usmieszek_bez_noska 01.09.06, 23:29 ...pisania mam zaglądam sobie tu i tam :)na dobranoc przesyłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: zero powodów do... 02.09.06, 18:28 ale tu ruch dzisiaj uuu ktos worek z powodami znalazł, fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 03.09.06, 19:34 ..zaległości w forumowym pisaniu mam może póżniej? teraz na Sopot zmiatam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do... 04.09.06, 07:34 poniedziałek od zera rozpocząć - niezłe konto ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 05.09.06, 08:12 do zera mały + dorzucić ...tez dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do... 05.09.06, 21:47 "Bo jedynka, to nic, dopiero zera zmienią wam ją w miliony..." Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 05.09.06, 23:01 wcale nie pogniewam się jeśli kilka zer mi wpadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: zero powodów do... 08.09.06, 18:16 oldpiernik napisał: > "Bo jedynka, to nic, dopiero > zera zmienią wam ją w miliony..." > jutro w milionera zmienią kogoś kolorowe kulki? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 08.09.06, 22:11 Pooddychałam pełną piersią zdrowym,rześkim ,górskim powietrzem,zdarłam podeszwy butów na górskich szlakach,spłynęłam Dunajcem,naładowałam akumulatory na Wawelu i wróciłam. A co zobaczyłam i przeżyłam postaram się w niedoskonały sposób opowiedzieć okienkiem obiektywu :) halina8.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 08.09.06, 22:12 halina10.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 08.09.06, 22:14 halina11.fajnafotka.pl/ Jutro ciąg dalszy nastąpi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 08.09.06, 23:03 aaaaaach... mmmmmm ... ooooooch ... kolorowy ten Kraków, a Giewont widze w "trudniejszym kierunku" :))) no nie wiem po co kupiłem aparat ma Halinka oko, ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 12.09.06, 12:33 Drogi coveru.Już Ty lepiej nie ściemniaj, tylko pokaż nam swoje zdjęcia,ok?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 09.09.06, 10:03 halina501 napisała: > Jutro ciąg dalszy nastąpi:)) czekam z niecierpliwością:) zdjęcia bardzo udane, wyjazd chyba też?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do...zamieszczania zdjęć;) 09.09.06, 10:45 bardzo bardzo bardzo na czasie :0) Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: zero powodów do... 12.09.06, 11:21 halina501 napisała: > Jutro ciąg dalszy nastąpi:)) czy może jutro już dziś być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 12.09.06, 12:22 liczydelko napisała: > halina501 napisała: > > > Jutro ciąg dalszy nastąpi:)) > > czy może jutro już dziś być?:) Drogie moje liczydełko:) Być może nastąpi ,ale to nie jest zależne ode mnie. Ciągle nie mogę załadować zdjęć na stronę dobrebopolskie. A może nie takie to dobre pomimo,że polskie...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: i co z tą 12.09.06, 19:03 W Polskę-idziemy drogie koleżeństwo :)) (co za dziwny wyraz...) kole żeństwa znaczy obok ożenku, czy jak.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma "k(p)o lesie"?:) 12.09.06, 21:01 w podstawowych zasadach niektórych organizacji podają taką definicję kole żeństwa - "umiejętne współżycie z rówieśnikami".. ale o ożenku nic w niej nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma zero powodów do... 13.09.06, 09:34 uśmiechu mam... ale co mi tam!..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 18.09.06, 21:28 A oto obiecany ciąg dalszy, spóźniony nieco z przyczyn zupełnie ode mnie niezależnych:)) halina13.fajnafotka.pl/ halina13.fajnafotka.pl/ Miłego oglądania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 18.09.06, 21:30 halina14.fajnafotka.pl/ Przepraszam, nastapiła pomyłka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 18.09.06, 21:40 Te zdjęcia powninny być na początku:)) halina12.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 19.09.06, 00:22 ech..narobiłaś mi, Halinko narobiłaś, smaku i wspomnienia przywołałaś..:) piękne zdjęcja... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do... 19.09.06, 07:50 doklejam linkę do Twoich zdjęć piękna pasja Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 19.09.06, 08:23 Dziękuję Old:)) Jeszcze troszkę "pozamieszczam",dobrze? halina15.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: zero powodów do... 19.09.06, 09:13 co wyliczę to wyliczę ale zawsze wtedy powiem że najbardziej mi brak: tych widoków, przestrzeni tej dzikiej, zieleni wody bystro, szumiącej skały dumnie stojącej ścieżki w górę po kamieniach ciche wiatru wstchnienia powrotu do Tatr Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero powodów do... 19.09.06, 10:12 Dla miłośników gór i nie tylko ;)))) Góralka Halka piosenka biesiadna, autor nn "Ciemna nocka nad górami świeci księżyc nad szczytami Drży powietrze nad smrekami Góral żegna Halkę swą Lekko wsparłszy się na sośnie W oczy patrzył jej miłośnie Popłynęły w świat donośnie Tęskne słowa pieśni tej Góralko Halko, krasny leśny mój kwiecie Tobie jednej na świecie powiem, co to jest żal Choć serce kocha, jakaś dziwna tęsknota Moje serce omota - szczęście poszło gdzieś w dal Przeszło lato hen, za wody Inną poznał góral młody W księżycową noc pogody Góral żegnał Halkę swą Góralko Halko, krasny leśny mój kwiecie Tobie jednej na świecie powiem, co to jest żal Choć serce kocha, jakaś dziwna tęsknota Moje serce omota - szczęście poszło gdzieś w dal" Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik za dwa tygodnie w Zakopanem 22.09.06, 08:52 będziemy całą rodziną w piątek wiczorem lądowanie nocleg na Krzeptówkach, jak zwykle mała wycieczka nad reglami Siuchajsko sobotnim wieczorem wieczorem niedzielny spacer po Krupówkach (obowiązkowa wizyta w cukierni) mam nadzieję na pogodny weekend :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: za dwa tygodnie w Zakopanem 22.09.06, 13:51 a zamówienie na słońce należy składać w jakim urzędzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska zero powodów do... 24.09.06, 10:11 uśmiech na dobranoc..:) a na dzień dobry, to dopiero uśmiech dobry!:) najważniejszy jest uśmiech tylko uśmiech się liczy:) dlaczego tak mało się do siebie uśmiechamy? zero powodu do tego mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: zero powodów do... 24.09.06, 12:51 niewiele kamer mamy i to nas obscura. (he-he) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 24.09.06, 16:22 tylko do kamery się uśmiechamy, a tak zwyczajnie bez, to o uśmiechu zapominamy? uważaj! zaraz będzie pstryk! uśmiechnij się! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do... 25.09.06, 06:49 lepiej obscura niż oblesia bzdura na koniec wrzesia OLDCIESZYMICH ps. ta "licencja poetika" w klawiaturę mi się wtyka :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero powodów do... 25.09.06, 21:03 kalendarzowy koleś w kamerę zerka, na skroniach srebrzą mu się sreberka w oczach dojrzewają brązowe kasztany toż to nasz wrzesień jak malowany!:) ps. mnie też czasem, jak rzep, uczepiona! biega po klawiszach jak szalona:) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: zero powodów do... 05.12.06, 08:20 koniec września i jesieni, świat w kolorze jest już ziemi, czekać tylko bieli czystej, zimy mroźnej, wody szkistej... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zero powodów do... 08.12.06, 08:57 spędzenia Sylwestra na basenie więc... www.tatralandia.sk ??? ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma powody do... 10.12.06, 14:14 na basenie? - oszczędność na kreacjach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: powody do... 11.12.06, 07:25 kreacja nabyta, będzie bal z moją Królową tu pretekst zbyteczny wystarczy, że jest... bal :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma na basen.. 11.12.06, 15:29 to chyba "Nowe szaty cesarza" najmodniejsze?:) Odpowiedz Link Zgłoś