Dodaj do ulubionych

jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma poderwa

18.09.06, 22:12
kobiete? mam 28 lat a przez moja niesmialosc jestem wciaz sam i jestem
prawiczkiem!!mimo ze jestem przystojny i bogaty, nie mam pewnsci siebie i nie
umiem zrobic 1 kroku,pomozcie
Obserwuj wątek
    • hawruk Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 18.09.06, 22:52
      Pomoc masz wyslana na gazetowego mejla.
    • konrad.heren Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 18.09.06, 22:57
      Witam nieśmiałych. Jaka jest wasza jest opinia na temat takich kursów? ja do
      nie dawna byłem bardzo nieśmiały ale ostatnio trafiłem z polecenia na kurs
      podrywania kobiet gdzie radykalnie zerwałem z nieśmiałością i nauczyłem się
      uwodzić i rozpalać umysł kobiety specjalnie dobranymi słowami i gestami tak, że
      kobieta błaga o jeszcze... a sex nabiera zupełnie nowego znaczenia;). Nie chcę
      robić kryptoreklamy więc oczywiście nie powiem dlaczego naprawdę warto wpisać w
      googlu "skuteczne podrywanie" ;) Kto chce sam znajdzie. Czekam na opinie!
      • asskela Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 10:26
        czy jest wersja dla nieśmiałych kobiet?
      • huankaa Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 23.09.06, 14:48
        Jeśli autor postu szuka głupiutkixch laleczek, które leca na wyuczone słowa i
        gesty i same się pchają do łóżka to twoja rada może byc akuratna. gorzej jeśli
        autor szuka kogoś bardziej interesującego, z kim można pobyc nawet jak się
        skończy repertuar głupich, wyuczonych i niewyszukanych gadek. "Kurs podrywania
        kobiet"- na prawde ubawiłam się po pachy:))) buhahaa
    • szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:11
      może... na kasę? :))
      • be.em Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:42
        szubrawiec76 napisał:

> może... na kasę? :))

fiskalną? ;)
        • szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 15:12
          na hurtownię chipsów :))
          • be.em Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 15:14
            szubrawiec76 napisał:

> na hurtownię chipsów :))

oprócz tych nieszczęsnych chipsów, których nie lubie akurat - mam inne atuty;)
            chyba przyjadę i Ci je namacalnie, rzeczywiście zaprezentuję;)
            • szubrawiec76 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 20:39
              to się nazywa sexturystyka :))
    • crimen Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 14:41
      Spróbuj "na biednego misia", ale tylko z małolatami. U dojrzalszych dam ten
      numer można przepłacić śmiercią lub kalectwem:)
      • goldenfishka Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 23.09.06, 21:23
        ...proste,stac sie"dziewicem konsekrowanym",to teraz na czasie :D
    • ecar03 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 12:57
      nie moze byc az tak zle :)moj facet czail sie wokol mnie przez dwa miesiace i
      tez byl niesmialy, co mu w gruncie rzeczy nie minelo, ale... pewne rzeczy
      naprawde przychodza same. Chyba, ze nie masz juz cierpliwosci to moze
      rzeczywiscie kurs by pomogl
    • magda0177 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 26.09.06, 16:04
      nieeeeeeeee chyba nie jestes az taki niesmiały...
      jesli facet pisze ze jest przystojnym i bogatym prawiczkiem...to raczej robi
      sobie jaja niz sie wstydzi...;)
    • ania199140 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 07.04.16, 14:43
      Cześć.
      Jestem Ania mam 24 lata pozwolę Ci sie poderwać ;)
      napisz na maila ania199140@o2.pl
    • ania199140 Re: jak bardzo niesmialy ,przystojny facet ma pod 07.04.16, 14:45
      Cześć.
      Ja Ci się pozwole poderwac.
      24-letnia Ania :)
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka