Dodaj do ulubionych

Leziak ja cie zabije!

07.03.03, 10:45
rzuciłeś klątwe prawda?!!!
stałam dzisiaj w gigantycznym korku w drodze do pracy. Bynajmniej nie z
powodu blokad ale zawsze to korek.
Wstręciuch!!!!!!!
:)))))))))))))
Obserwuj wątek
    • randia_ Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 10:52
      Siostra, ale już lepiej??? Kubek kawy w dłoń, a ja idę się dalej
      wylegiwać....:))))))
      Buzia dla ciem...:)***
    • stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:12
      Chlopy strajkuja bo wiosny nie ma, i nie moga stonek zapraszac na poletka.
      Dobre chlopy, bo jak sie tak do kupy zejda w jednym miejscu, bimberku swiezego
      ze zmarznietych ziemniaczkow popija, to od razu w tym kraju powstanie
      epicentrum wysokiej temperatury.
      • iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:20
        tiaaa chłopy i bimberek to faktycznie epicentrum ale wstrząsów, szczególnie jak
        im stonka całe uprawy zniszczy hehehehehehe
        :)
        Siostra dobrze mi cały czas tylko zaczynam sie zastanawiac czy aby czasem te
        pan mie ma jakis zdolności parapsychologicznych hehehehehe
        Leziak no jak?, laleczka vodoo i takie tam? hihihihi, no właśnie coś mnie
        kręgosłuop ostatnio bardziej boli hihihihi
        buźka:)
        • stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:23
          jakie uprawy znowu, ja tylko po kartofelkach.
          • iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:29
            no tak bo przeciez kartofelki to się w stawie łowi:)))
            • stonka_ziemniaczana Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 11:33
              no nie dokladnie, bo tylko jak sie wstawie to sie w stawie budze, bo chlop mnie
              w butelke chwyta i topic chce. A to wszystko za to moje dobre serce, ze ja mu
              te kartofelki tak chrup-chrup!
              • iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 12:02
                no nie dziwie się jak ty mu te kartofelki cały czas chru chrup.
                bosheee o czym ja gadam?! ɴ-/
                • Gość: leziox Re: Leziak ja cie zabije! IP: *.arcor-ip.net 07.03.03, 20:01
                  I czego się młoda czepiasz?W końcu gadaliśmy o korkach,oraz blokadach
                  i widziałem ciebie oczyma wyobraźni w korku,więc tylko niespodziewanie moja
                  wizja się sprawdziła,za co naturalnie nie ponoszę odpowiedzialności.
                  A parę groszy za pomyślne wizje-czemu nie,możesz dla Lezia wysłać,w końcu
                  biednam świnka jest a i motor musi coś jeść.
                  • iwusia Re: Leziak ja cie zabije! 07.03.03, 20:09
                    a figa z makiem, za te klątwe to conajwyżej palec w oko możesz dostać hehehehe,
                    rzuciłes klątwe i tyle. Ale zobaczysz już wyszperałąm ze strychu księge tajemną
                    mojej prpraprababci i jak zrobie abrkadabra to mówie, zamienie cie w żarełko
                    dla twojego motorka o! ni chyba że klątwe zdejmiesz:))
                    :)))))))))
                    • Gość: leziox Re: Leziak ja cie zabije! IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 00:03
                      Nie strasz mnie klątwami,bo już z samego wrażenia i strachu,czuję,że mnie się
                      mój narząd moczowo-płciowy w rulonik zwinął i odmawia funkcjonowania nawet w
                      obecności anielic z Banditenstrasse 5,co za dupkę 50 eurasów biorą.To
                      nienormalne i napawa mnie strachem prawdziwym.Co mam zrobić,aby odzyskać władzę
                      nad moim przyjacielem?
                      • mathildae Re: Leziox, ja wiem!;))) 10.03.03, 14:45
                        trzeba poszerzyc te dziurke wlotowa w Twoim przyjacielu - co zapewni wiekszy
                        doplyw krwi do mozgu, a tym samym wplynie korzystnie na funkcjonowanie
                        rzeczonego organu.
                        ;)))

Gość portalu: leziox napisał(a):

> Nie strasz mnie klątwami,bo już z samego wrażenia i strachu,czuję,że mnie się
                        > mój narząd moczowo-płciowy w rulonik zwinął i odmawia funkcjonowania nawet w
                        > obecności anielic z Banditenstrasse 5,co za dupkę 50 eurasów biorą.To
                        > nienormalne i napawa mnie strachem prawdziwym.Co mam zrobić,aby odzyskać
                        władzę
                        >
                        > nad moim przyjacielem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka