Dodaj do ulubionych

zrobilam botulino

14.01.23, 09:43
zawsze bylam przeciwna i mowilam ,ze ja to nigdy ale na 50 dostalam wieksza sume od ukochanego na zabiegi upiekszajace i zrobilam ( narazie czolo) Wiem ,ze sa tu stare wyjadaczki i przeciwniczki ,lekarka powiedziala ,ze niektore zmarszczki na czole sa juz b.zaznaczone i przyszlam troche pozno.Niestety natura nie obdazyla mnie niezmarszczkowa cera( za to niezla figura)chociaz nie mam przebarwien ( za co zostalam pochwalona tzn pochwalona za uzywanie filtrow) .Mimo ,ze to dopiero 2 dzien widze efekty moze tylko mi sie wydaje Tak sie chcialam podzielic i jakies rady jesli ktos robi dluzej. Ja chyba wejde w frakcje fanek botoksu nastepny etap zmarszczki kolo oczu
Obserwuj wątek
    • bei Re: zrobilam botulino 14.01.23, 11:09
      Zrobiłam kilka lat temu- czoło, i b szybko organizm dał radę toksynie. Jestem zbyt aktywna, więc spalam szybciutko, podobnie było z wypełniaczem. Na szczęście jeszcze nie jest źle, ale jak się to źle zrobi, to tylko zabieg chirurgiczny będzie ratować sytuację, więc nie wiem, czy podejmę taką decyzję.
    • memphis90 Re: zrobilam botulino 15.01.23, 09:14
      Daj toksynie tydzień, zobaczysz efekty. U mnie tez szybko schodzi, 3 m-ce max, ale efekt jak jest - to jest!
    • elieka Re: zrobilam botulino 15.01.23, 12:03
      U mnie utrwala się do dwóch tygodni. Niestety bardzo szybko "spalam" botulinę, więc u mnie efekt trzyma się około 4 miesięcy, ale znam osoby u których i po 7 czoło nadal gładkie.
      Generlanie: ja jestem zadowolona z efektów i polecam botoks. wink
    • primula.alpicola Re: zrobilam botulino 15.01.23, 13:27
      Chyba Ci się wydaje, botoks daje efekty jakiś tydzień po zabiegu.
      Ja robię komplet- czoło, lwia, wokół oczu, trzyma jakieś 4-5 miesięcy. Mógłby pewnie dłużej, ale mam mocno podkręcony metabolizm i bywam w saunie. No trudno, nie chcę rezygnować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka