06.09.06, 03:54
kropla drazy kamien:)))
Obserwuj wątek
    • przeciwiza Re: Parka!!! 06.09.06, 23:12
      Masz racje'trafna uwaga'
      • przeciwiza Re: Parka!!! 06.09.06, 23:15
        ja tez ciekaw co joakuina o tem sadzi?'
        • gftp Re: Parka!!! 07.09.06, 05:29
          to o co ci wlasciwie chodzi, iza?
          • przeciwiza Re: Parka!!! 07.09.06, 11:55
            jako co?'mnie chodzi o to'co kto mysli o kroplach i kamieniu'dyc to bardzo
            ciekawe'
            • przeciwiza Re: Parka!!! 07.09.06, 11:58
              przeciw i za'dla niektorych to trudne pojmowac co to jezd przeciw ?'szybciej
              pojmuja za'najszybciej jak za jest za nimi'
              • gftp Re: Parka!!! 07.09.06, 19:45
                iza, powiedz czegos sie mnie przyczepila, jak psie gowno buta?
                o co ci chodzi?

przeciwiza napisała:

> przeciw i za'dla niektorych to trudne pojmowac co to jezd przeciw ?'szybciej
                > pojmuja za'najszybciej jak za jest za nimi'
                • joaquina Re: Parka!!! 07.09.06, 19:52
                  a moze iza jest izydorem? ;)
                • gftp Re: Parka!!! 07.09.06, 19:54
                  masz jeszcze to, iza!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=48233697
                  gftp napisał:

> iza, powiedz czegos sie mnie przyczepila, jak psie gowno buta?
                  > o co ci chodzi?
                  >
                  > przeciwiza napisała:
                  >
                  > > przeciw i za'dla niektorych to trudne pojmowac co to jezd przeciw ?'szybc
                  > iej
                  > > pojmuja za'najszybciej jak za jest za nimi'
                  • joaquina Re: Parka!!! 07.09.06, 20:07
                    izydor czepia sie kazdego: mnie, Ciebie i wielu innych. nawet sie tym nie
                    przejmuj;)
                    • gftp Re: Parka!!! 08.09.06, 02:00
                      joaquina napisała:

> izydor czepia sie kazdego: mnie, Ciebie i wielu innych. nawet sie tym nie
                      > przejmuj;)

ty sie powinnas zaczac przejmowac:))
                      bo nie wiem czy wiesz, ze Ty i ja to ta sama osoba.
                      jezeli jestes piekna blondyna z duzymi niebieskimi oczami, to juz sie ciesze:))
                      chyba ze woilisz byc brodatym facetem?
                      • przeciwiza Re: Parka!!! 08.09.06, 09:45
                        zaluju,ze wy nie blondyny priekrasnyje' facety toze niet to na polowanie z wami
                        mnie mozna skoczyc'
                        • joaquina Re: Parka!!! 08.09.06, 20:52
                          a izydor znowu po rusku (?) i czlowiek nadal nic nie rozumie:(
                          izydor, w czerwonym nie jest Ci do twarzy, przykro mi:(
                        • gftp Re: Parka!!! 08.09.06, 22:16
                          przeciwiza napisała:

> zaluju,ze wy nie blondyny priekrasnyje' facety toze niet to na polowanie z wami
                          >
                          > mnie mozna skoczyc'

tos Iza wymyslila! swietne!

• joaquina Re: Parka!!! 08.09.06, 20:50
                        hmm...cos tu nie pasuje. stojac dzis rano przed lustrem w lazience, nie
                        widzialam u mnie zadnej brody?? a Ty mowisz, ze nam broda urosla;)
                        chyba ja to jednak nie Ty, a Ty to nie ja:))

p.s.: a jezeli Ty to jednak ja, to powiedz mi prosze, gdziesmy to te czarne
                        szpilki zapodzialy, bo nie moge ich znalezc od jakiegos czasu?? to Ty je
                        schowales/as czy ja?
                        ;)
                        • gftp Re: Parka!!! 08.09.06, 22:12
                          joaquina napisała:

> hmm...cos tu nie pasuje. stojac dzis rano przed lustrem w lazience, nie
                          > widzialam u mnie zadnej brody?? a Ty mowisz, ze nam broda urosla;)
                          > chyba ja to jednak nie Ty, a Ty to nie ja:))
                          >
                          > p.s.: a jezeli Ty to jednak ja, to powiedz mi prosze, gdziesmy to te czarne
                          > szpilki zapodzialy, bo nie moge ich znalezc od jakiegos czasu?? to Ty je
                          > schowales/as czy ja?
                          > ;)

hej, broda ladnie przycieta i pachnaca.
                          (widzials kiedys wasy palaczy?)
                          to nie nasza broda:))
                          czarne szpilki mowisz? ja nosze tylko czerwone! nic nie wiem o czarnych.
                          moge Ci moje pozyczyc, swietnie pasuja do brody:)
                          • joaquina Re: Parka!!! 08.09.06, 22:36
                            a wiec wszystko wyjasnione, Ty i ja to nie ta sama osoba.
                            w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo, kto kim gdzie jest...;)
                            dziekuje bardzo, ale czerwone tez mam:)
                            broda z wasami czy tylko broda? najwieksza katastrofa, to same wasy bez
                            brody...oj oj oj:)
                            mowisz, ze czerwone szpilki nosisz? hm...moze dlatego Twoj/a Parka sie nie
                            zglasza, moze on/a woli (szpilki) innego koloru? ;))
                            • gftp Re: Parka!!! 08.09.06, 23:40
                              joaquina napisała:

> a wiec wszystko wyjasnione, Ty i ja to nie ta sama osoba.
                              > w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo, kto kim gdzie jest...;)
                              > dziekuje bardzo, ale czerwone tez mam:)
                              > broda z wasami czy tylko broda? najwieksza katastrofa, to same wasy bez
                              > brody...oj oj oj:)
                              > mowisz, ze czerwone szpilki nosisz? hm...moze dlatego Twoj/a Parka sie nie
                              > zglasza, moze on/a woli (szpilki) innego koloru? ;))

iza, w przyplywie paranoicznego transu, wymyslila, za ja pojawiam sie tutaj i
                              tam w przeroznych postaciach -rowniez i Twojej. miewa widzenia, w ktorych ja
                              pojawiam sie w kilku miejscach naraz w Polsce. raz nawet widziala moje odbicie
                              na toscie z tosciarki! podobno sprzedala go na e-bay za grube pieniadze.
                              no to szkoda, ze Ty to nie ja (iza ciagle wierzy, ze to wszystko tutaj to wielka
                              konspiracja, zeby wykonczyc ize).
                              a Parka, uwielbia moje czerwone szpilki:))!
                              widac jeszcze sie nie podniosla po ostatnim naszym spotkaniu,...ale jak to
                              lekarz powiedzial -teraz to tylko kwestia czasu, i znow wroci do siebie,... no,
                              wlasciwie,...hmmmm... mam nadzieje, wierze gleboko, ze do mnie.
                              • joaquina Re: Parka!!! 08.09.06, 23:50
                                fakt, izydor (ja nadal sadze, ze to izydor, ale kto tam wie) ma widocznie
                                problemy...ze soba samym. mnie tez juz widzial pod paroma postaciami. z drugiej
                                strony to tez fajnie, mozna byc wszedzie i nigdzie;)
                                jezeli Parka uwielbia Twoje czerwone szpilki, to na pewno wroci do Ciebie:)) w
                                kazdym badz razie, trzymam kciuki, aby znalazla powrotna droge do siebie...lub
                                raczej do Ciebie. nadzieji nie wolno tracic;)
                                • gftp Re: Parka!!! 09.09.06, 03:25
                                  joaquina napisała:

> fakt, izydor (ja nadal sadze, ze to izydor, ale kto tam wie) ma widocznie
                                  > problemy...ze soba samym. mnie tez juz widzial pod paroma postaciami. z drugiej
                                  >
                                  > strony to tez fajnie, mozna byc wszedzie i nigdzie;)
                                  > jezeli Parka uwielbia Twoje czerwone szpilki, to na pewno wroci do Ciebie:)) w
                                  > kazdym badz razie, trzymam kciuki, aby znalazla powrotna droge do siebie...lub
                                  > raczej do Ciebie. nadzieji nie wolno tracic;)

ja jestem pewien, ze to Iza z naprzeciw. jezeli to facet, to chyba jakis pedal,
                                  bo czego mialby sie za mna tak uganiac. Iza studiuje kazdy moj ruch na necie i w
                                  realu. kocha mnie, tylko jest niesmiala. to przez te moje czerwone szpilki...
                                  no, tu mie ma nadziei:((
                                  • joaquina Re: Parka!!! 10.09.06, 23:11
                                    iza/izydor studiuje kazdy Twoj ruch w realu?? no to na prawde, nie zazdroszcze;)
                                    kurcze, tak na czerwone leci?:)
                                    wiem, ze lubi po rusku (chyba po rusku) gdakac, ale zeby az tak, oho...;)
                                    • gftp Re: Parka!!! 11.09.06, 05:04
                                      joaquina napisała:

> iza/izydor studiuje kazdy Twoj ruch w realu?? no to na prawde, nie zazdroszcze;
                                      > )
                                      > kurcze, tak na czerwone leci?:)
                                      > wiem, ze lubi po rusku (chyba po rusku) gdakac, ale zeby az tak, oho...;)

iza mnie kocha, to i sledzi.
                                      w wyszukiwarce znalazla moje wpisy, przestudiowala czas, polaczyla poludniki i
                                      rownolezniki, grupe krwi, numer moich czerwonych szpilek, kierunek wiatru i jej
                                      wyszlo, ze nie moge mieszkac w vancouver, bo do tego wszystkiego jeszcze
                                      widziala mnie pare razy w polsce. no to widac, kocha.

• joaquina Re: Parka!!! 12.09.06, 00:00
                                        iza = stalker?...oj, oj;)
                                        to ja sie w Wasze sprawy tu juz nie mieszam, zbyt niebezpiecznie to brzmi.
                                        zmykam lepiej.
                                        zycze powodzenia w dalszym poszukiwaniu Parki;)
                                        pozdrawiam
                                        • gftp Re: Parka!!! 12.09.06, 02:14
                                          joaquina napisała:

> iza = stalker?...oj, oj;)
                                          > to ja sie w Wasze sprawy tu juz nie mieszam, zbyt niebezpiecznie to brzmi.
                                          > zmykam lepiej.
                                          > zycze powodzenia w dalszym poszukiwaniu Parki;)
                                          > pozdrawiam

nie przejmuj sie tak bardzo 'naszymi sprawami' bo takich tutaj nie ma.
                                          poza tym ize znow zamkneli do sloika.
                                          jak nie chcesz sie mieszc, to nie musisz. rzuc czasem okiem w ta strone, moze
                                          bede potrzebowal swiadka:))
                                          wiesz co? masz racje, to juz nie bawi.
                                          tez pozdrawiam
                                          byeeeeeee!
                                          • joaquina Re: Parka!!! 13.09.06, 00:16
                                            ;))
                                            • przeciwiza Re: Parka!!! 13.09.06, 11:33
                                              witajcie'gadam jakem umiem'wazne ze prawde gadam'
          • gftp Re: Parka!!! 08.09.06, 22:18
            gftp napisał:

> to o co ci wlasciwie chodzi, iza?

to o co ci wlasciwie chodzi, iza?
    • zonaty45 Re: Parka!!! 07.09.06, 13:21
      drąży ale jak długo to trwa!!!! wolę szybsze działania, np dynamit :))))))) :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka