Dodaj do ulubionych

Film, pt "Dom na jeziorem"

27.08.06, 19:09
Szukam towarzyszki, cel- wyjście do kina
Stawiam popcorn i bilety w zamian Ty musisz zjawić sie w okolicach nove-go-
kina w Tychach.
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 19:33
      A gdzie to "nove" Kino w Tychach?
      • asia1911 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 19:58
        no w Tychach;P
        • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 19:59
          Hmm, Tychy to nie wies z jedna uliczka, tylko z wieloma osiedlami
          mieszkaniowymi, mozna sie zgubic:))
          • asia1911 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:03
            no przecież ja żartowałam, plan miasta w garść i do przodu:)
            • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:07
              Pytalam z ciekawosci, bo znam troche to miasto ale tej nazwy nie znam, a w
              miescie napewno duzo sie zmienilo od czasu kiedy tam ostatni raz bylam:)
              • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:15
                Tychy!!!!
                Za Tychy,bardzo dziękuje,już nie raz by mi tam auto skasowali,i raz im się udało:/
                • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:16
                  Jak to skasowali?
                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:22
                    Betti,jak to pan policjant powiedział "Wymuszenie pierwszeństwa"
                    tak skasowali
                    • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:33
                      Za to, ze rzekomo wymusilas pierwszensto?
                      Dziwne prawo...panuje w Tychach...
                      • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:37

Betti,nie ja wymusiłam ,a jakiś pajac wymusił.
                        Auto poszło do blacharza.
                        A "skasowane" tzn nie zabrali go tylko rozwalili.
                        • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:39
                          teraz wszystko pojelam, ale Tobie to wspolczuje...
                          takie nieprzyjemna przygoda w takim fajnym miescie...
                          • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:41
                            właściwie to brat prowadził ,i tak jakoś są wspomnienia z Tychami:)
                            Miasto jest OK,nic do niego nie mam ,mam tam kilku znajomych .
                            • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:42
                              hehe, ja tez:)
                        • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:40
                          A ten blacharz to w Tychach?:)
                          • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:44
                            nie w Chrzanowie :)
                            A co może jesteś blacharzem ??
                            • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:44
                              wesola_kicia napisała:

> nie w Chrzanowie :)
                              > A co może jesteś blacharzem ??
                              >
                              Booosze broń, jestem zdrowy:)
                              • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:46
                                A co ma blacharz do zdrowia??
                                Auto mam znowu skasowane ,dlatego pytam:P
                                • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:47
                                  wesola_kicia napisała:

> A co ma blacharz do zdrowia??
                                  > Auto mam znowu skasowane ,dlatego pytam:P
                                  A co znowu jeździłaś z bratem?:)
                                  Ja nie klepie masek:)
                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:48
                                    nie brat sam jechał
                                    tym razem Włoch na niego najechał !!!!!
                                    • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:50
                                      wesola_kicia napisała:

> nie brat sam jechał
                                      > tym razem Włoch na niego najechał !!!!!

Włoch czy blacharz?
                                      • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:54
                                        Włoch najechał na nasze autko
                                        a blacharz na chorobowym
                                        • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:55
                                          wesola_kicia napisała:

> Włoch najechał na nasze autko
                                          > a blacharz na chorobowym

A co miał wypadek?

• wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:57
                                            kop blacharz?
                                            jak ?Ty fajnie mieszasz fakty :P
                                            brat miał wypadek bo najechał na niego jakiś Włoch
                                            blacharz na chorobowym bo drzwi od auta walneły go w twarz.
                                            • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:58
                                              wesola_kicia napisała:

> kop blacharz?
                                              > jak ?Ty fajnie mieszasz fakty :P
                                              > brat miał wypadek bo najechał na niego jakiś Włoch
                                              > blacharz na chorobowym bo drzwi od auta walneły go w twarz.

A co otwierał Wasze drzwi?
                                              • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:01
                                                nie :P
                                                i nie pytaj jakie otwierał bo nie wiem:P
                                                • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:02
                                                  wesola_kicia napisała:

> nie :P
                                                  > i nie pytaj jakie otwierał bo nie wiem:P
                                                  Może by tak zmienić auto?
                                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:03
                                                    auto mamy 3 mesiące ,opla
                                                    chyba faktycznie musimy sie go pozbyć
                                                  • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:05
                                                    wesola_kicia napisała:

> auto mamy 3 mesiące ,opla
                                                    > chyba faktycznie musimy sie go pozbyć

Dorzuć blacharza, na pewno znajdzie się kupiec:)
                                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:22
                                                    jestes chętny??:P
                                                  • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:23
                                                    Chętny to nie ale mam ochotę:D
                                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:42
                                                    ochote na ??
                                                  • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:50
                                                    wesola_kicia napisała:

> ochote na ??

