nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 11:45 bzz_bzz napisała: > w piliżankach pijam kawę :) i jesz ciastkĄ z wiśniĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:04 bzz_bzz napisała: > Wiśnia nie jest w moim typie ;D :D a Tobie o ciacho chodziło niegrzeczna:D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:07 a mój kurde jakiś kosmiczny taki się zrobił, piaskowy...a dotad była też był granatowy hmmm..no i te naspisy po obcemu libra,diplomatic,idealistic,romantic and charming, sociable,firtatious,easygoing,indecisive, ruling planet venus Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:12 i blu flałers jeden no winogorna, i jakieś kolory trzy no i szafir... czy ten kubek coś do mnie mówi? czy on ma jakąś wiadomość do przekazania? no i pytanie zasadnicze...po której stronie Mocy on stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:13 makbrajd napisał: > i blu flałers jeden no winogorna, i jakieś kolory trzy no i szafir... > czy ten kubek coś do mnie mówi? czy on ma jakąś wiadomość do przekazania? > no i pytanie zasadnicze...po której stronie Mocy on stoi? > właściwie to ja się położę. Tobie to już może nie pomoże ale mnie przestaną plecy boleć:D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:16 tak mnie naszło w zwiazku z poruszanym tematem...kiedyś przed wojną były takie klimatowe spluwaczki w szkołach może roman giertych je zainstaluje? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:17 o mój Boże ja nie pytam gdzie ty widzisz zwiazek:) ale mnie bolą plecy więc moge się mylić:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:21 to jest jak związek miedzy porośniętą zbożem stacją benzynową na drodze do Ciechanowa a muzycznym występem kasi kowalskiej gdzieś tam a ja miałem przez jeden dzień zerwane mięśnie na nodze i chodzić nie mogłem. ale następnego dnia się chyba zrosły i juz mogę chodzić kolejny cud (oni są wśród nas) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:23 stację pod Ciechanowem widziałam, Kasi nie... oto ja nic nie miałeś z nogą, cudów nie ma jedzmy do Kanady? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:27 jedźmy ale dopiero w przyszłym tygodniu na północ Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:28 makbrajd napisał: > jedźmy > ale dopiero w przyszłym tygodniu > na północ Kanady > > albo Indie własciwie to wolałabym do Indii Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 12:37 zobaczylibyśmy Bollywood w Indiach, zagrali w kilku filmach a i do Turcji można czmychnąć Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 18:06 makbrajd napisał: > zobaczylibyśmy Bollywood w Indiach, zagrali w kilku filmach > a i do Turcji można czmychnąć z naszym kolorem włosów oboje byśmy się nadali do takiego filmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kubek do kawy 11.09.06, 18:30 a nasze zdjecia by zagościły w Bollywod www.bollywoodworld.com/ i wsród gwiazd... www.bollywoodstars.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar mojego nie ma 11.09.06, 18:47 do herbaty jest zaś sraczkowato brązowy z jakimś chamskim wzorkiem, ale czego by tu oczekiwać za 2,49 w Auchan:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: kubek do kawy 11.09.06, 19:00 ja mam kubek kłamczucha, z napisem: MAM PIENIADZE W DOBRYM BANKU. Istnieje jeszcze Bank Śląski? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kubek do kawy 11.09.06, 19:06 aanneett napisała: > ja mam kubek kłamczucha, z napisem: MAM PIENIADZE W DOBRYM BANKU. Istnieje > jeszcze Bank Śląski? > jest też dominet Odpowiedz Link Zgłoś