bardzo.niesmialy28 18.09.06, 22:12 kobiete? mam 28 lat a przez moja niesmialosc jestem wciaz sam i jestem prawiczkiem!!mimo ze jestem przystojny i bogaty, nie mam pewnsci siebie i nie umiem zrobic 1 kroku,pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawruk Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 18.09.06, 22:52 Pomoc masz wyslana na gazetowego mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.heren Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 18.09.06, 22:57 Witam nieśmiałych. Jaka jest wasza jest opinia na temat takich kursów? ja do nie dawna byłem bardzo nieśmiały ale ostatnio trafiłem z polecenia na kurs podrywania kobiet gdzie radykalnie zerwałem z nieśmiałością i nauczyłem się uwodzić i rozpalać umysł kobiety specjalnie dobranymi słowami i gestami tak, że kobieta błaga o jeszcze... a sex nabiera zupełnie nowego znaczenia;). Nie chcę robić kryptoreklamy więc oczywiście nie powiem dlaczego naprawdę warto wpisać w googlu "skuteczne podrywanie" ;) Kto chce sam znajdzie. Czekam na opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 10:26 czy jest wersja dla nieśmiałych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 23.09.06, 14:48 Jeśli autor postu szuka głupiutkixch laleczek, które leca na wyuczone słowa i gesty i same się pchają do łóżka to twoja rada może byc akuratna. gorzej jeśli autor szuka kogoś bardziej interesującego, z kim można pobyc nawet jak się skończy repertuar głupich, wyuczonych i niewyszukanych gadek. "Kurs podrywania kobiet"- na prawde ubawiłam się po pachy:))) buhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:11 może... na kasę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:42 szubrawiec76 napisał: > może... na kasę? :)) fiskalną? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 15:12 na hurtownię chipsów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 15:14 szubrawiec76 napisał: > na hurtownię chipsów :)) oprócz tych nieszczęsnych chipsów, których nie lubie akurat - mam inne atuty;) chyba przyjadę i Ci je namacalnie, rzeczywiście zaprezentuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 20:39 to się nazywa sexturystyka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:41 Spróbuj "na biednego misia", ale tylko z małolatami. U dojrzalszych dam ten numer można przepłacić śmiercią lub kalectwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfishka Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 23.09.06, 21:23 ...proste,stac sie"dziewicem konsekrowanym",to teraz na czasie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ecar03 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 12:57 nie moze byc az tak zle :)moj facet czail sie wokol mnie przez dwa miesiace i tez byl niesmialy, co mu w gruncie rzeczy nie minelo, ale... pewne rzeczy naprawde przychodza same. Chyba, ze nie masz juz cierpliwosci to moze rzeczywiscie kurs by pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
magda0177 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 16:04 nieeeeeeeee chyba nie jestes az taki niesmiały... jesli facet pisze ze jest przystojnym i bogatym prawiczkiem...to raczej robi sobie jaja niz sie wstydzi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania199140 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 07.04.16, 14:43 Cześć. Jestem Ania mam 24 lata pozwolę Ci sie poderwać ;) napisz na maila ania199140@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania199140 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 07.04.16, 14:45 Cześć. Ja Ci się pozwole poderwac. 24-letnia Ania :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś