mnietka.kokietka 05.09.06, 23:01 że ten maciej kuroń, chce wogóle pokazywac się na wizji z takim debilem jak wierzejski, i jeszcze z nim rozmawiać... to jest facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: podziwiam 05.09.06, 23:09 To chyba był jedyny sposób, by takiemu pajacowi parowa zmiekla. Dziwie sie, ze ten pajac jest az tak glupi, ze dal sie namowic na spotkanie z Kuroniem. Naprawdę aż tak wierzy w swą niewinność... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: podziwiam 05.09.06, 23:23 cholera, zapomniałem:/ ale dorwałem nową (wyjdzie w październiku bodaj:) Joannę Newsom i się zanurzyłem:) bloga Wierzejskiego pewnieście widzieliście? wierzejski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: podziwiam 05.09.06, 23:47 ja to się dziwie ze te tvny poświecaja takiemu małemu hitlerkowi czas antenowy... Maciej Kuroń zachował spokój i otrzymywał wielkie brawa od publiczności. A tamten się zbłaznił, tylko co z tego jak i tak nic nie zrozumiał... Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: podziwiam 06.09.06, 09:20 Podziwiam Macieja Kuronia...pokazał klasę, nawet qrwa która mu się wyrwała była na miejscu...wielkie brawa:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś