nutopia 26.09.06, 11:02 czyli???? zewsi napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:09 nie wiem co Zewsi ma napisać bo jego umysł artysty biegnie ścieżkami mi nieznanymi ale zakładam, ze chodzi o powołanie zamiejscowego oddziału fanklubu Sandecji Nowy Sącz Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:12 W zasadzie to masz rację. Mamy zamiar założyć stowaryszenie. Polem działania będzie aktywne kibicowanie Sandecji ale nie tylko! Otóż zakładamy Stowarzyszenie Artystów Niezrozumianych. Stowarzyszenie będzie miało na celu ujmowanie się za gnębionymi, wysmiewanymi a nawet przeganianymi ze sceny artystami wszelakiej maści! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:16 makbrajd napisał: > a co z artystkami? nie rozumiem? <chcę ci pokazać żeś niezrozumiany i się kwalifikujesz> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:33 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > a co z artystkami? > > nie rozumiem? > <chcę ci pokazać żeś niezrozumiany i się kwalifikujesz> pokazałaś zobaczyłem nie zrozumiałem Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:26 No właśnie dużym plusem stowarzyszenie będą artystki. Będą organizowane wieczorki zapoznawcze, na których artystki będa mogły opowiadać o sobie i o swoich problemach z niezrozumieniem. A potem będą organizowane seanse dwuosobowe, w trakcie których artystki będą mogły skorzystać z męskiego ramienia i się wypłakać itp. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:33 a co gdy stosunek ilościowy artystek wobec artystów będzie wynosił 2:1? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:35 makbrajd napisał: > a co gdy stosunek ilościowy artystek wobec artystów będzie wynosił 2:1? > no przecież masz dwa ramiona! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:37 hmm...w sumie jest to jakieś rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:18 makbrajd napisał: > hmm...w sumie jest to jakieś rozwiązanie > ja to tyle ryczę, że i dwa za mało Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:29 znajdą sie więc i kolejne byle do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:49 makbrajd napisał: > znajdą sie więc i kolejne > byle do wieczora a co wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:53 większy wybór ramion a nawet ramiączek Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:56 makbrajd napisał: > większy wybór ramion a nawet ramiączek ramiączek to chyba u ciebie będzie wybór wiekszy (od staników rzecz jasna, rzucanych w idola) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:57 eee...ja to myślał, ze takie ramiączka od wiaderek będą fruwały Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 13:00 makbrajd napisał: > eee...ja to myślał, ze takie ramiączka od wiaderek będą fruwały możem zamienić w scenariuszu (Bolek wpisz w konspekt: 'i w tym momencie na scenę poleciały ramiączka... ad cynowych wiaderek" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:36 zewsi napisał: A potem będą organizowane seanse > dwuosobowe, w trakcie których artystki będą mogły skorzystać z męskiego > ramienia i się wypłakać itp. własciwie to ja poproszę już w tej chwili o takie ramię bbuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 11:37 zewsi dawaj! bos ty najbardziej doswiadczony artysta (ehh..nikt tak pięknie jak ty nie potrafi zagrać worka soli) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:03 :-). Jajakobyły worek soli muszę stwierdzić, że nie posiadałem ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:20 zewsi napisał: > :-). Jajakobyły worek soli muszę stwierdzić, że nie posiadałem ramion. czyli nikt mnie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:30 oj...obawiam się, ze chętnych co niemiara by ramiona utulić smutną Nutopię ale pytanie czyje wyciagnięte ramiona ona wybierze? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:50 makbrajd napisał: > oj...obawiam się, ze chętnych co niemiara by ramiona utulić smutną Nutopię > ale pytanie czyje wyciagnięte ramiona ona wybierze? > na razie pusto:( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:53 no bo na razie tylko ja jestem w pobliżu z rozciagnietymi ramionami (że tak patosowo się wyrażę) ale im blizej wieczora to się ramion namnoży wiec wybór będzie, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:57 makbrajd napisał: > no bo na razie tylko ja jestem w pobliżu z rozciagnietymi ramionami (że tak > patosowo się wyrażę) > ale im blizej wieczora to się ramion namnoży > wiec wybór będzie, że hej! > myślę, że to dlatego że przy świetle sztucznym lepiej wyglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:58 czyli odrzucasz mnie:( ehhh idę po tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 13:00 makbrajd napisał: > czyli odrzucasz mnie:( > ehhh > idę po tabletki > > żem odrzuciła? a skąd! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 13:15 ahh więc zostałem wybrany? naznaczony? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:10 makbrajd napisał: > ahh > więc zostałem wybrany? naznaczony? > namazany Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:26 makbrajd napisał: > namazany - też ładnie > > pomazany?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:38 makbrajd napisał: > wymazany > babciu bacia tak niewyraznie wygląda może zamazana? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:46 makbrajd napisał: > zachlana? zawiana Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:54 makbrajd napisał: > przewiana zachwiana Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:05 > ale pytanie czyje wyciagnięte ramiona ona wybierze? To chyba jasne! Kto przyniósł dziś 5 z biologii? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:11 nekro czuwa wygrałeś zapewne a do wieczora Nutopia czekać nie musiała!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:12 wieczorem z Nutopią to my co innego robimy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:33 nekroskop88 napisał: > wieczorem z Nutopią to my co innego robimy > > no gramy w chińczyka:0) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:38 nie chciałem im mówić, bo byliby zazdrośni Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 16:30 nekroskop88 napisał: > nie chciałem im mówić, bo byliby zazdrośni > my się cieszymy waszym szczęściem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 18:23 to po co Ci ta laleczka podobna do mnie? i dlaczego nabijasz ją na pal?! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 19:22 wcale nie jest podobna do Ciebie gdyż ona podobna jest do nie-ciebie i wcale jej nie nabijam tylko ją podpalam ot taki rytuał późnowrześniowy Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 19:30 to Morfeusz o Tobie właśnie myśli to pali Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:33 nekroskop88 napisał: > > ale pytanie czyje wyciagnięte ramiona ona wybierze? > > To chyba jasne! Kto przyniósł dziś 5 z biologii? > > w końcu! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 16:31 brawa dla zwycięzcy kłizu naramiennego z dziedziny biologii! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 12:19 makbrajd napisał: > zewsi dawaj! bos ty najbardziej doswiadczony artysta > (ehh..nikt tak pięknie jak ty nie potrafi zagrać worka soli) zewsi poszedł bo przyszła Pani Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:52 > Otóż zakładamy Stowarzyszenie Artystów Niezrozumianych. Stowarzyszenie będzie > miało na celu ujmowanie się za gnębionymi, wysmiewanymi a nawet przeganianymi > ze sceny artystami wszelakiej maści! Mandaryna? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: no zakładamy SAN 27.09.06, 21:08 zewsi napisał: > W zasadzie to masz rację. Mamy zamiar założyć stowaryszenie. SAN - stowarzyszenie rzeka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 14:54 kamilar napisał: > San-pieczemy Twoje ciasteczka:) hahhahha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 15:09 Pieczenie ciasteczek to będzie nasza trzecia noga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: no zakładamy SAN 26.09.06, 16:46 Stowarszyszenie atrakcyjnej Nutelli?? Super Anonimowi Naturyści?? Odpowiedz Link Zgłoś