agulaj 21.09.06, 12:45 Witam wszystkich, jestem nowa na forum:-) Smigam na GSXR Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaska_bmw Re: nowa nowa 21.09.06, 12:53 Witam witam ! No prędki kolezanka ma sprzęcik, prędki ... ;-))))) A jestes z warszawki, czy z jakiegoś normalnego miasta ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 12:56 Hej joaska_bmw..no niestety z Warszawki, ale wychowana poza Warszawką więc jestem w miarę normalna... pisze "w miarę" zostawiając wątpliwości co do jazdy na GSXR ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_bmw Re: nowa nowa 21.09.06, 13:02 Opinia o posiadaniu wszystkich klepek jest zazwyczaj wyrazana przez tych co to nie wiedza na czym prawdziwe przyjemności w zyciu polegaja ;-)))) Ode mnie usłyszysz tylko ciepło-koleżeńskie "Ty niedobry kotku ...' :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 13:04 heh...co racja to racja :-)a Ty gdzie normalnie szalejesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_bmw Re: nowa nowa 21.09.06, 13:18 Mieszkam w warszawie, a jeżdze gdzie się tylko da ;-) Najchetniej jak najdalej po najwiekszej ilosci zakretów , czyli niezbyt wolna turystyka motocyklowa ;-) Po mieście tylko od czasu do czasu - ot żeby sie wieczorkiem przewietrzyc przed snem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 13:23 Mód dla moich uszu... ;-) jakbyś kiedyś miała ochotę na jakąś wspólną przejażdżkę, to ja bardzo chętnie. szukam ekipki do jazdy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_bmw Re: nowa nowa 21.09.06, 13:26 wyślij mi nr telefonu na jmb66@vp.pl - bedziemy miec bezposredni kontakt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 13:53 witam tez jestem tu od niedawna, ale z tego co widzę to jestescie juz wytrawnymi kierowcami .Tylko pozazdroscic. Moze kiedys tez dolącze. z nadzieja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 14:12 Witaj mmonka... nie ważne kto ile jeździ, ważne że jeździ na moto :-) może dołączysz do nas w weekend? W niedzielę może jakoś spikniemy się, jest po temu okazja... zakończenie sezonu motocyklowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 14:44 dzieki za otuche. jesli nie wyjade, bo juz wczesniaj planowalam ostatni wypad nad morze, to z checia w niedziele na Nowym Świecie. Z tego co czytam to wiele z Was tam bedzie mozna spotkac. Moze jakies konkretne miejsce. jak bede to 100% wpadam. Tylko nie chce Was wstrzymywac jako slabe ogniwo. Po jezdzie z facetami mam chyba kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 14:46 oj mmonka....daj spokój, jakie kompleksy..ważne że jak jedziesz to się nie wywracasz...byle do przodu i z głową...pamiętaj że jesteśmy fajniejsze od facetów bo nie mamy męskiego "ego" ;-) Jak Ci nie wypali wyjazd nad morze, to lecisz na nowy świat..my tam bedziemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 14:54 super tylko jak Was znajde. na imprezach bywam i nie moge powiedziec zeby kobialki padly mi w oczy. a jak juz odwazylam sie napisac na forum to znaczy ze moja desperacja w samotnej jezdzie siegnela dna. Jak mozna wiedziec to ile juz jeżdzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 14:56 ja niedługo...drugi sezon. mmonka, daj do siebie namiary na o_j_agula@poczta.onet.pl wymienimy sie kontaktem i będzie git :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 15:00 onika99@wp.pl gg 7215208. I wpadam jak tylko wróce na NŚ. trzymaj miejsce. Odezwę się na skrzynkę. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 15:19 wiadomosc wrocila jakis problem z Twoim adresem Odpowiedz Link Zgłoś
agulaj Re: nowa nowa 21.09.06, 15:23 to spróbuj na a.jamanek@valuemedia.pl, tu powinno byc dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: nowa nowa 21.09.06, 17:24 agulaj napisała: ...pamiętaj że jesteśmy fajniejsze od > facetów bo nie mamy męskiego "ego" ;-) ...i macie fajnie rozbudowaną klatkę piersiową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 17:49 Mniemam, że mam do czynienia z facetem. Chyba o tą klatkę to nam nie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: nowa nowa 22.09.06, 06:44 mmonka napisała: > Mniemam, że mam do czynienia z facetem ... do tego bardzo sympatycznym facetem :D Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: nowa nowa 21.09.06, 17:00 Witam "nową"!:) chociaż ta nowa to tylko forumowo, bo po tym zapisie Waszym niemal czatowym widzę, że to doświadczenie Twoje na moto zupełnie nie nowe;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 21.09.06, 17:51 Wzgledem umiejetnosci to jeszcze zielona, ale z sercem i zapalem. Doskonale i douczam sie ciagle. Mam tylko jakis klopot z winkielkami-od niedawna cos w glowie przeskoczylo i nie idzie sie pozbierac. Moze jakas rada? Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_bmw Re: nowa nowa 22.09.06, 09:10 Jedyna rada - nie przejmowac sie 'przeskoczeniem' tylko jeżdzic az 'przeskoczy' w druga stronę ... ;-)))Pogadamy w niedziele ;-) Mam ciekawe doświadcznia w tym względzie ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: nowa nowa 22.09.06, 08:48 Witam. Chyba wcale nie śpisz?Wczesna pora.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Ahoj! nowa nowa 23.09.06, 09:44 to jak z tym spotkaniem na Nowym Swiecie? gdzie i o ktorej? wpadniemy rodzinnie z Pitkiem wiec bez moto :-) Odpowiedz Link Zgłoś