elissa2 Kliknij w Pajacyka!!! Nakarm dzieci!!! 24.10.06, 12:34 W prawym górnym rogu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Watek 24.10.06, 15:09 O jednak. Mysle sobie glosno, ze po co bylo watek kontynowac jesli sie bierze w nim udzialu. Czy sa to zawody w ilosci rozpoczetych watkow czy dyskusja na juz istniejacym? A moze.....( a to zachowam dla siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Jesień. 24.10.06, 18:25 --Chyba koniec złotej jesieni...deszcz od południa pada...Na dodatek awaria co i nie grzeją, a tu się ochłodziło. Drzewa u mnie nad dolinką juz prawie całe gołe. Ale wkoło jest wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Jesień. 24.10.06, 20:00 Przyszła dziś do mnie paczka z KDC. W paczce m.in. był Wielki Sennik. Teraz mogę Wam tłumaczyć sny. Ja ostatnio mam dziwaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Ale tu dziś wesoło! 24.10.06, 20:27 Widzę, że Elissa poezje tworzy, czy to wpływ pięknej, kolorowej jesieni? Fajnie, że nie wszyscy się stąd przeprowadzili, nic z tego wszystkiego nie rozumiem, ale widać nie muszę, a wątek będziemy reanimować, nie damy mu umrzeć! Parmesan, dziś na obiad miałam Twoje spagetti(to trzynastkowe), pychotka, dzięki za przepis! Sny pewnie jakieś mam, ale niestety ich nie pamiętam, jak coś zapamiętam to się do Hanuli po tłumaczenie zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Ale tu dziś wesoło! 24.10.06, 21:21 dorota-zam napisała: > Widzę, że Elissa poezje tworzy, czy to wpływ pięknej, kolorowej jesieni? > Też ... Ale pomyślałam sobie: "A może uda mi się wprowadzić trochę dobrego nastroju?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Ale tu dziś wesoło! 24.10.06, 21:33 Troszkę humoru jeszcze dodam: Samolotem lecą: Polak, Rusek, Amerykanin i Murzyn z Afryki. Nagle zepsuł się jeden z silników i samolot zaczyna tracić na wysokości. Wszyscy wiedzą, że aby samolot dotarł do lotniska, trzeba wyrzucić zbędny ładunek. Amerykanin krzyczy: - Murzyna! Wyrzucić Murzyna!! Rusek: - Ech, wy rasiści! Dlaczego niby Murzyna? Zaraz każdemu zadam pytanie. Ten, kto nie odpowie - wyskakuje. Rusek pyta Amerykanina: - Jaki jest najpopularniejszy film Spielberga? - "Indiana Jones" - odpowiada Amerykanin. - Dobrze - mówi Rusek i zwraca się do Polaka: - Ile widzów go obejrzało? - Sto milionów! - odpowiada Polak. - Dobrze - mówi Rusek i zwraca się do Murzyna: - A ty wymień ich nazwiska! Męski koszmar: - dom na kredyt, - drzewo w doniczce jako prezent, - syn od sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Jesień. 24.10.06, 21:17 hanula1950 napisała: > > --Chyba koniec złotej jesieni...deszcz od południa pada...Na dodatek awaria > co i nie grzeją, a tu się ochłodziło. Drzewa u mnie nad dolinką juz prawie całe > gołe. > U nas też było pochmurno ale bardzo, bardzo ciepło. I obiecują, że nadal będzie dość ciepło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Watek 24.10.06, 21:15 Nie wiem, Parmesanie, w czym rzecz. Hanulka założyła wątek to tu zaglądam, kiedy tylko mogę. Ot, choćby nawet przez sentyment. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Dzień Dobry! :) Dzisiaj środa, i choć to już ... 25.10.06, 13:35 ... prawie koniec października to nadal fajna pogoda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Każdemu, kto to przeczyta ... 25.10.06, 16:08 Do południa padało, a teraz jest cudowne słońce. Fajną jesień mamy tego roku. Jutro w końcu wybieram się z wnusiem do kina na ,,Sezon na misia". Ponoć fajny film.Miłego jesiennego wieczoru dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: Każdemu, kto to przeczyta ... 25.10.06, 16:25 film jest super:) byłam już 2 razy :) mają fajne teksty :) polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Każdemu, kto to przeczyta ... 26.10.06, 12:51 Cieszę się. Wnuk ma kinomanię po mnie, ja po mamie, mama po swojej mamie. Fajnie koło się toczy. Córka z tego koła wypadła, ale to z nadmiaru obowiązków, czyli braku czasu. Milutkiego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 I jeszcze jeden dzień pięknej pogody! 26.10.06, 16:03 Ale fajnie!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Wspaniały niezwykły teatr z Holandii ... 