Dodaj do ulubionych

Niezla sciema...

14.03.03, 10:44
Juz sie kurwa zaczalem cieszyc, ze zima poszla w pizdu i wiosna wreszcie
przyjdzie, a tu co? jakies biale gowno mi sie od wczoraj na glowe sypie. To
jest chyba gorsze niz przelatujace nad Toba stado srajacych rownoczesnie
golebi...
Milego dnia for wszystkich
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:00
      grooszek napisał:

> Juz sie (biiiip) zaczalem cieszyc, ze zima poszla w (biiip) i wiosna
      wreszcie przyjdzie, a tu co? jakies biale (biiip) mi sie od wczoraj na glowe
      sypie. To jest chyba gorsze niz przelatujace nad Toba stado (biiip)
      rownoczesnie golebi...
      > Milego dnia for wszystkich

no! teraz chyba (?!) moze (biiip) byc:)))
      • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:01
        DZizas, to jest biip jakas biiiiiip w biiip biiip cenzura! Biii, biiiipuje to...
        • saqqara Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:03
          a to akurat biiipowac mozesz....
          • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:06
            Kurcze, to bez bipow takie bylo, aby wiecej czytelnikow moglo yto zrozumiec,
            zgodnie z Twoja wczorajsza rada,hehe
            :)
            • iwusia Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:10
              biiiiiiippppppppp hehehehehehehe
              ciekawa dyskusja, a jaka ekspresja wypowiedzi:))
              • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:12
                biiiiiiiiiiiiiiip, no!
              • saqqara Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:12
                Grooszek
                nie wiem o czym,biiip..... wiec mnie biiippp nie bierz pod biiiip golony
                wlos!:))
                Iwusia
                prawda? jakie to bippp tfu..tfu.. tfurcze....
                • iwusia Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:20
                  tfurcza i wybiórcza :)
                • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:20
                  Biipuje gwiazdko o tym, ze niektorzy maja kurwa problem ze zrozumieniem
                  pierdolonego tekstu pozbawionego jebancyh zajebiscie upiekszajacych nasz
                  kosmicznie odjechany barwny i tworczy jkezyk, wyrazow.
                  • saqqara Grooszek!!! BIIIIIPPPPPPPP 14.03.03, 11:27
                    uszy wiedna!!!!:)

Iwusia

tak sie za tfu tfu tfurczylam ze az sie zaplulam:))
                    • grooszek Re: Grooszek!!! BIIIIIPPPPPPPP 14.03.03, 11:30
                      Tylko uszy? To moge dalej jechac jezykiem piastow, reja, kochanowksiego i
                      leppera:)
                      • saqqara Re: Grooszek!!! BIIIIIPPPPPPPP 14.03.03, 11:53
                        jezeli chcesz doprowadzic do mego calkowitego zanikniecia to prosze bardzo, nie
                        biiipuj:))
          • onlyania Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:08
            biedny groch,
            moze ci wyslac cieple gatki i nauszniki, bo mnie sie tu na nic juz chyba nie
            przydadza...hehehhe.....
            • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:11
              Moze byc i groch, choc wole gruszek... za gatki dziekuje - mam jeszcze swoje,
              co mi sie przez cala zime do pupci dobrze ulozyly:)
              • onlyania Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:13
                no to bylo przez o-kreskowane w wersji bezkreskowej.....
                • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:19
                  Wiosennen roztpoy...splywajace po trawnikach i chodnikach efekty procesow
                  konsupmcyjno-trawiennych naszych czworonoznych przyjaciol...unoszacy sie w
                  powietrzu, swidrujacy nozdrza zapach www wspomniancyh, wspomagany odorem
                  siarkowego wina z tluczonych butelek... tia...
                  • onlyania Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:30
                    jedynym objawem roztopu jesli jakikolwiek byl, to przeplywajaca (czytaj stojaca
                    w miejscu od bardzo dawna) rzeczka, w ktorej nawet mocza sie labedzie....efekty
                    procesow konsumpcyjno trawiennych moga sie w tej rzeczce unosic, to prawda, ale
                    co najwyzej nogami do gory w postaci czworonogow nogami do gory.....
                    a poza tym to tylko co moze sie unosic to zapach najprawdziwszego francuskiego
                    koniaka narescie w przyzwoitej cenie 12 siarkowych win a nie kurna 25!!!!
                    • grooszek Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:33
                      To sie kurde ciesz... dobrze, ze mi przynajmniej ani powodz, ani reumatyzm nie
                      grozi...:)
                      • onlyania Re: Niezla sciema...wersja poprawiona... 14.03.03, 11:37
                        przyjmuje to jako pewna watpliwosc....no ale coz tam...rozmowa z toba to jak
                        groochem o sciane.....:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka