obly 19.09.06, 07:44 wiadomosci.onet.pl/1404500,135,item.html to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skajstop Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 10:08 Marna ta nagroda dla tych, co to nie gustują w towarzystwie pani Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 11:16 moim zdaniem pokazanie się w towarzystwie posłanki senyszyn to kara (a co najmniej wstyd) i w zasadzie to wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie tym niemniej liczę na forumowych poetów,że dadzą upust swym talentom (tak dla szpanu,że potrafią)i nie ukrywam,że z wypiekami na twarzy czekam na wynaturzenia brajna i na nierówną z nim walkę reszty wierszokletów. Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 15:45 Drągal Roman szedł przez Polskę z łomem, wykładał nacjonalizm, leczył dom za domem, i badzo się tym wzruszał, gdy tak szedł, nauczał, duży Roman tak naprawdę w głębi duszy był Romem. Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 15:46 lepper ulepił z szmatek laleczkę siedział w fotelu i wbijał szpileczkę nagle lalka ożyła w łeb go zdzieliła widać woo-doo dla Leppera jest zbyt trudne troszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 16:00 Raz poseł pewien z Kalisza z mównicy sejmowej se zwisał i wisiał i gadał a naród na pysk padał tak bredził ten poseł z Kalisza -------------------------------------------------------------------------------- Raz znany Ociec Derektor dzierżąc w dłoni korektor wykreślił zło całe, jak szło z ubeckich tych tek to. -------------------------------------------------------------------------------- Raz posłanka, co skrzeczy pomysł miała od rzeczy i poetów ścigała bo bardzo się bała że ktoś jej charmowi zaprzeczy. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 19.09.06, 16:35 Gdy pewien wąsaty Myszyng Wygrał konkurs Senyszyn Rzekł: OK, zgoda Nawet fajna nagroda Lecz najpierw odwiedzę jakiś szynk Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 20.09.06, 09:06 Minister Dorn w sejmowj restauracji obiad chciał zjeść, ale nie wziął tacki kotleta wziął w łapę a w drugą sałatę odtąd się mówiło: minister bez tacki Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 20.09.06, 09:10 pewien posel na Sejm posłał po słowniki od dziś zamiast ustaw chciał pisać wierszyki i zamknał się w sobie nie wyszło to na zdrowie zamiast ustaw uchwalano więc w Sejmie limeryki Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 20.09.06, 16:27 Poseł Zawisza - ten przypał z PiS-u Zapomniał z domu wziąć długopisu I podczas obrad komisji Nie mógł wypełniać swej misji Gdyż nie mógł złożyć pod czymś podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
nenella Re: limeryck polityczny - potrzeba ;)) 21.09.06, 10:16 Dwóch małych braci z Warszawy marzyło o czymś ciekawym ukradli księzyc i władzę i co ja na to poradzę że wyborca bywa głupawy. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop No i mamy wygranych 16.10.06, 10:22 Są wyniki: wiadomosci.onet.pl/1417806,135,item.html Średnie, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: No i mamy wygranych 16.10.06, 11:12 własciwie to jeden był smieszny ten z rzadem w polsce a narodem w londynie ale to tez nei wynika z literatury ale z obserwacji wiec no więc no wygrał BRAJN!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater O-bły (OT) 16.10.06, 11:25 Wygrac to wygrąła Nenella, bo jej limeryck najfajniejszym mi sie zda, ale ja nie o tym. Puszczałes mi wczoraj prajwa z adresem sieciowym na soulu i of kors sobie go nie skopałem. Możesz mi to wrzucić na skrzynię, albo teraz na prajva na soulu, bo zostawilem komp dzialający w chacie? P:) Odpowiedz Link Zgłoś