mamalgosia 19.09.06, 15:33 czy jest ktoś z Was tam zarejestrowany i korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kann2 Re: e bay 19.09.06, 17:26 Na e-bayu nie, ale na allegro tak i z pożytkiem korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: e bay 19.09.06, 17:48 zarejestrowana jestem , dotychczas nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: e bay 19.09.06, 21:04 bo bardzo mi zależy na czymś, co tam właśnie jest wystawione. Na Allegro juz od pół roku nie da się tego kupić ani w żadnym sklepie:( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: e bay 19.09.06, 22:50 mamalgosia napisała: > bo bardzo mi zależy na czymś, co tam właśnie jest wystawione. zarejestruj się na polskim e-bayu, a będziesz mogła kupować na wszystkich jakie są Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: e bay 19.09.06, 23:39 mamalgosia napisała: > bo bardzo mi zależy na czymś, co tam właśnie jest wystawione. Na Allegro juz od > > pół roku nie da się tego kupić ani w żadnym sklepie:( Czcigodna Mamałgosiu, Nie mogę pomóc, choć pewnie nie potrzebujesz żadnej pomocy, sama możesz kupić co chcesz w jakimkolwiek sklepie internetowym, więc kupuj. Przestań tak się bać wszystkiego. Zawsze się bałaś i jak na tym wychodziłaś? Jak się przstaniesz bać to może będzie lepiej? Niemniej z diabelskiej ciekawości: co tam chcesz kupić? Na czym Ci zależy? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia diabollo - proroku 20.09.06, 09:17 Nie, nie boję się kupować w sklepie internetowym i nierzadko to czynię. Tylko akurat na ebay nie jestem zarejestrowana. Ale ponieważ aukcja trwa jeszcze 6 dni, więc pewnie zdążę się zarejestrować. A chodzi o płytę, której naprawdę już nei można dostać, choć nie wiem, dlaczego. Np. w Merlinie niby jest, ale jak się chce kupić, to piszą "brak towaru". Tak więc nie boję się kupować przez internet, ale dorgi Kolego Proroku - to jedna z neilicznych rzeczy, których się nie boje. Tak więc z jednej strony trafiłeś w 10tkę, ale z drugiej niestety kulą w płot - hasło "przestań się " bać zupełnie nie działa No nic, mniejsza z tym, przynajmniej w tej rozmowie. Oby nie wylicytowali na płycie jakiejś nieziemskiej kwoty Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Wnioski dla mnie... 20.09.06, 18:31 ... nie prorokować o północy. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: e bay 19.09.06, 21:53 mamalgosia napisała: > czy jest ktoś z Was tam zarejestrowany i korzysta? Jam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: e bay 20.09.06, 09:18 i co: podobnie działa jak allegro? Myślalam, czy ktoś mógłby coś kupić dla mnie, ale w sumie chyba się zarejestruję. Tylko, ż etaka osoba, która jeszcze nic nie kupiła, nie wzbudza zaufania. Ale jak w takim razie ma zacząć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: e bay 20.09.06, 09:29 Działa na tej samej zasadzie, ale (przynajmniej ten oryginalny, .com) lepiej: ma kilka bardzo wygodnych funkcji pomagających śledzić cały proces zakupów i kontaktować się ze sprzedającym. Jeśli chcesz kupować coś za granicą, pamiętaj że nie obędzie się bez paypala, a więc i karty kredytowej. Absolutnie nie krępuj się licytować z zerowym rankingiem. Co najwyżej sprzedający poprosi Cię o mailowe potwierdzenie. Każdy kiedyś zaczynał:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A ile podlicytowali na razie? 20.09.06, 14:16 I który to ebay? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: A ile podlicytowali na razie? 20.09.06, 14:33 nie wiem, który, myślałam, że jest jeden:) Na razie nikt nie licytuje, jest cena wyjściowa 25 zł. no chyba nie chcesz mi podbić Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ile podlicytowali na razie? 20.09.06, 15:11 mamalgosia napisała: > nie wiem, który, myślałam, że jest jeden:) miałam na mysli, który kraj - www.ebay.de, www.ebay.pl, www.ebay.fr etc. Odpowiedz Link Zgłoś