KINO, film, najlepiej ten w tytule wątku:)
                                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:57
                                                    teraz niemoge
                                                    isc
                                                  • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:58
                                                    wesola_kicia napisała:

> teraz niemoge
                                                    > isc
                                                    Tak wiem, masz remont:)
                                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 22:07
                                                    juz mi sie watki myla ;)
                • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:36
                  wesola_kicia napisała:

> Tychy!!!!
                  > Za Tychy,bardzo dziękuje,już nie raz by mi tam auto skasowali,i raz im się
                  udał
                  > o:/
                  Kicia.
                  Boooosze...
                  Ja o filmie a tu takie dramtyczne wypadki:)
                  A to było w dordze do kina???:))

• wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:38
                    Do kina czemu nie,w dobrym towarzystwie zawsze się wybiore.
                    Wracaliśmy z Mikołowa :)
                    • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:39
                      W kinie to najważniejsze jest żeby patrzeć w tą sama stronę:))
                      • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:41
                        To pewnie niedaleko tej przychodni?
                        • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:42
                          Kino, wypadek czy blacharz?:))
                          • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:42
                            To Nove kino:)
                            • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:46
                              bettina75 napisała:

> To Nove kino:)
                              Nie zauważyłem tam przychodni, jeszcze.:)
                              • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:48
                                hmmm, taki budynek z plaskim dachem, stoi pomiedzy Jana Pawla i chyba
                                ul.Orzeszkowa...., nawet kosciol jest w poblizu...nie?
                                • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:50
                                  bettina75 napisała:

> hmmm, taki budynek z plaskim dachem, stoi pomiedzy Jana Pawla i chyba
                                  > ul.Orzeszkowa...., nawet kosciol jest w poblizu...nie?

To w drugą stronę:)
                                  W Tychach co drugi budynek ma płaski dach:)
                                  Ps:Ja chce iść do kina nie do kościoła:)
                                  • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 20:55

Betti myśli racjonalnie,najpierw "kino" potem spowiedz :P
                                    • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 20:56
                                      wesola_kicia napisała:

>
                                      > Betti myśli racjonalnie,najpierw "kino" potem spowiedz :P

Zawsze mozna zamkąć oczy...
                                      przynajmiej światła nie trzeba gasić:)
                                      • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 20:58
                                        a co ma spowiedz do zgaszonego światła?
                                        • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 20:59
                                          wesola_kicia napisała:

> a co ma spowiedz do zgaszonego światła?
                                          A co ma w ogóle spowiedź do kina, oto jest pytanie?
                                          • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 21:02
                                            ma:P
                                            wchodzac do kina ma sie prawie czyste sumienie ,wychodząc z niego juz nie :P
                                            • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 21:04
                                              Moje sumienie jest czyste jak łza:)
                                              A to może przez coca-cole:)
                                              • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem"grzes 27.08.06, 21:23
                                                możliwe:P
                                  • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:43
                                    tzn. kino stoi w poblizu mostu i osiedla "O"?
                                    • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:49
                                      bettina75 napisała:

> tzn. kino stoi w poblizu mostu i osiedla "O"?

Zadajesz coraz trudniejsze pytania:D
                                      Może wyśle linka?
                                      • rabea1 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:50
                                        Ooo to jest wspanialy pomysl, prosze, czekam:)
                                      • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 21:53
                                        Grzesiu, jesli mozesz wyslij tego linka:)
                                      • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 22:07
                                        grzes32 napisał:

> bettina75 napisała:
                                        >
                                        > > tzn. kino stoi w poblizu mostu i osiedla "O"?
                                        >
                                        > Zadajesz coraz trudniejsze pytania:D
                                        > Może wyśle linka?

Dziekuje doszedl:)
                      • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:43
                        grzes32 napisał:

> W kinie to najważniejsze jest żeby patrzeć w tą sama stronę:))

najpierw w oczy partnera/partnerki a potem hm filmu sie nie pamięta :d
                        • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:44
                          To zalezy od tego, czy sie idzie do kina, czy na film:))
                          • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:45
                            Oj ?Betti jak na film,to ta dwójka daje niezły film :P
                            a jak do kina to nikt na nikogo uwagi nie zwraca;P
                            • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:46
                              tak, tak:))
                              • wesola_kicia Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:50
                                oj dawno w kinie nie byłam ,musze mojego Szkraba wyciągnąć :)
                                nie "tak tak" ja wole Plus gsm :P
      • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:33
        Nove kino jest przy ulicy J. Pawła:)
        • bettina75 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:35
          Oh, czy to ta ulica wdluz kolei przy przystanku "Tychy Miasto" ?
          • grzes32 Re: Film, pt "Dom na jeziorem" 27.08.06, 20:35
            Zgadza się:)
            • grzes32 ... 27.08.06, 21:03
              Jedno jest pewne umówienie sie do kina graniczy z cudem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka