normalna_ja 21.09.06, 13:30 z tego wzglęgu ze to już tuż tuż chciałam zapytać, czy obchodzicie? Jeśli tak, to jaką niespodziankę szykujecie dla swoich chłopców :)? I w drugą stronę - Dzień Kobiet obchodzicie, Wasi uznają to święto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Dzień Chłopaka... 21.09.06, 14:02 ee bez przesday jasne ze obchodzimy! ja uwielbiam obdarowywac mojego W. prezencikami, inna sprawa ze czesto nie mam kasy ;p Ale zawsze sie cos znajdzie:) a jak nie to ugotuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ama84 Re: Dzień Chłopaka... 21.09.06, 14:44 hihihi, ja to mam dobrze. moj chlopak nie uznaje czegos takiego jak Dzien Chlopaka ale Dzien Kobiet tak! Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Dzień Chłopaka... 22.09.06, 12:53 W tym roku moj mąż dostał prezent na dzien chlopaka nieco wczesniej - 2 orginalne piwa z Irlandii Był zachwycony! A dzien kobiet tez obchodzimy, ale skromnie - jakis kwiatek, wspólny wieczor nie przed tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dzień Chłopaka... 22.09.06, 13:05 nie. obecny 'chłopiec' ma zresztą 30 lat :) nigdy się nie bawiłam ani w to, ani w dnie kobiet. tymczasem w Rosji ten drugi to święto narodowe i dzień wolny od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Dzień Chłopaka... 22.09.06, 13:12 a kiedy wypada ten dzień? Serio nie wiem, my mamy w niedziele rocznicę ślubu! A więc tak czy owak impreza. Odpowiedz Link Zgłoś