iwusia 07.03.03, 10:45 rzuciłeś klątwe prawda?!!! stałam dzisiaj w gigantycznym korku w drodze do pracy. Bynajmniej nie z powodu blokad ale zawsze to korek. Wstręciuch!!!!!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 10:52 Siostra, ale już lepiej??? Kubek kawy w dłoń, a ja idę się dalej wylegiwać....:)))))) Buzia dla ciem...:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:12 Chlopy strajkuja bo wiosny nie ma, i nie moga stonek zapraszac na poletka. Dobre chlopy, bo jak sie tak do kupy zejda w jednym miejscu, bimberku swiezego ze zmarznietych ziemniaczkow popija, to od razu w tym kraju powstanie epicentrum wysokiej temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:20 tiaaa chłopy i bimberek to faktycznie epicentrum ale wstrząsów, szczególnie jak im stonka całe uprawy zniszczy hehehehehehe :) Siostra dobrze mi cały czas tylko zaczynam sie zastanawiac czy aby czasem te pan mie ma jakis zdolności parapsychologicznych hehehehehe Leziak no jak?, laleczka vodoo i takie tam? hihihihi, no właśnie coś mnie kręgosłuop ostatnio bardziej boli hihihihi buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:23 jakie uprawy znowu, ja tylko po kartofelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:29 no tak bo przeciez kartofelki to się w stawie łowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:33 no nie dokladnie, bo tylko jak sie wstawie to sie w stawie budze, bo chlop mnie w butelke chwyta i topic chce. A to wszystko za to moje dobre serce, ze ja mu te kartofelki tak chrup-chrup! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 12:02 no nie dziwie się jak ty mu te kartofelki cały czas chru chrup. bosheee o czym ja gadam?! ɴ-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziak ja cie zabije! IP: *.arcor-ip.net 07.03.03, 20:01 I czego się młoda czepiasz?W końcu gadaliśmy o korkach,oraz blokadach i widziałem ciebie oczyma wyobraźni w korku,więc tylko niespodziewanie moja wizja się sprawdziła,za co naturalnie nie ponoszę odpowiedzialności. A parę groszy za pomyślne wizje-czemu nie,możesz dla Lezia wysłać,w końcu biednam świnka jest a i motor musi coś jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 20:09 a figa z makiem, za te klątwe to conajwyżej palec w oko możesz dostać hehehehe, rzuciłes klątwe i tyle. Ale zobaczysz już wyszperałąm ze strychu księge tajemną mojej prpraprababci i jak zrobie abrkadabra to mówie, zamienie cie w żarełko dla twojego motorka o! ni chyba że klątwe zdejmiesz:)) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziak ja cie zabije! IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 00:03 Nie strasz mnie klątwami,bo już z samego wrażenia i strachu,czuję,że mnie się mój narząd moczowo-płciowy w rulonik zwinął i odmawia funkcjonowania nawet w obecności anielic z Banditenstrasse 5,co za dupkę 50 eurasów biorą.To nienormalne i napawa mnie strachem prawdziwym.Co mam zrobić,aby odzyskać władzę nad moim przyjacielem? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Leziox, ja wiem!;))) 10.03.03, 14:45 trzeba poszerzyc te dziurke wlotowa w Twoim przyjacielu - co zapewni wiekszy doplyw krwi do mozgu, a tym samym wplynie korzystnie na funkcjonowanie rzeczonego organu. ;))) Gość portalu: leziox napisał(a): > Nie strasz mnie klątwami,bo już z samego wrażenia i strachu,czuję,że mnie się > mój narząd moczowo-płciowy w rulonik zwinął i odmawia funkcjonowania nawet w > obecności anielic z Banditenstrasse 5,co za dupkę 50 eurasów biorą.To > nienormalne i napawa mnie strachem prawdziwym.Co mam zrobić,aby odzyskać władzę > > nad moim przyjacielem? Odpowiedz Link Zgłoś