Dodaj do ulubionych

Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.09.06, 14:10
uffa
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:18
      wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum
      wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum
      wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
      ;)
    • panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:22
      wow, był 3 :)
    • vandikia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:29
      jak pieknie wyglada na 1 pozycji :))) moze niech nie zjezdza do boksu? ;DD
      • around_the_sun Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:48
        co tu można powiedzieć?
        łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:08
          Cóż, współczujemy Alonso, co nie?
          • vandikia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:10
            bardzo :DD
    • mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:20
      Bosz, słów brak:)))
      • around_the_sun Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:23
        BRAWO ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • yoanna307 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:57
          Ale fajowo;) Pierwszy raz ogladałam od początku do końca! Schumacher odchodzi,
          czas na nowych bohaterów!!!
    • forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:00
      BRAWO!!!!!!!!!!!!:))

teraz będziemy mieli Kubicomanię jak się patrzy:)))
      • aasiek Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:07
        O raju, myślałam, ze nie wytrzymam, cały wyścig w jednej pozycji siedziałam :D
        • forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:10
          aasiek napisała:

> O raju, myślałam, ze nie wytrzymam, cały wyścig w jednej pozycji siedziałam :D

pokonywałaś tor razem z Robertem?:)
          • aga_ata Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:11
            yeah!
            :-D
            • panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:17
              Następna chudzinka na bohatera;)
              • forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:19
                panisiusia napisała:

> Następna chudzinka na bohatera;)

byczki nie mają szans w formule:)
                wyobraźcie se Pudziana za kólkiem;)))
                zara zejde ze smiechu:)
                • aasiek Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:29
                  By się zaklinował w kokpicie :))))
                  A że w jednej pozycji przez cały wyścig?? Bo w poprzednim wyszłam z pokoju i
                  akurat wtedy Kubica zjechał do pitstopu i spadł na 12. miejsce. Nie mogłam już
                  powtórzyć tego błędu ;)
                  • mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:32
                    w ogóle to myślałem że Robert nie jest wysoki. znaczy się nie jest aż tak jak ja
                    (pfpfpf), ale wyższy od Schumachera, co mnie zaskoczyło.
                    • panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:51
                      Mniej więcej wiem, że on musi być chudzinką.
                      Mój facet stwierdził, że on ze swoim BMI też się kwalifikuje na hiroł:
                      200cm/72kg. Może na prezydęta? Ludziska będom chcieli odmiany...

A zauważyliście: Kubica nawet po angielsku przemówił! wróżę mu wielką karierę.
                      Tzn życzę mu jej :)
                      • aga_ata Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:53
                        Ja też mu tego życzę :)
                        Jak się Małysz skończył, to nam trza jakiegoś nowego ducha sportu! :)))
                        • mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 17:02
                          aga_ata napisała:

> Jak się Małysz skończył

phi! jak chorągiewki!:P
                          • invicta1 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 21:32
                            ja nie choragiewka-Małysza olewałam od poczatku i nic sie nie zmienilo, a o
                            Robusiu juz wiedziałam dawno-nawet jeździlam jakies 5 lat temu na gokartach na
                            Monzie w Biesko-Białej, gdzie bił rekordy-o malo zeba tam nie
                            straciłam-jedynki!:))))))))))uwaga-maja tam smierdzące kaski:)
                            • mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 23:29
                              chyba większość kasków w takich miejscach jest prześmiardnięta?;)
                              nie miałem okazji na gokartach, a szkoda. chociaż i tak nie przebiją takiego
                              potwora, na którym ostatnio byłem pasażerem - Yamaha R1, Boszzzzzz...
                              • wsk175 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 08:30
                                Ciekawe jak się czują dziś te dwa młoty które daja głos do relacji z f1,czyli
                                ten w okularkach i kumpel młodego Zientarskiego,ten gruby. Podczas ostatniego
                                wyścigu w Turcji jak Kubica tracił pozycje z powodu złych opon to te głąby
                                zgodnie stwierdziły "no niestety , Robert jeszcze duuużo musi sie nauczyć".Nic
                                ich nie tknęło nawet. że musi byc jakiś powód ,dla którego polski zawodnik nagle
                                zwolnił i pozwolił się wyprzedzać.Troche wtedy próbował bronić Kubicę Hołowczyć
                                , ale został zakrzyczany.
                                Wku...ia mnie te pieprzenie w tv "fachowców" od formuły 1. Najpier "nakręcaja"
                                kubicomanię , a zaraz potem ,po gorszych chwilach Kubicy od razu , bez
                                zastanowienia,wylewają na niego kubeł zimnej wody. Wczoraj ci sami "znawcy" mało
                                nie popuscili w gacie z radości,chwaląc talent Roberta.
                                Podobnie było z Małyszem,piłkarzami na mundialu itd.

Jestem pewien ,że Kubica będzie stawał na pudle jeszcze wiele razy , trzeba
                                tylko pogonić z mediów te watahy "znawcow" robiące wodę z mózgów kibicom i
                                wku...ch prawdziwych sportowców.
                                • figurka_z_porcelany Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 10:07
                                  Adrian Skubis, ten młodszy, to jeszcze jako-tako, niejednokrotnie taktownie
                                  tuszuje notoryczne wpadki tego bufona Andrzeja Borowczyka, któren aż
                                  zachłystuje się sobą samym i swoja wiedzą, wygłaszając złote myśli niczym
                                  prorok (które nijak się mają do rzeczywistości). Oglądam F1 od początku lat
                                  siedemdziesiątych, w tym od paru lat slucham relacji (raczej rewelacji, hehe)
                                  Borowczyka. Ten facet tylko JEDEN RAZ przeprosił widzów...
                                  Choć po prawdzie Skubis też się mocno opuścił ostatnio...
                                  • mozambique Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 11:12
                                    na CAŁE SZCEŚCIE Robuś nie da z siebie zrobic szmaty w byle jakiej polskeij
                                    reklamie (vide; Adaś reklamujacy czekolade czy jakies dachówki, nie chodzi o
                                    towar tylko o jakosc reklamówki ), głeboko olewa te siki w majtki ze strony
                                    Kurzajewskiego ( podejrzewam ze niedługo Kurzaj zmieni orientacje z zachwytu
                                    nad Robusiem) , mówi po angielsku , niemeicku i włosku ( i moze jeszce po
                                    jakiemus) i ma w głowie dobrze poukładane.
                                    Zuch Robuś !!!!!
                                    A Szumacher na rower !!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka