justysbytomianka 09.10.06, 08:29 Miłość wirtualna , co to w ogóle jest ? dla mnie jedna wielka bzdura ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabell32 Re: Miłość 10.10.06, 08:41 Widzę Justyś , że wszyscy omijają ten temat z daleka ....ciekawe dlaczego :D? A ja czekam i czekam , bo chciałabym sie czegoś o tej miłości dowiedzieć (jeśli w ogóle istnieje)... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Miłość 10.10.06, 19:36 Miłość jest jak cień człowieka, Szkoda, kto dla niej wiek trwoni, Kiedy ją gonisz, ucieka, Kiedy uciekasz, to goni. [J. Niemcewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Miłość 11.10.06, 08:11 Ja tam wierze w różne bzdury i zazwyczaj bzdurne rzeczy mnie spotykają. Ponoć to przez naiwność i oderwanie od rzeczywistości;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Miłość 12.10.06, 03:08 Jest parę nicków, które kocham miłością wielkOM i bezgranicznOM i nie pozwolę tu cynicznej justysi tych uczuć podeptać! Nie będzie mi justyś, czy inny niewierny skarb siał zwątpienia i defetyzmu! Zdecydowane NIE z głębi mych trzewi pragnę wykrzyczeć przeciwko powyższej tezie! Kocham Justynę -wyryłam romantycznie scyzorykiem na monitorze. (Plus płaskorzeźba w kształcie mięśnia sercowego z tętniącą uczuciem aortą.) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Miłość 12.10.06, 07:14 Mijuuuuu < justysia zawstydzona bardzo > podłOM i GłupiOM byłam :( też kocham Cię i jeszcze kilka nicków:D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Miłość 12.10.06, 12:01 justysbytomianka napisała: > Miłość wirtualna , co to w ogóle jest ? dla mnie jedna wielka bzdura ! Nie słuchaj ich Justyś, będą Ci tu pieprzyć zupełnie nie na temat, spamerzy. Otóż: miłość wirtualna istnieje. Kiedyś taką przeżyłem. Zamykała się całkowicie w wirtualności i nigdy poza nią nie wyszła. A ja kochałem, subiektywnie, ale jednak. I czułem, że byłem kochany Odpowiedz Link Zgłoś