siula5 04.10.06, 13:40 Mnie najbardziej wkurza reklama Vanisz, jak kobieta w szoku mówi ojej to koszula ulubiona mojego męża, dodam że koszula jest koszmarna, w życiu bym nie pozwoliła mężowi wyjść w takiej na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aserath Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:52 mnie denerwuje ta co facetowi brodawki rosną na pół metra po tym jak jakąs gume zje czy co (tak mnie denerwuje, ze nawet nie wiem czego to jest reklama!) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:53 mentosów :) raz widziałam, ale zapamiętałam. jest prosty sposób, żeby się nie irytować najgorszymi reklamami - nie oglądać telewizji :) polecam gorąco, świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
realprincess Re: Najgorsza reklama 06.10.06, 01:59 Ja widzialam ta reklame w kinie, efekt oblesnosci spotegowany na maxa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 16:48 w gruncie rzeczy nie ogladam telewizji, ale kiedys musialam - pisalam prace o reklamie i wszyscy ogladali normalne programy, a mnie wolali na przerwy reklamowe... :) wlasciwie draznia mnie wszystkie reklamy, ktore nie maja w sobie 'czegos'. lubie reklamy zaskakujace, przemyslane, trudno to okreslic. ja chyba juz jestem nieco wypaczona medialnie... ale jak kiedys zaczne pracowac (byc moze) w tym biznesie - to bede przychodzila do Was po rade :D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 16:52 no to polecam reklamę Guinnessa z cofaniem się w czasie :)) są reklamy piękne, porywające, perwersyjne - tylko że niestety one bardzo rzadko trafiają do telewizji. najczęściej są pokazywane jednorazowo albo służą zbieraniu nagród na festiwalach. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:04 wiekszosc reklam jest dennych..niestety.. Ale za to uwielbiam reklame coca-coli- BO PRZYJACIOŁOM SIE UFO :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:20 Ja nie lubię tych które przypisują kobiecie kuchnię jako naturalne środowisko i najwyższy obowiązek. Np. Winiary -młoda męzatka gotuje rosół i razem z mężem podekscytowani obawiają się reakcji mamusi na smak zupy. Dzięki kostce Winiary dziewczyna zdaje egzamin na synową. Albo RTV AGD, zasłyszana w rmfie -Kochanie, idziemy na polowanie -ale co z tymi biednymi zwierzątkami? -GŁUPIA KOBIETO (tak dosłownie zwraca się do niej facet)idziemy polować na wyprzedaże. No mnie szlag po prostu trafia. Mój T. mówi że jestem przeczulona ale czy tylko ja mam takie podejście? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:27 tia :) problem polega na tym, że dla masy młodych kobiet to jest naturalne środowisko. moja znajoma nie mogła pojąć, dlaczego się oburzam na niesławną reklamę o kobiecie rodzącej odkurzacz. jej zdaniem to było nawet zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:52 o, i kolejna z cyklu, przed chwilą zauważona, czegoś do włosów - i hasło: "to tak utrzymujesz przy sobie faceta?". co prawda z jednej strony to postęp, oto mamy w reklamie nie zahukaną żoneczkę, ale seksualną niewolnicę ;) niemniej ogólnie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 10:28 > -GŁUPIA KOBIETO (tak dosłownie zwraca się do niej facet)idziemy polować na > wyprzedaże. Jej, to jest straszne. Mnie najbardziej w tym przeszkadza ton autentycznej agresji w głosie tego pana (to reklama radiowa). Po prostu nagle człowiek przenosi się do świata przemocy domowej etc. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 10:34 Mnie także irytuje, kiedy reklamy wszelkich środków czyszczących i piorących mają za bohaterki kobiety. A jeśli pojawia sie meżczyzna, to jako spryciarz, który wręcza cudowny produkt, dzięki któremu nie trzeba się męczyć. Po prostu nie rozumiem tej prawidłowości. Na szczęście w domu, jak pisałam, telewizora nie mam i reklamy trafiają mnie incydentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 09:40 Większość reklam jest głupia...gdyby były za mądre zbyt wiele osób by ich nie zrozumiało;p Są jedynie wyjątki potwierdzające regółę...jakieś ambitniejsze lub śmieszne.Mnie najbardziej denerwują reklamy oparte na stereotypach...niekoniecznie prawdziwych.Dlatego reklamy traktuję jako przerwę na zrobienie herbatki;) Do myszki...wg. mnie reklama coli jest obrzydliwa...pomyśl,że pijesz cole z butelki oblepionej jakimś śluzem...a fuj:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Najgorsza reklama 06.10.06, 08:26 coca cola z ufoludkiem, fuj Odpowiedz Link Zgłoś