obly 23.08.06, 21:25 czy ma ktokolwiek w postaci e. takom knizke? stefant hemerson Przygody Pędrka Wyrzutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: prosba 23.08.06, 21:37 Chiba nima. A przydałaby się. I do tego "Wykład profesora Mmaa"... Odpowiedz Link Zgłoś
imienniczka Re: prosba 25.08.06, 21:06 Co do "Wykładu..." to jest dostępny w wersji e. Słać? Odpowiedz Link Zgłoś
imienniczka Re: prosba 26.08.06, 19:56 Poszło do zainteresowanych, jeśli mogę w czymś jeszcze pomogę to proszę się nie wstydzić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: prosba 27.08.06, 00:53 proszę o pozachwycanie sie nad tym niewinnym zdankiem;) Bezstronny kronikarz może zanotować je dynie, że prof. Mmaa miał opinię mądrego u tych, którzy mieli opinie niegłupich u tych, którzy mieli opinię tępaków u tych, którzy mieli opinię idiotów u prof. Mmaa. Jednocześnie jednak miał opinię fantasty u tych, którzy mieli opinię postrzelonych u tych, którzy mieli opinię dziwaków u tych, o których on sam twierdził, że są prawdziwymi naukowcami. przepraszam ale się zakochalem w literaturze tak jakby na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: prosba 23.08.06, 22:14 Szanowny Oblencjuszu! Fakty to nie fuckty - z nimi pieprzyć się nie należy. A fakty są takie, że jak Oblencjusz zarzuci tytułem, to nawet najpodlejsza mrówka Zed w lesie wie, że to nie będzie bajka ku chwale obrońców zwierząt, tylko nightmare gajowego co najmniej... I o to chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: prosba 23.08.06, 22:27 Obły goń do @ i dawaj adres naziemny, to dostaniesz Pędrka. Niestey nie mam ebooka, także tylko poczta polska wchodzi w grę. A ksiunzka w rzaczy samej fajna, jak i reszta dokonań pana Themersona - jak wrzucisz w szukarkę tu na forum i na książkach to Broch i Itek onegdaj cąłkiem słusznie się nad panem T rozpływali. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: prosba 23.08.06, 22:34 Brajn - jak cię lubię, tak cię opieprzę - jakie "onegdaj"? "Onegdaj" znaczy "przedwczoraj", do konia wafla w dziki ryj i w mordę jeża o ścianę i zetrzeć! Się kurwa mać (sory, nntpz i reszta), pisze "ongiś", jak się myśli "kiedyś tam"... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: prosba 23.08.06, 22:47 Promiś misiu, tez słuchałem tego Miodka z którego te mondrośc zaczerpnąłeś i onże Miodek w końcu filozoficznie stwierdzili, że błędne uzycie juz dawno temu wyparło prawidłowe znaczenie i tera funkcjonuje jako podstawowe. I ... (sam wiesz i co:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: prosba 23.08.06, 22:50 Inżynierowi bym odpuścił, ale tobie nie - ty mosz misja, chopie... Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Themerson 24.08.06, 09:32 Warto zajrzec tez na strone www.themersonarchive.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Re: prosba 02.09.06, 11:50 W Czulym Barbarzyncy do 23 września jest wystawa prac graficznych Themersonów. Gdyby ktoś miał ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś