slimaczek14 24.09.06, 23:24 czy wszyscy śpią/?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mizzzar Re: jest tu kto? 25.09.06, 08:28 :) usmiecham sie przez zaspiochowane oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: jest tu kto? 25.09.06, 08:51 bez ochrony:( ech czym ich przekupiłaś by zostali u ciebie:P idz po goryla:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: jest tu kto? 25.09.06, 08:55 przecież wiesz, że lubię kusić facetów;P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: jest tu kto? 25.09.06, 08:57 hehe wiem:P mnie juz chyba nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 14:02 no i gdzie jesteś, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 15:13 Jak było w Warszfce? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 15:29 na wypasieee ;)))))))) piatek wieczór: browarki i impreza w Harlemie -> no i co..Auś wpadła do stlyyycy i jush fotki w necie sa z impresski ;P sobota: zwiedzałam sem troszke ;) a wieczorem koncert na słuzewcu -> duran duran grali na serio światnie ;) barrrrdddzzzooo mi sie podobało ;) gorzej z powrotem z impresski... normalnie jakies 2 godziny... metro,tramwaj..taryfa.. ale co tam... niedziela: starowka, centrum, i powrot do domQu.. wrazenia: swietna zabawa... heh...ale samo miasto nie zrobiło na mnie jakiegos szału.. bo do Łodzi podobne ;P cit wieksze budynki + starowka -> to jest roznica ;) bardzo miła policja - słuzaca mi za punkty informacji warszawiacy tez mili..nawet gdy sie dowiedzieli ze z Łodzi jestem..tez byli mili- co mnie zaskoczyło ;P heihiehie ogolnie swietny weekend, i jeszcze lepsze wspomnienia ;) jak zwykle...wysokie obroty, spontany i przygody -> inaczej to chyba nie byłoby moje zyce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 15:32 to cieszę się, że się wypadzik udał:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 16:08 ja teshhh ;)) poza tym ... w miedzyczasie przyszło kilka bardzo dobrych wiadomosci, które rozwiazuja znaczną czesc moich problemów noo i ..trafiłam do przecudnej galerii - "Aniołkowo" ..ehhh...superr.. a sklep wypełniony po brzegi aniołkami..ehhh..cudownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 16:31 A jakie te Anioły? Bo mnie zawsze zastanawiało dlaczego wszystkie A. zasadniczo takie słodkie i nijakie na swój sposób :/ są?! Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 16:57 aniołki...różne.. słodkie, groźne wesołe, zamyślone grubiutkie, szczupłe ze szkła, drewna, materiału, masy solnej, gipsu, kamienia... do postawienia, powieszenia, noszenia przy sobie / na sobie ale nie powiedziałabym ze nijakie ;P w zasadzie wszystko zalezy od tego po jakiego aniołka siegasz i jak odbierzasz go ;) ja np. trzymam sie z daleka od słodkich, pękatych , pstrokato-kolorowych -> jak odpustowe figurki - aiołkow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 17:24 A są takie podobne do zwierząt? smoków, "stworzów i duszów". Gdy sobie myslę bowiem o aniołach to jakoś tak zawsze mój ich obraz w kierunku takich niesamowitych istot się skręca :/ . Skoro diabły są jakie są; rogate sierściusze, to dlaczego anioły muszą być totalnie odmienne. hmmm. Święta blisko "cza bedzie" coś ulepić a co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 17:47 tzn. powiem tak... aniołki przychodza w różnych postaciach.. zapach, swiatło, powiew wiatru...w postaci przedmiotów, zwierzat, ludzi... a te ludzkie postacie raz maja regularne rysy, a raz nie... raz łagodne, raz groźne... bywaja w postaci człowieka... albo jakiejs dziwnej istoty... np. wielki płonący ptako-smok.. jak feniks ;P hehe... to wszystko zalezy.... o jakiego anioła i w jakiej sprawie chodzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:18 No i to mi się podoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:31 hihi...widze sie dogadaliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:38 bez słów, to coś znaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:41 ależ oczywiście :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:46 A to anielstwo to już hobby czy tylko tak czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 18:49 Jestem, dopiero dobrnęłam do domu, wykończona ;( Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 20:56 tak troche sie tym interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dzien dobry po weekendzie ;PP 25.09.06, 21:11 nooo...troszke bardziej niż troszke ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: jest tu kto? 25.09.06, 22:12 ja tez jestem a raczej dopiero wrocilam :P ale tez ide zaraz w kime Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: jest tu kto? 26.09.06, 17:48 oprócz mnie? hej hop !!!! może ktoś tu przyjdzie pogadać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: jest tu kto? 27.09.06, 18:25 jest ktoś tutaj? to dlaczego nikt się nie odzywa? czyżby wszyscy TV oglądali w kółko? Odpowiedz Link Zgłoś