Dodaj do ulubionych

Moja dziewczyna nie jest dziewicą

07.09.06, 00:11
Postanowiłem to napisać własnie na tym forum gdzyż ona ma ponad 20, ja
również z tym że ja na nią czekałem ona nie.I jakoś mnie to boli, jakoś tego
nie mogę zakceptować. Ona mówi że żałuje że nie poczekała na mnie że chciała
by zemną.
Ps. zdaje sobie sprwaę że kobiety raczej nie bedą widziec problemu- ale dla
mnie jest to problem- proszę o jakąś poradę.
Obserwuj wątek
    • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 00:19
      porade?
      ja nie widze problemu:D

nie twierdze ze babki sa rozwiazle, tylko tak sie boja sprawic facetowi "bol" -
      zwiazany z tym, ze podczas ich pierwszego razu tak bardzo je to boli i chca
      skonczyc, a faceci mysla przez to ze sa beznadziejni (ach to meskie ego:D) - to
      wola najpierw sobie "pomoc" :))
      • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 00:31
        Strasznie cyniczne jest to co napisałąś - i chyba mało kobiece przynajmiej w
        moim mniemaniu.
        • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 00:46
          alez ja to napisalam na powaznie
          kobiety tak robia, z milosci do swoich facetow
          no pomysl sobie, nakrecasz sie a ona "przestanmy juz boli" 90% facetow zwiędnie
          i pomysli sobie ze to ich wina, ze sie nie sprawdzili w lozku...
        • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 00:47
          zreszta kto Ci powiedzial, ze jestem kobietą?
        • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 00:50
          poza tym... czego od nas oczekujesz? jakiej porady? nie kumam takich pytan...

porozmawiaj z nia o tym a nie z nami...
          • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 01:13
            Z nią już rozmawiałem-żałuje tego. A ja proszę kobiety bywające tutaj o głos w
            tej sprawie może wtedy zrozumiem, zaakceptuje- bo narazie nie mogę.
            • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 01:25
              nie sądzę, by ktos tutaj mogl Ci pomoc..
              ludzie sa poligamiczni i tyle.
              najczesciej z tego prawa korzystaja faceci. w tym przypadku jest na odwrot. trudno
    • ewelina23-20 Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 07:44
      nie do konca rozumiem...
      Może nie brała pod uwagę ,że Takiego jak TY spotka??
      Moze na tamta chwilę kochała Tamtego i chciała to zrobić z nim??
      Jak Cię to boli to rozstancie sie ... po co cierpiec i wypominać ..cały czas
      miec do kogoś żal??
    • adsa_21 Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 08:10
      to nie jest zaden problem.
      Nie jest dziewica i juz.
      musisz to zaakceptowac.
      Ja tam nie chcialabym mie chlopaka prawika, ktory nie wie co do czego;-)
      • paulina-w Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 08:20
        Ja Cię rozumiem, bo też byłam w takiej sytuacji, tylko że to mój chłopak juz
        był z dziewczyną a ja nie byłam z nikim. Kiedy mi o tym powiedział ( dość późno
        bo po ponad pół roku bycia razem )dziwnie się poczułam, tak jakby zdradzona,
        ale zupełnie niepotrzebnie, bo przecież on miał wcześniej swoje życie, ja
        swoje, też mogłam robić różne rzeczy, nie zastanawiająć się czy w przyszłości
        kogoś tym nie skrzywdzę. Zrozumiałam i od razu poczułam się lepiej. Naprawdę -
        jeżeli ją kochasz to daj spokój, z czasem zapomnisz, tylko nie rozdmuchuj tego
        tematu jakby nic innego nie istniało. Nie ma sensu się kłócić o takie rzeczy
        ani ich sobie wypominać. Teraz skup się na tym, że jesteś z osobą, która jest
        dla Ciebie najważniejsza i spraw żeby tak się poczuła :) Zobaczysz że prędzej
        czy później wszystko będzie ok. Ja z tamtych chłopakiem już nie jestem, teraz
        mam męża, który też przede mną miał inne dziewczyny, ja spotykałam się z innymi
        facetami i nie ma dla nas problemu. Tak już jest :) Trzymaj się !! Pozdrawiam!
        • yoniska Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 09:44
          paulina-w napisała
          mój chłopak juz był z dziewczyną a ja nie byłam z nikim.
          Daję ten przykład, bo napisane jest wprost.. wg, mnie problemem jest to , ze
          tylko jeden z partnerów ma to za sobą..drugi z partnerów boi się o przeszłosć,
          która przecież jest już zakonczona...

--
          Mężczyźni rozwijają sie do 6roku życia, potem tylko rosną:)
          • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 11:46
            chyba chlopaka nie zrozumialyscie!
            on nie powiedzial ze okazalo sie ze z kims byla kiedys kiedys,
            tylko ze "umowili" sie, ze czekaja i wspolnie przezyja swoj pierwszy raz a ona
            sie puscila z jakims menem ..

ja to tak zrozumialalam... a Wy o jakiejs przeszlosci gadacie.. ?
            • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 11:47
              bo inaczej jak on mogl na nia czekac, skad by wiedzial ze to ona i ze ja spotka?
              albo gosciu jeszcze xle sie wyrazil :)))

buehehehe wspolczuje Ci typie
            • aiczka Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 12:23
              No, widocznie wszyscy inni zrozumieli, że ona była dla niego pierwszą (tą na
              którą czekał całe życie), a ona zanim się go doczekała, miała już kogoś. Ja tak
              zrozumiałam w każdym razie.
              Rozumiem, że kolega ma z tym pewien problem. Myślę jednak, że powinien spojrzeć
              na srpawy w inny sposób. Jak ktoś napisał - skąd jego dziewczyna miała wiedzieć,
              nim o spotkała, że to on będzie "tym właściwym"? Dlaczego nie miała tak pomyśleć
              o kim innym? Błądzić jest rzeczą ludzką. Trzeba o tym apomnieć. Bardzo krzepiący
              powinien być fakt, że żałuje, że autor wątku nie jest jej pierwszym mężczyzną.
              Jeśli to jest miłość, to i tak będzie czuła, że to właśnie teraz wszystko dzieje
              się NAPRAWDE.
              W każdym razie rozpamiętywanie może tylko wpędzić ją w poczucie winy i wszystko
              zepsuć w związku.
              • aiczka o tu popatrz 07.09.06, 13:42
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=48160976&a=48183146
              • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 09.09.06, 18:45
                aiczka napisała:
                "No, widocznie wszyscy inni zrozumieli, że ona była dla niego pierwszą (tą na
                którą czekał całe życie), a ona zanim się go doczekała, miała już kogoś. Ja tak
                zrozumiałam w każdym razie."

masz racje. przeczytalam ze na nią czekal i sie zasugerowalam ze sie znali i
                czekali a mimo to ona....

no coz. w takim razie nie widze problemu chłopie! zastanow sie moze, czy to ze
                Ty chcesz z nia, a potem za dwa lata sie rozstaniecie moze byc powodem dla
                Twojej "nastepnej" do żalu, że na nia nie czekales? glupie toto :/
        • adsa_21 Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 14:33
          podpisuje sie pod tym rekami i nogami.

Takie jest po prostu zycie.
    • limooonka Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 10:23
      kochasz ja? jesli tak, to ciesz sie z bycia razem a nie skupiaj sie na tym bo
      to nie jest najwazniejsze...
      • mish_a Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 12:44
        A ja mam takie pytanie.Skąd ona wtedy(gdy była w związku z innym) mogła
        wiedzieć,że to nie on jest tym jedynym?Skąd mogła wiedzieć,że gdzies tam jesteś
        Ty i ,że wasze drogi kiedyś się zejdą?
        • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 13:08
          Dziękuje za wszystkie głosy.
          Włsnie boje się żeby moje podejście do tego - nieodbiło się na naszych
          relacjach.
          Ja naprawde rozumiem że miało kogoś innego - i chyba własnie o tą przeszłośc
          jestem zazdrosny.Może to dziwnę ale jestem bezsilny.
          Jeszcze raz dziękuje za zainteresownianie się mojim problemem.
          Pozdrawiam.
          • yoniska Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 13:20
            nie mysl o przeszłosci, zajmij się terażniejszoscia i tak nic nie poprawisz a
            mozesz wiele zepsuc drecząc ukochana. kochaj swoja kobietke, i rozmawiajcie ze
            sobą... paradoksalnie jej doswiadczenie moze okazac sie pomocne... pozdrawiam
            • aiczka Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 14:32
              Zwłaszcza, że ona (skoro żałuje) wolałaby uznać przeszłość za niebyłą.
              • baslab Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 18:51
                to jest dobry przykład ze trzeba sie zastanowic zanim sie z kims pojdzie do łózka
                czy to na pewno jest ten jedyny i czy nie bedzie sie tego w przyszłosci załowac
                moze czasem warto poczekac na druga połówke...
                • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 07.09.06, 23:31
                  Wspaniałe kobiety z was są- bardzo wam dziękuje- moja dziewczyna powiedziała mi
                  że to ze mną przeżyła pierwszy raz - troszkę nie dowierzałem sądziłem że robi
                  to po to aby mi nie było przykro. Naświetliliście mi kilka sprawa!
                  Nie twierdze że w momencie to prysło ale pomogło.
                  Dziękuje.
                  Mam nadziej że uda mi się to zduśić.
                  • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 09.09.06, 18:48
                    anakastyczny napisał:

"moja dziewczyna powiedziała mi że to ze mną przeżyła pierwszy raz - troszkę nie
                    dowierzałem sądziłem że robi to po to aby mi nie było przykro."

od dzisiaj kazdemu mojemu nastepnemu bede mowic ze jest pierwszy :D
                    na pewno nie bedzie mu przykro:P
    • nitka204 Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 08.09.06, 22:53
      Doceń wogóle to, że ci powiedziała. Mogła nic nie mowic i udawac, ze jest
      dziewicą... :)
      • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 09.09.06, 18:08
        Kłamstwqa w relacjach między ludzkich nienawidzę, a kiedyś by to przecież
        wyszło na jaw. Więc kogo by oszukała. NIe chcę być z kimś kto mnie okłamuje.
        • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 09.09.06, 22:42
          Kilka uwag było dla mnie nie miłych, bo okraszone był one sporą dozą sarkazmu,
          myślę, że takie nie jesteście naprawdę ( a to uwaga że każdemu następnemu
          powiem że jest pierwszy !! w ogóle mnie nie przekonuje- przecież na pewno byś
          chciała spotkać takiego po którym by już następnych nie było.)A po za tym jeśli
          bym się z ta dziewczyna rozstał - mam nadzieję że się tak nie stanie- raczej
          nie byłbym specjalnie skory do następnych ( może nie uwierzycie ale tak
          jest),jestem romantykiem i wolałbym cierpieć niż się dać pocieszyć innej
          dziewczynie.
          Ps. Nie wkładajcie ludzi do jednego worka, bo nie wszystko da się aproksymować!!
          Dziękuje za interesowanie moim problem – doceniam wasze rady, są one dla mnie
          naprawdę ważne.
          • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 09.09.06, 23:01
            no sorry stary, ale jak tu sie nie smiac, jak piszesz ze na nia czekales a ona
            na Ciebie nie - i masz do niej żal, co najmnije jakby wszystkie wróżki świata
            mowily kiedy trafi sie na "tego" ukochanego??

dla niej on wtedy moze byl calym swiatem, wiec nie poczekala na ciebie bo nawet
            moze nie myslala ze sie z tamtym rozstanie. ?
            i nie mowie ze pojdziesz sie pocieszac w ramionach innej, tylko ze jesli ludzie
            sie rozstaja to kiedys nadejdzie taki czas, ze spojrzysz na inna

mam nadzieje ze jestes trollem, ze takich jak Ty nie ma (mam na mysli zal do
            dziewczyny, ze nie przysnilo jej sie przed tamtym pierwszym razem ze bedziesz
            Ty, zeby z tamtym do lozka nie szla)
    • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 10.09.06, 05:35
      Mógłbym odbić piłeczkę droga "ebusiu" tylko po co?
      • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 10.09.06, 11:07
        ta, mógłbys??
        • anakastyczny Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 10.09.06, 12:33
          We wszystkich moich postach starałem się być grzeczny i kulturalny, w
          przeciwieństwie do Ciebie- ty z drwiny, obrażania i dewaluowanie mnie uczyniłaś
          metodę. I dlatego nie chcę czytać już twoich wypowiedzi, bo to chyba nie fer.
          Na odpowiedz tez się nie decyduj, bo jej nie przeczytam.
          Pozdrawiam, życzę miłego dnia.
          • ebusia_fam_fatal Re: Moja dziewczyna nie jest dziewicą 10.09.06, 13:42
            a jednak sie zdecyduje, a Ty przeczytasz :]

starales sie byc grzeczny i kulrturalny a ja nie, czy to jakies przestepstwo?
            po prostu napisalam to - co mam w zwyczaju - jak Cie odebralam i kim jestes
            wedlug mnie. ja nie owijam w bawelne i sie nie boje powiedziec tego, co mysle.

a ze pokazales siebie od strony takiego głupiutkiego chłopaczka - nie moj problem :]

moze i jestes romantyczny - nie bronie Ci tego, ja sie tylko dziwie ze od
            urodzenia wiedziales ze to ONA bedzie ta jedyna, a przynajmnije ta pierwsza i na
            nia czekales. no i oczywiscie dziwi mnie niezmiernie fakt, ze do niej to nie
            dotarlo jak sikala w pieluchy i nie poczekala na Ciebie :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka