jtka Re: witam wtorkowo :))) 01.07.03, 16:53 hejka wtorkowa;-)))) gorąco dziś u mnie , wręcz upalnie, pewnie znowu przedburzowo... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Rzulwiku... 01.07.03, 17:10 ale latarnia , to Ci BOSKA wyszła!!!! bardzo mnie się podoba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 08.07.03, 22:30 Zaniedbujecie się kochani:-)))) a kto wtorek w specjalnym wątku przywita???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 08.07.03, 22:48 naprawiam błąd...witam wtorkowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 08.07.03, 22:50 Cze Transik ;) a ja uciekam.... dziś króciutko byłem Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 08.07.03, 22:54 ..rzulw pędziwiatr...krucabomba;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 15.07.03, 11:01 we wtorek, każdemu szczęścia worek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 15.07.03, 11:18 rzulw napisał: > we wtorek, każdemu szczęścia worek :) i usmiechow tysiace, i niech wszystkim swieci Slonce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 15.07.03, 22:08 hej i czołem:-)))) wtorek miałam baaardzo zabiegany i mało brakowało a w tym całym zamieszaniu , bym zasnęła... tak przed burzą , która jednak nie nadeszła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 15.07.03, 22:21 witanki :))) dobrze, ze jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 22.07.03, 14:34 Nadszedł wtorek....może wyrwie z mojej sieci korek ;) Witanko i miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 22.07.03, 15:53 witalisek :)) dotarlam do Was.. choc tak goraco, ze myslam, ze sie juz w zyciu nie przeczolgam przez te miejska pustynie ;)) i Wam milego dnia zycze ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 29.07.03, 07:52 Wtorek, wtorek cudow worek. Co nam dzien przyniesie? Czy przypadkiem nie wiecie? Dobry bedzie dzien? Duzo slonka na niebie? I usmiechu dla tych w potrzebie? Niech bedzie obfity w radosc, dobry humor bez trosk i smutkow tego zycze dla wszystkich naszych ludków :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 29.07.03, 11:25 Usmiecham sie do Was w ten piekny deszczowy wtorek:))) MIlego dnia po parasolem:))) Pozdrawiam JasminTea Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: witam wtorkowo :))) 29.07.03, 12:35 słoneczku udało się okiełznac promyczki niesforne i mamy trochę chłodniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 29.07.03, 14:24 u mnie tam dalej prazy :)) pewnie mnie lubi :)) dziendoberek po rowerkowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: witam wtorkowo :))) 29.07.03, 16:04 mnie też lubi, bo prosbę spełniło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 05.08.03, 07:51 dzien dobry bardzo we wtorek wszystkim kogo tu dzis zobacze :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 05.08.03, 11:16 dzieeeeeń dobryyyyyyyy baaaaaaaardzo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: witam wtorkowo :))) 05.08.03, 11:53 baaaaaaaaardzo dobrego dnia Poduchowiczom życzę i kawek i herbatek baaaaaaaaaardzo dobrych, humorków baaaaaaardzo dobrych, i baaaaaaardzo dobrych ludków z życzliwymi serduszkami na ulicy, w parku, banku, autobusie, windzie i wszędzie indziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 05.08.03, 13:55 Dzień dobry :) miłego ....tego czego życzył Aniouek i jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 05.08.03, 20:34 cześć i czołem:-) oj , dziś mnie zawiało... wiaterek sił nabrał podczas urlopu i dmuchaaaaaa...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Cisza?? 12.08.03, 14:30 Czemu nikt nie wita wtorkowo z pachnaca kawa i ciastkami? Wszyscy pojechali w dziekie ostepy? Pozdrawiam i ekspres wlaczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: witam wtorkowo :))) 12.08.03, 15:39 tyz Wszystkich witam...podchrupuje orzeszki..dobrego dnia wszystkim..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 12.08.03, 19:04 witam w deszczowy wtorek:-) pięknie dziś popadało... i teraz jest tak świeżo,pachnąco, czysto:-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 19.08.03, 03:19 jtka napisała: > witam w deszczowy wtorek:-) > pięknie dziś popadało... i teraz jest tak świeżo,pachnąco, czysto:-) Witam w deszczowy wtorek :) Pięknie dziś popadało... i teraz jest tak świeżo,pachnąco,czysto :) ...dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: witam wtorkowo :))) 19.08.03, 12:10 serduszkowo, słonecznie i kawowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 19.08.03, 16:48 bry dobry:-))))) pochmurno u mnie sie dziś zrobiło, może deszczyk w końcu spadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 19.08.03, 21:52 serwer był dzisiaj wyjątkowo niedostępny;-)))))) przynajmniej dla mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: witam wtorkowo :))) 19.08.03, 22:35 jtka napisała: > serwer był dzisiaj wyjątkowo niedostępny;-)))))) > przynajmniej dla mnie;-) nie tylko dla Ciebie Jtko i chociaż to żadna pociecha.. uśmiechnij się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 26.08.03, 12:13 witam slonecznie i promiennie :)) kaffka podana :))) milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 26.08.03, 15:27 A co Ty jeszce nie w drodze???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 26.08.03, 21:00 witajcie w deszczowo-zalatany wtorek:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 26.08.03, 21:51 jtka napisała: > witajcie w deszczowo-zalatany wtorek:-)))) witaj Itusia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Czeeee ! 02.09.03, 11:44 Wpadłem na chwilkę po przyjeździe i nawet sięładnie nie przywitałem z Wami :( A więc naprawiam nietakt: WITAJCIE MOI MILI !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czeeee ! 02.09.03, 17:50 witaj panie Dyrektorze :)) dobrze, ze jestes, ze dotarles z powrotem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 02.09.03, 18:59 "O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny I pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny..." Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 03.09.03, 19:48 witam slonkowo :))) u mnie swieci..:)) tylko zimno jest... brrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 08:37 Dzien dobry bardzo mocno jak nie wiem co we wten wtorek wszystkim :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 08:56 Witam witam:) Z pieknym sloneczkiem ( nie tylko za oknem ale tez na GG:))) Usciski wielkie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 09:34 Usmieszek odemnie Jasminko :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 09:56 czym ten wtorek różni się od wszystkich poprzednich???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 11:37 Widzisz.. Poprzednio nie byly to wtorki 9. wrzesnia:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 11:44 owszem jakiś by się znalazł..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 11:54 Oki to jeszcze tym ,ze sie dze w domku na necie, zamiast biegac, zalatwiac, dowiadywac sie i raporty pisac:)))) A moze ten inny 9. wrzesnia tez byl mily?:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 11:57 no no to już coś---- ale jeżeli tamten 9 tez był miły to już nie różnica ale takie podobienstwa są pożądane tyle że nigdy nie pamiętamy co było jakiegos tam dnia jakiegoś tam miesiąca jakiegoś tam roku..........przeważnie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 12:26 Jednego mozna byc pewnym - w tamten wtorek takze pilam poranna kawe:))) I na pewno byla mocna i czarna:))) Eeeehh.. To sie nazywa stala rzecz w niestalym swiecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 13:09 włłłłaaaśnie małe a cieszy od razu do razu buduje siebie czasem z przypadku a czasem z rutyny ale smakuję ten światek każdego dnia jak poranną kawę (lub herbatę) z perpektywą coraz szerszą i większą ...aby wracac do świtu z kubkiem w dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 13:50 Hmm.. Czytałam kiedys o małych przyjemnosciach..:) I o tym,ze kazdy jest sam ze swoja wizja świata. Ale miłe jest to,ze od czasu do czasu "małe, własne światy" przecinają sie nad kubkiem gorącej herbaty (lub kawy) i przy wspolnym wypatrywaniu porannych ptaków na horyzoncie..:) kreskator napisał: > włłłłaaaśnie > małe a cieszy > od razu do razu buduje siebie czasem z przypadku a czasem z rutyny > ale smakuję ten światek każdego dnia jak poranną kawę (lub herbatę) z > perpektywą coraz szerszą i większą ...aby wracac do świtu z kubkiem w dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 13:53 tak. można się rozmarzyć. bo te horyzonty częściej sie rozchodzą niż schodzą dlatego warto docenioć male chwile i cieszyć sie nimi gorący pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:01 *** Ale są jeszcze sprawy drobne: loty ptasie, chwianie się trzcin w jeziorach, blask gwiazdy wieczornej, różne barwy owoców o porannym czasie i wiatr przelatujący w sopranie i w basie, i moja mała lampa, i stół niewytworny. Ale nawet za wszystkie obrazy Tycjana nie oddam tego stołu, bo pracuję przy nim, to mój wierny przyjaciel od samego rana, a kiedy noc... [KIG 1953] kreskator napisał: > > dlatego warto docenioć male chwile > i cieszyć sie nimi > > gorący pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:12 pytnie..czy Ty tak Jasmine z rękawa wiersz esypiesz czy wspomagasz się tekstem pisanym???? pieknie byłoby znac tyle poezji ile się chce dlatego: Postscript And sometimes make the time to drive out West into Country Cliai along the Flaggy Shore when the wind and the light are working of each other so that the ocean on one side is wild with foam and glitter and inland among stones the surface of slate grey lake is light by the earthed lightenning of a fock of swans {...} unless to think you'll park and catch it more throughoutly you're neighter hire nor there a hurry through witch known and strange things pass come at the car sideways and catch the heart of guard and blow it open Seamus Heaney a hurry th Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:23 Znam wiele wierszy na pamięć:) To czego nie znajde w necie albo na komputerze - pisze z pamieci:) Reszte mam gdzies pochowana:)) Zawsze to czasu troszke oszczedzi i zmarzniete paluszki odpoczna:))) Ale glowa pelna wierszy - pozwala marzyc i snic nawet w tramwaju stojacym w korku:))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:41 A Seamus Heaney swietny.. Nie znalam tego wczesniej.. Pozdrawiam milo zaskoczona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:44 uffff...myślałem że poprosisz o tłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ale są jeszcze.. 09.09.03, 15:53 :)))) A tlumaczenie sam bys tworzyl jak sie domyslam?:) To moze byc ciekawe - w wolnej chwili mozesz sprobowac- z przyjemnoscia przeczytam:) Wiersz jest piękny. Czasami tlumaczenie to troche za mało.. i troche za dużo..:) Przypomina mi sie moj znajomy, który nauczył sie języka rosyjskiego, po to tylko, by przeczytać w oryginale "Mistrza i Małgorzatę"..:) Jak widać jęz.angielski przydaje sie tez do czegos innego niz kupowanie pamiatek i pytanie o droge w obcym miescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Zapomnieliśmy o wtorku!!! 09.09.03, 15:03 a on poszukujac tego osławionego kota w worku wpadl nieoczekiwanie na Poduchy:)))) No moze nie tak nieoczekiwanie:))) Pozdrawiam zawinieta w kocyk i nie poddajac sie przeziebieniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 15:07 KOmpletnie zapomnialam na jakim watku pisze:))))))))) Hahahah nie ma to jak skleroza na starosc:))) Dobrze ,ze jeszcze moje okulary znajduje:))) Pozdrawiam rozbawiona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 15:14 a przecież najlepiej jak rozmowa toczy sie w kierunku nieznanym i prowadzi w ostoje dzikie i niezdobyte tak że poczujemy się na powrót zdobywcami pozdav w walce z przeziębienim pod kocykiem Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 15:31 Uhmm.. I poczynajac od kubka z herbata poprzez horyzonty i szmaragdy, zahaczajac o kilku dawnych filozofow (moze jakis wspolczesny tez sie przysiadzie:), zbaczajac na chwilke w rejony fizyki kwantowej, albo i biotechnologii ( nie wspominajac juz o etyce, ktora tylko czeka za rogiem:), konczy sie .. gdzie?:))) Nad ranem - to na pewno - ale miejsce na mapie mysli nieznane..:) Pozdrawiam kreskator napisał: > a przecież najlepiej jak rozmowa toczy sie w kierunku nieznanym i prowadzi w > ostoje dzikie i niezdobyte tak że poczujemy się na powrót zdobywcami > > pozdav w walce z przeziębienim pod kocykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 15:45 jasmintea napisała: > Uhmm.. I poczynajac od kubka z herbata poprzez horyzonty i szmaragdy, > zahaczajac o kilku dawnych filozofow (moze jakis wspolczesny tez sie > przysiadzie:), zbaczajac na chwilke w rejony fizyki kwantowej, albo i > biotechnologii ( nie wspominajac juz o etyce, ktora tylko czeka za rogiem:), > konczy sie .. gdzie?:))) Nad ranem - to na pewno - ale miejsce na mapie mysli > nieznane..:) > > Pozdrawiam > > kreskator napisał: > > > a przecież najlepiej jak rozmowa toczy sie w kierunku nieznanym i prowadzi > w > > ostoje dzikie i niezdobyte tak że poczujemy się na powrót zdobywcami > > > > pozdav w walce z przeziębienim pod kocykiem > > często odbywasz takie podróże? najlepiej w niewielkim groinie na małej nasiadówce z lampką winka Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 15:56 Nie zawsze i nie z kazdym takie podróże sa mozliwe:) Od czasu do czasu - nie za często, by nie spowszedniały. Wystarczająco rzadko by za nimi zatęsknic..:) Wino jest wskazane jak najbardziej:) Szczegolnie czerwone - ktore najpiekniej załamuje światło:) > > > > często odbywasz takie podróże? > najlepiej w niewielkim groinie na małej nasiadówce z lampką winka Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: O Mariola ze mnie!!:)))))))) 09.09.03, 19:16 aurea mediocritas!!!!yes ale ja wolę białe wytrawne widac przez nie cały świat na złoto Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea No tak..:) 09.09.03, 19:22 Czyli ,zeby zachować umiar: rezygnujemy z wina na rzecz herbatki i ograniczamy sie do klasykow?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 17:15 słonecznie - wtorkowo witam Was:-))) poproszę o mocną kawkę dziś, bo oczki mi się same zamykają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 09.09.03, 17:31 witajcie:))) a ja nie bede pic kaffki, tylko ide sie kimnac pod kocyk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 16.09.03, 15:01 witam Was wtorkowo:-)))) oj nalatałam się ostatnio trochę, swoje sprawy musiałam pozałatwiać:-) a na dodatek to serwer chodzi mi gorzej "jak chce";-)))) idę dokończyć pakowanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 16.09.03, 16:44 witam cię Kresku , witam:-) a ja już prawie spakowana, teraz tylko musze jeszcze na miasto polecieć i coś załatwić...i.... mogę jechać:-))))))))))))))))) już się doczekać nie mogę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 16.09.03, 20:35 witam i ja :)) na dziob padajaca, cherlajaca nieco, ale za to usmiechnieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 16.09.03, 20:44 dokoncze moze za Ulalke: i oczekujaca ;-) a ja swoja droga rowniez witam i zapewne zaraz pozegnam :) bo to juz wieczor:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 16.09.03, 21:32 plecak spakowany, wszystko ubite tam niemiłosiernie, kanapki idę robić ...i... w DROGĘĘĘĘĘĘĘ:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 23.09.03, 07:42 troche slonecznie troche pochmurno ale z usmiechem witajmy wtorek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 23.09.03, 11:21 bo Slonko zawitalo na moje niebo:))) witaj SLonko :))))) witajcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 23.09.03, 18:27 witajcie:-)))))) dopiero co wróciłam, miałam dzis troszku spraw do załatwienia:-))))) ale chyba większość załatwiłam:-)))) a tak wogóle to własnie jest u mnie burza jesienna:-))))coś dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Specjalnie dla Was.. 30.09.03, 00:43 obudze wtorek przed pojsciem spac:)))) Milego dnia i pachnacych deszczem ulic:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Specjalnie dla Was.. 30.09.03, 08:17 Hehe Jasminka budzi to fakt, choc na mnie nocne budzenie nie dziala lecz to co dostaje poczta z samego ranca :)) humory pzry ktorych plazce ze smiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Specjalnie dla Was.. 30.09.03, 16:50 pozdrawiam Was w deszczowy wtorek ,ale przynajmniej ciepły:-)))) pogoda mnie dziś na kolana rzuciła;-)ledwo co na oczy widzę;-) gdzie moja poducha??? kto ją poda ślepej poduszance???? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Specjalnie dla Was.. 30.09.03, 17:58 witajcie :))) biedna Itunia (przytulam), i Wszystkim sle dobry nastroj sloneczkowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Kaloryfer moj..:))) 07.10.03, 08:04 Witam:)))) Wtorek pochmurny i zimnyyyy ale za to jest nadzieja na cieplejsze popoludnie:)) I.. zaczal sie sezon grzewczy!!!!!:)))))))))))))))) Wreszcie mozna powygrzewac stare kosci:)) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kaloryfer moj..:))) 07.10.03, 09:04 jasmintea napisała: > > Wreszcie mozna powygrzewac stare kosci:)) HA HA HA fajny humor od rana :) chodz podziergac ze mna na drutach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kaloryfer moj..:))) 07.10.03, 10:59 witam babulki ;))) witam wszystkich Poduchowcow :))) to ja wyciagam szydelko :))) komu skarpetki, komu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Kaloryfer moj..:))) 07.10.03, 11:25 Slonko Ha! A co bedziemy dziergac?? Mnie sie marzy sweter z golfem.. Hmm.. Ulaaa A te skarpetki to moze prosic liliowe z kaczuszka?:))) Pozdrawiam jesiennie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wtorek:-))) 07.10.03, 17:33 witam WASw zimnyyy wtorek:-)))))) prosze włączyć ogrzewanie na poduchach;-)))) a co się tyczy dziergania , to ja poproszę... o ciepłe skarpetki... wzorek dowolny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wtorek:-))) 14.10.03, 11:11 dobrego humorku pełen worek :)))))) zaczynamy nowy dzionek, pełen niespodzionek ;)))) miłego dnia Poduchowcy nasi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wtorek:-))) 14.10.03, 16:26 i Tobie mila poduszanko:) i wszytskim innym poduszankom:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 14.10.03, 17:41 hej:-)))) jakaś dziś ledwo żywa jestem;-) chyba jesień mnie dopadła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 14.10.03, 19:54 Oooojjj Jtka chyba mnie zarazilas ;-) czy to aby nie jaki wirus "padania jak mopsik na mordke?" ;-)))))) jtka napisała: > hej:-)))) > jakaś dziś ledwo żywa jestem;-) > chyba jesień mnie dopadła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 21.10.03, 11:14 dziendoberek :))))) jest niby deszcz, ale jst pieknie jakos.. :)) milego dnia wsszystkim Wam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 21.10.03, 15:07 witam:-) już wiem , kto mi ten dołek wykopał... to ci gazownicy , którzy teraz mi ogródek przekopują... i to jeszcze jak głęboko... do starych fundamentów się dokopują.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 28.10.03, 09:42 Witam witam i o zdrowko pytam :) Wtorek piekny, sloneczny i pogodny jak ja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 28.10.03, 18:08 a u mnie pochmurny , szary, lekko gdzieniegdzie biały jak nie ja;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 06:33 witorek wam się kłania, a ja razem z nim:-))))) życzę pogodnego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:17 i ja się Wam kłaniam.... i katafalk wywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:26 Ooooooooooo szeeeeeef??????????? Witaj szefie :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:31 Szeeeeefuńciiiiioooooo:-))))))))) witaj w Poduchowej Krainie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:32 hejka :) wpadłem na momencik i cieszę sięże Was zastałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:34 Szefie, a czy ty już sprawdzasz swoje"@"???? bo ja bym cosik Ci przesłała... ale moze trochę iść , tzn.poskakać po drzewach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:36 a ja zbytnio nie zapycham Ci skrzyneczki? jakby co to mow:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:47 pojęcia nie mam Słoo :) Coś mi tam wycinają "społecznie" na onecie :) ...że niby mam pełno w @, więc nie wiem czy mam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:53 oki to powstrzymam sie na jakis czas :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:55 nie martw się Słoo :) Niebawem poproszę o dostawę hurtową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 04.11.03, 19:45 nie zawsze mam czasik i możliwości. a "pps'y" już mi admini wycinają... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka niii.... 04.11.03, 20:10 to nii ppsyyy, tylko zdjęcie z Szanowną Dyrekcją;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka ojej... 04.11.03, 20:16 ale ja go jeszcze nie wysłała... bo nie chciała skrzynki zaśmiecać... moze jeszcze zdążę.... Odpowiedz Link Zgłoś