis iść na randkę i facet odwołał, idę do kina..sama. Odpowiedz Link Zgłoś