26.10.06, 20:19 ... był wczoraj był w Warszawie ... Pokazał słynny już spektakl "Panta Rhei". "Magisch Theatertje" z Mastrichtu to bardzo niezwykły, plastyczny teatr "lalkowy" prezentujący widowiska dla publiczności dorosłej. O oryginalności Magisch Theatertje stanowi nie tylko unikalny repertuar koncentrujący się na teatrze lalek dla dorosłych, ale przede wszystkim uwieńczone powodzeniem poszukiwania zupełnie nowych form teatralnych i środków artystycznego wyrazu. Teatr prezentował swoje widowiska w wielu krajach, a ukoronowaniem międzynarodowego sukcesu przedstawienia "Panta Rhei II" było zaproszenie do udziału w Światowym Festiwalu Teatrów Lalek w Charleville- Mezieres we Francji. Tylko pozazdrościć tym, którzy mogli to wczoraj zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Wszystkim Iwonkom i Sabinkom ... 27.10.06, 12:34 Pomyślności! Spełnienia Marzeń! Wszystkiego Najlepszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Wszystkim Iwonkom i Sabinkom ... 28.10.06, 09:49 Najlepszego. Miłego dzionka. Programista rozmawia ze swoimi przyjaciółmi po fachu: - Wczoraj w nocnym klubie poznałem fajną blondynę! - Ty szczęściarzu! - Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać... - I co? I co? - No i ona mówi: "Rozbierz mnie!" - O, kurcze! Co dalej? - Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok laptopa... - Nie pieprz! Kupiłeś laptopa? Jaki procesor?! Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Wszystkim Iwonkom i Sabinkom ... 28.10.06, 10:39 hi hi...dobry początek dnia:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Dzień Dobry! :) 28.10.06, 11:39 Wczoraj była wichura a dziś znowu piękne słońce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Dzień Dobry! :) 28.10.06, 15:56 Elisso, jaka wichura? U nas był piękny słoneczny i cieplutki dzionek Dzis tez taki jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Dzień Dobry! :) 28.10.06, 19:04 witajcie po długiej nie obecnosci Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 29.10.06, 23:58 No to ja jeszcze szybciutko ostatni post ... niedzielny. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Halloween 31.10.06, 03:23 Troche humoru, nawet czarnego, na dzisiejszy dzię : halloween.wp.pl/?rfbawp=1162259423.854 Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Halloween 01.11.06, 11:08 Po prostu wyszukuję w sieci. Dobrze, że wczoraj na cmentarzu byłam, bo dziś od rana deszcz pada. Zdążyłam wejść do domu i już zaczęło padać.W ncy też lało.Kwiaty wczoraj były wyjątkowo tanie, bo było ich bardzo dużo i w wielkim wyborze. dziś miałam wybrać się tu : Na Cmentarzu Służewieckim przy parafii św. Katarzyny w Warszawie w intencji wszystkich zmarłych spoczywających na tym cmentarzu, szczególnie w intencji ofiar represji stalinowskich w latach 1946- 56, będzie się modlić ks. prałat Józef Maj. Będzie też przewodniczyć uroczystej procesji po cmentarzu. Odbędzie się tam też uroczystość odsłonięcia i poświęcenia pomnika Dzieci Utraconych. Z powodu deszczu nigdzie sie nie wybieram. Biore książeczkę i czytać będę. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Halloween 01.11.06, 16:40 Serwis Zaduszki.com oferuje różne formy upamiętnienia zmarłych. Można np. zamieścić film nakręcony za życia zmarłego lub zapalić w jego intencji symboliczną świeczkę. Choć założenie konta na stronie jest bezpłatne, to za tę usługę trzeba zapłacić. Za złotówkę można wykupić świeczkę, która wypali się po tygodniu, za pięć złotych będzie palić się miesiąc, a za dziesięć - pół roku. Antropolg akcentuje, że zapalanie świec i ich wybór podkreśla nasz emocjonalny stosunek do zmarłych. W ilości palących się zniczy można doszukać się stopniowania - niektórzy mają po kilka świeczek, a inni mają po jednej lub „leżą” w specjalnych wirtualnych alejach przeznaczonych tylko dla wybranych - tłumaczy. Innym novum jest wysyłanie pośmiertnych maili. Taka usługa umożliwia pożegnanie się z najbliższymi w nietypowy sposób. Wystarczy wskazać listę osób, do których chcemy się wysłać informację po swojej śmierci, a następnie wskazać zaufaną osobę, która powiadomi serwis o naszej śmierci. Informacja, bez względu na wielkość i ilość załączników trafi do wyznaczonych odbiorców. Nekropolia w sieci Kolejny serwis Remember.pl przypomina, że żyjemy tak długo jak pamiętają nas inni. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Halloween 01.11.06, 19:40 Hanula ,wcale Ci się nie dziwie ,że nie wychodziłaś z domu :) Ja wyszłam na deszcz kilka razy i teraz czuje efekty tych wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Jak w marcu 01.11.06, 20:05 Pogoda dziś była jak w marcu - deszcz, słońce, deszcz, słońce i tak wkoło. Na dodatek silny wiatr. A ja sobie Koontza czytałam i dobrze mi było. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: pada śnieg... 02.11.06, 15:17 Zimno,zimno....optymistycznie oczywiście, podobno zima nie będzie mroźna:)) Trzymajcie się ciepło:)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: pada śnieg... 02.11.06, 20:58 Oj padał dziś padał i wiatr wiał, czego nie lubię. Mimo wszystko na film ,,Statyści" się wybrałam. Bardzo mi się podobał, ale jak zwykle było 20 minut reklam, co mnie okrutnie wenrwia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: pada śnieg... 02.11.06, 20:59 Córcia moja kupiła sobie szczeniaczka, takiego jak te: www.dumaewy.shentel.pl/pl/gall/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: hop... 03.11.06, 17:47 ...do góry.A co:-)) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: hop... 04.11.06, 10:59 No właśnie = robię hop do góry!A co mi tam, że zima sie zrobiła, że wieje wiatr. jeszcze trochę i znów będzie wiosna, a po niej oczywiście lato . I to nastraja optymistycznie!Miłej soboty! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Niedziela. 05.11.06, 22:06 Zdjęcia widziałam, komenty nawet napisałam. Zdjęcia są ekstra. Jesteś wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
paolo101 Motoryzacja FORUM juz dziala!------------------ 01.11.06, 17:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44063ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Dzień Dobry! :) 07.11.06, 13:00 Ty to masz dobrze. Pogodę mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Dobranoc! 07.11.06, 23:17 Nie był i u nas ten dzień taki zły, Hanulko, wiało ale było +10 i nie padało, na rowerze się dało pojechać, zima na szczęście jeszcze na stałe nam nie zagościła! Miłych snów wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Środek tygodnia, czyli środa. 08.11.06, 10:18 Zapowiada się fajnie=za oknem słoneczko od rana. U mnie zapowiada się dzień pełen wrażeń. Miłego środeczka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Środek tygodnia, czyli środa. 08.11.06, 20:53 Pozdrawiam serdecznie:-)Coraz bliżej weekendu i...wypłatki,super! Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Coś na dobry humor w piątek 10.11.06, 07:59 Proszę kliknąć i uśmiechnąć się. www.roxy.fm/ramowka/player.php?id_link=0 Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 dziś wybory 12.11.06, 07:23 Idziemy wszyscy głosować - dokonajmy dobrych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Deszczowo ... 13.11.06, 09:10 zaczął się ten nowy tydzień, to trzeba dać troszkę humoru na rozruszanie ; Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 30 lat... 14.11.06, 15:37 --Dziś mija 30 lat, jak zamieszkałam na ulicy Bacha. Wspomnienia mnie dziś w związku z tym naszły i zrobiłam taką nostalgiczna notke w blogu. naszły Ale wkoło jest wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Troszkę humoru... 17.11.06, 09:15 Humor z zeszytów szkolnych • Woda słona zawiera w sobie sól, a słodka cukier. • W karczmie muzykant rżnął skrzypce od ucha do ucha. • Konopnicka żyła od urodzenia aż po śmierć. • Prostokąt różni się od kwadratu tym, że raz jest wyższy, a raz szerszy. • Jontek na swoim zegarze w chałupie znalazł wskazówki do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Troszkę humoru... 18.11.06, 05:43 Kto się chce pobawić w strzelanie do kaczorów, tego zapraszam haneczka1950.blox.pl Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Dzień Dobry! Biorę herbatkę i idę ładować ... 18.11.06, 10:21 moje "baterie" na blogu Hanuli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Dzień Dobry! Ja biorę kawę... 18.11.06, 10:52 i na polowanie!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Poniedziałek. 20.11.06, 12:48 Jest pochmurno, ale jestem zadowolona, bo lekarza już zaliczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Poniedziałek. 21.11.06, 19:33 Wkoło jest wesoło!I to jak!Wróciłam z zebrania,oj będzie się działo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Sobota - imieniny kota. 25.11.06, 18:57 Witam,po długiej przerwie!!!!! miejmy nadzieje,że cały grudzień będzie taki miły i słoneczny jak dzisiejszy dzień :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 W stolicy mamy pania Prezydent! 26.11.06, 21:40 Na dodatek moją imienniczkę, z czego bardzo się cieszę.Wesołego następnego tygodnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Witam w nowym tygodniu. 27.11.06, 20:14 Dokończyłam dziś czytanie fajnej książki : ,,W martwym śnie: Grega Ilesa. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Środa 29.11.06, 14:02 Zapraszam do moich blogów i na moją stronę hanula1950.blox.plhttp;//haneczka1950.blox.pl hanula1950.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Andrzejki- to już dziś! 30.11.06, 09:49 Na świętego Andrzeja dziwekom z wróżby nadzieja. Na św. Jędrzeja trza kożucha dobrodzieja. W tym roku kożucha nam nie trzeba - nadal w płaszczyku chodzę. Dobrych wróżb andrzejkowych życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Andrzejki- to już dziś! 30.11.06, 23:15 A ja dziś przegapiłam i życzeń szacownemu solenizantowi nie złożyłam, oj nieładnie, nieładnie! Tak się zapracowałam, że się za późno na telefon zrobiło i co teraz? Dziecko posłałam do pracy, ciekawa jestem jak szybko będzie miał dosyć? Hi hi! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Natalii 01.12.06, 15:26 Dziś imieniny Natalii - jakie piękne imię Żona poety Fałczyńskiego je nosiła, siostra mojego taty też. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re:,,Tyle słońca.... 02.12.06, 09:33 ...w całym mieście..,,Pozdrawiam miłe grono optymistów:) Dzień wsomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
jesien75 Re: Wątek dla starych i młodych optymistów i nie 30.11.06, 11:54 hej!Pogoda nie jest śliczna(przynajmniej w Krkowie)ale dzięki temu mozna poklikac.No i fajnie,że sa ludzie co nie narzekaja na zło całego swiata.Zycze spelnienia wrozb andrzejkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Proszę! Klikajcie w pajacyka! Codziennie!!!!! :) 05.12.06, 13:29 Plizzzzzzzzzzz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Proszę! Klikajcie w pajacyka! Codziennie!!!!! 05.12.06, 21:47 Dziś Światowy Dzień Wolontariatu. Podziwiam takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Spacer.. 09.12.06, 11:32 ...namawiam serdecznie:)Wiosna w grudniu?czemu nie...Trawa jest taka zielona,nie tak jak w lipcu żółta i wypalona od słońca...cudnie jest! Pozdrawiam:) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Spacer.. 09.12.06, 11:54 Na sobotnim spacerzs już byłam. Wieczorem sie wybieram pod Pałac Kultury kilka fotek zrobić. Miłego dnia. Trochę humoru na ten cudowny dzień : Wczoraj dałem bezdomnemu pod kościołem 5 zł. - Tylko nie kupuj mi Pan za to alkoholu! - nadmieniłem z groźną miną Na to on mocno zdziwiony: - A czemu miałbym Panu kupować?! * * * Z samiutkiego rana Stirlitz wybrał się na grzyby do położonego w pobliżu Berlina lasu. Na początek przetrząsnął znany sobie brzozowy zagajnik. Nic nie znalazł. Poszedł dalej tam gdzie zawsze było pełno podgrzybków. Nic. Zajrzał jeszcze w przecinkę gdzie na ogół zbierał maślaki. Nic. - Widać nie sezon - pomyślał i wypier*olił koszyk w śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Proszę! Klikajcie w pajacyka! Codziennie!!!!! 09.12.06, 16:39 Klikam codziennie od lutego:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53.1 Re: Mam pomys!!! 09.12.06, 19:12 A mozeby tak dac zdechnac temu nudnemu "wonkowi". Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Mam pomys!!! 10.12.06, 10:39 Jestem za!Od jutra tu już nie zaglądam! Serdecznie pozdrawiam i zapraszam na hanula1950.blox.pl Opisałam wczorajsze otwarcie choinki w Warszawie. Fotki są. Natomiast na haneczka1950.blox.pl napisałam o nowej pracy Kononowicza. Miłej niedzieli życzę. Odpowiedz Link Zgłoś