mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:18 wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuum wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:22 wow, był 3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:29 jak pieknie wyglada na 1 pozycji :))) moze niech nie zjezdza do boksu? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:48 co tu można powiedzieć? łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:08 Cóż, współczujemy Alonso, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:20 Bosz, słów brak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:23 BRAWO ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 15:57 Ale fajowo;) Pierwszy raz ogladałam od początku do końca! Schumacher odchodzi, czas na nowych bohaterów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:00 BRAWO!!!!!!!!!!!!:)) teraz będziemy mieli Kubicomanię jak się patrzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:07 O raju, myślałam, ze nie wytrzymam, cały wyścig w jednej pozycji siedziałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:10 aasiek napisała: > O raju, myślałam, ze nie wytrzymam, cały wyścig w jednej pozycji siedziałam :D pokonywałaś tor razem z Robertem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:17 Następna chudzinka na bohatera;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:19 panisiusia napisała: > Następna chudzinka na bohatera;) byczki nie mają szans w formule:) wyobraźcie se Pudziana za kólkiem;))) zara zejde ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:29 By się zaklinował w kokpicie :)))) A że w jednej pozycji przez cały wyścig?? Bo w poprzednim wyszłam z pokoju i akurat wtedy Kubica zjechał do pitstopu i spadł na 12. miejsce. Nie mogłam już powtórzyć tego błędu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:32 w ogóle to myślałem że Robert nie jest wysoki. znaczy się nie jest aż tak jak ja (pfpfpf), ale wyższy od Schumachera, co mnie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:51 Mniej więcej wiem, że on musi być chudzinką. Mój facet stwierdził, że on ze swoim BMI też się kwalifikuje na hiroł: 200cm/72kg. Może na prezydęta? Ludziska będom chcieli odmiany... A zauważyliście: Kubica nawet po angielsku przemówił! wróżę mu wielką karierę. Tzn życzę mu jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 16:53 Ja też mu tego życzę :) Jak się Małysz skończył, to nam trza jakiegoś nowego ducha sportu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 17:02 aga_ata napisała: > Jak się Małysz skończył phi! jak chorągiewki!:P Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 21:32 ja nie choragiewka-Małysza olewałam od poczatku i nic sie nie zmienilo, a o Robusiu juz wiedziałam dawno-nawet jeździlam jakies 5 lat temu na gokartach na Monzie w Biesko-Białej, gdzie bił rekordy-o malo zeba tam nie straciłam-jedynki!:))))))))))uwaga-maja tam smierdzące kaski:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 23:29 chyba większość kasków w takich miejscach jest prześmiardnięta?;) nie miałem okazji na gokartach, a szkoda. chociaż i tak nie przebiją takiego potwora, na którym ostatnio byłem pasażerem - Yamaha R1, Boszzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 08:30 Ciekawe jak się czują dziś te dwa młoty które daja głos do relacji z f1,czyli ten w okularkach i kumpel młodego Zientarskiego,ten gruby. Podczas ostatniego wyścigu w Turcji jak Kubica tracił pozycje z powodu złych opon to te głąby zgodnie stwierdziły "no niestety , Robert jeszcze duuużo musi sie nauczyć".Nic ich nie tknęło nawet. że musi byc jakiś powód ,dla którego polski zawodnik nagle zwolnił i pozwolił się wyprzedzać.Troche wtedy próbował bronić Kubicę Hołowczyć , ale został zakrzyczany. Wku...ia mnie te pieprzenie w tv "fachowców" od formuły 1. Najpier "nakręcaja" kubicomanię , a zaraz potem ,po gorszych chwilach Kubicy od razu , bez zastanowienia,wylewają na niego kubeł zimnej wody. Wczoraj ci sami "znawcy" mało nie popuscili w gacie z radości,chwaląc talent Roberta. Podobnie było z Małyszem,piłkarzami na mundialu itd. Jestem pewien ,że Kubica będzie stawał na pudle jeszcze wiele razy , trzeba tylko pogonić z mediów te watahy "znawcow" robiące wodę z mózgów kibicom i wku...ch prawdziwych sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 10:07 Adrian Skubis, ten młodszy, to jeszcze jako-tako, niejednokrotnie taktownie tuszuje notoryczne wpadki tego bufona Andrzeja Borowczyka, któren aż zachłystuje się sobą samym i swoja wiedzą, wygłaszając złote myśli niczym prorok (które nijak się mają do rzeczywistości). Oglądam F1 od początku lat siedemdziesiątych, w tym od paru lat slucham relacji (raczej rewelacji, hehe) Borowczyka. Ten facet tylko JEDEN RAZ przeprosił widzów... Choć po prawdzie Skubis też się mocno opuścił ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jedź, Robuś, jedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.06, 11:12 na CAŁE SZCEŚCIE Robuś nie da z siebie zrobic szmaty w byle jakiej polskeij reklamie (vide; Adaś reklamujacy czekolade czy jakies dachówki, nie chodzi o towar tylko o jakosc reklamówki ), głeboko olewa te siki w majtki ze strony Kurzajewskiego ( podejrzewam ze niedługo Kurzaj zmieni orientacje z zachwytu nad Robusiem) , mówi po angielsku , niemeicku i włosku ( i moze jeszce po jakiemus) i ma w głowie dobrze poukładane. Zuch Robuś !!!!! A Szumacher na rower !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś