Dodaj do ulubionych

Najgorsza reklama

04.10.06, 13:40
Mnie najbardziej wkurza reklama Vanisz, jak kobieta w szoku mówi ojej to
koszula ulubiona mojego męża, dodam że koszula jest koszmarna, w życiu bym
nie pozwoliła mężowi wyjść w takiej na miasto.
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:51
      No i... :|
    • aserath Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:52
      mnie denerwuje ta co facetowi brodawki rosną na pół metra po tym jak jakąs gume
      zje czy co (tak mnie denerwuje, ze nawet nie wiem czego to jest reklama!)
      • sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:53
        mentosów :) raz widziałam, ale zapamiętałam.
        jest prosty sposób, żeby się nie irytować najgorszymi reklamami - nie oglądać
        telewizji :) polecam gorąco, świetna sprawa.
      • aiczka Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 15:54
        Zgadzam się, obleśna.
        • realprincess Re: Najgorsza reklama 06.10.06, 01:59
          Ja widzialam ta reklame w kinie, efekt oblesnosci spotegowany na maxa :)))
    • mama007 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 16:48
      w gruncie rzeczy nie ogladam telewizji, ale kiedys musialam - pisalam prace o
      reklamie i wszyscy ogladali normalne programy, a mnie wolali na przerwy
      reklamowe... :)
      wlasciwie draznia mnie wszystkie reklamy, ktore nie maja w sobie 'czegos'. lubie
      reklamy zaskakujace, przemyslane, trudno to okreslic. ja chyba juz jestem nieco
      wypaczona medialnie...
      ale jak kiedys zaczne pracowac (byc moze) w tym biznesie - to bede przychodzila
      do Was po rade :D
      • sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 16:52
        no to polecam reklamę Guinnessa z cofaniem się w czasie :))

są reklamy piękne, porywające, perwersyjne - tylko że niestety one bardzo
        rzadko trafiają do telewizji. najczęściej są pokazywane jednorazowo albo służą
        zbieraniu nagród na festiwalach.
        • myszka243 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:04
          wiekszosc reklam jest dennych..niestety.. Ale za to uwielbiam reklame coca-coli-
          BO PRZYJACIOŁOM SIE UFO :D :D
    • lucy215 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:20
      Ja nie lubię tych które przypisują kobiecie kuchnię jako naturalne środowisko i
      najwyższy obowiązek.
      Np. Winiary -młoda męzatka gotuje rosół i razem z mężem podekscytowani obawiają
      się reakcji mamusi na smak zupy. Dzięki kostce Winiary dziewczyna zdaje egzamin
      na synową.
      Albo RTV AGD, zasłyszana w rmfie
      -Kochanie, idziemy na polowanie
      -ale co z tymi biednymi zwierzątkami?
      -GŁUPIA KOBIETO (tak dosłownie zwraca się do niej facet)idziemy polować na
      wyprzedaże.
      No mnie szlag po prostu trafia. Mój T. mówi że jestem przeczulona ale czy tylko
      ja mam takie podejście?
      • sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:27
        tia :)
        problem polega na tym, że dla masy młodych kobiet to jest naturalne środowisko. moja znajoma nie mogła pojąć, dlaczego się oburzam na niesławną reklamę o kobiecie rodzącej odkurzacz. jej zdaniem to było nawet zabawne.
        • sumire Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 19:52
          o, i kolejna z cyklu, przed chwilą zauważona, czegoś do włosów - i hasło: "to tak utrzymujesz przy sobie faceta?". co prawda z jednej strony to postęp, oto mamy w reklamie nie zahukaną żoneczkę, ale seksualną niewolnicę ;) niemniej ogólnie żałosne.
          • lucy215 Re: Najgorsza reklama 04.10.06, 20:02
            więc nie tylko ja zauważyłam ;)
      • aiczka Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 10:28
        > -GŁUPIA KOBIETO (tak dosłownie zwraca się do niej facet)idziemy polować na
        > wyprzedaże.
        Jej, to jest straszne. Mnie najbardziej w tym przeszkadza ton autentycznej
        agresji w głosie tego pana (to reklama radiowa). Po prostu nagle człowiek
        przenosi się do świata przemocy domowej etc. Brrr.
      • aiczka Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 10:34
        Mnie także irytuje, kiedy reklamy wszelkich środków czyszczących i piorących
        mają za bohaterki kobiety. A jeśli pojawia sie meżczyzna, to jako spryciarz,
        który wręcza cudowny produkt, dzięki któremu nie trzeba się męczyć. Po prostu
        nie rozumiem tej prawidłowości.
        Na szczęście w domu, jak pisałam, telewizora nie mam i reklamy trafiają mnie
        incydentalnie.
    • nerri Re: Najgorsza reklama 05.10.06, 09:40
      Większość reklam jest głupia...gdyby były za mądre zbyt wiele osób by ich nie
      zrozumiało;p Są jedynie wyjątki potwierdzające regółę...jakieś ambitniejsze lub
      śmieszne.Mnie najbardziej denerwują reklamy oparte na
      stereotypach...niekoniecznie prawdziwych.Dlatego reklamy traktuję jako przerwę
      na zrobienie herbatki;)
      Do myszki...wg. mnie reklama coli jest obrzydliwa...pomyśl,że pijesz cole z
      butelki oblepionej jakimś śluzem...a fuj:/
    • cioccolato_bianco Re: Najgorsza reklama 06.10.06, 08:26
      coca cola z ufoludkiem, fuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka