nict1 20.03.03, 10:06 3:45 czasu polskiego. Rozpoczął się kolejny wojenny koszmar. Jestem wnerwiony na cały ten porąbany świat. Od dzisiaj nie oglądam telewizji. Nie chcę słuchać radia. Nie będę kupował gazet. Q_wa wyć mi się chce :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_mea_ Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 11:19 Wiesz, nictaku... wczoraj siedzialam i widzialam, co sie dzieje, przygotowania, reklama supernowoczesnych modeli bombowcow, co sie stanie na gieldzie, co z cenami ropy naftowej.... A ludzie? Nic na ten temat... Plakalam. Tylko... moj placz tak malo znaczy. Glupia jestem.. za glupia na to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 11:49 przestancie, prosze Was. sama jestem zdolowana ta sytuacja, anwet moj dzieciak pzrezywa to choc jest maly i dopytuje sie czy ktos zginal. w tle leci muzyka a mnie nawet nie chce sie jej sluchac. tylko ryczec jak sobie wspomne co sie dzieje a co moze jeszce sie dziac. nawet juz ani smiac ani swiecic ani gotowac wesolej zupki mi sie nie chce. jak tak dalej pojzdie potopimy sie we wlsnych lazach :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Slo-onko, a wiesz, że jest powód do :) 20.03.03, 12:05 radości? Ktoś czuje, rozumie - to wcale nie mały powód :) Tym większy im MNIEJSZY rozumie i czuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 12:00 _mea_ napisała: > Wiesz, nictaku... wczoraj siedzialam i widzialam, co sie dzieje, > przygotowania,reklama supernowoczesnych modeli bombowcow, co sie stanie na > gieldzie, co z cenami ropy naftowej.... wojna to świetny interes tyle, że...(nie chcę kląć) > A ludzie? Nic na ten temat... ...bo to "ofiary konieczne" dla g_wnianej polityki i śmierdzącego śmiercią biznesu (wiesz ilu ludzi ma teraz pełne ręce roboty?) :((((( > Plakalam. Tylko... moj placz tak malo znaczy. wcale nie mało - płaczesz bo rozumiesz ten cały bezsens zabijania, a to wcale nie mało (niestety, ale dla wielu zbyt trudne) :( > Glupia jestem.. za glupia na to wszystko. Nie Ty i nie tacy jak Ty. To ci, którym rozumu brakuje armaty wytaczają :( Wiesz, ja myśle, że to jest tak, jak na podwórku blokowym: masz argumenty w głowie nie musisz zaciskać pięści.. Z wojną jest jeszcze wygodniej. Ci którzy wydają rozkazy grzeją d-py w ciepłych fotelach :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: a czy mogę się przyłączyć do Was? :(((( 20.03.03, 11:49 i popłakać razem z Wami??? Mnie tez jest strasznie smutno dzisiaj :((((( buuuuuuuuuu............ Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 jasne, że możesz :) 20.03.03, 12:08 lastka napisała: > > i popłakać razem z Wami??? > Mnie tez jest strasznie smutno dzisiaj :((((( > buuuuuuuuuu............ choćby przez to, że razem to już raźniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: jasne, że możesz :) 20.03.03, 12:09 i na wzajem bedziemy sobie lzy ocierac :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 albo prosto do gara kapać :) 20.03.03, 12:20 slo-onko napisała: > i na wzajem bedziemy sobie lzy ocierac :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 pilnujmy trochę gara i zupy :) 20.03.03, 12:18 może trochę łez nakapiemy, najwyżej przesolimy, trochę dokwasimy, ale to przecież samo życie :-) P.S. kurna, po co ja tą wojnę na poduchy przywlokłem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: pilnujmy trochę gara i zupy :) 20.03.03, 13:35 juz dzisiaj nawet do gara pojde, kurcze.... moze do gara porzucam mieskiem, to nie bedzie niegrzeczne Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 to nawet dobrze bedzie :-) 20.03.03, 13:49 _mea_ napisała: > juz dzisiaj nawet do gara pojde, kurcze.... moze do gara porzucam mieskiem, > to nie bedzie niegrzeczne a nawet grzecznie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka płaczcie, płaczcie... 20.03.03, 14:35 kochani, a ja Wam łzy otrę, przytulę, pocieszę , a potem zupkę doprawię, by za słona nie była. Bo wiecie, ludzie zawsze do wojen prowadzili , i tylko one były im najważniejsze. Taka wada fabryczna człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtko przestań! 20.03.03, 14:56 jtka napisała: > kochani, a ja Wam łzy otrę, przytulę, pocieszę , a potem zupkę doprawię, by > za słona nie była. bo jak nie przestaniesz, to dalej będę ryczał, i choć mam iść to nie wyjdę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 15:32 heh... nawet nie mam siły... cały dzień pracuję, żeby to do mnie nie docierało, żeby nie płakać, nie oglądam telewizji już jakiś czas, więc tego nie widzę.. co nie znaczy, że tego nie ma :((( bossssssszzzzzz.... PO CO? ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 16:56 Tak fajnie,ze jestescie.Myslalem,ze jestem w swoim smutku osamotniony.Mnie tez nie fascynuje ta technika zabijania.Ilu ludzi mozna by uratowac gdyby choc czesc tych pieniedzy co przeznacza sie na zbrojenia przeznaczyc na likwiacje chorob,glodu na swiecie i biedy. Dobrze,ze jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: smutny bardzo wątek :(((( 20.03.03, 17:01 Marucha, bo ludzie nie liczą ludzkiego życia jako coś wartościowego - przynajmniej nie ci, krórzy wydają pieniądze na zbrojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ...oni też liczą :(((( 20.03.03, 18:05 jtka napisała: > Marucha, bo ludzie nie liczą ludzkiego życia jako coś wartościowego - > przynajmniej nie ci, krórzy wydają pieniądze na zbrojenia. Jtko, oni też liczą tyle, że w nominale taniej siły roboczej i wartości dodanej bo nie wydanej :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 dobrze że jesteś :) 20.03.03, 18:01 marucha1 napisał: > Tak fajnie,ze jestescie.Myslalem,ze jestem w swoim smutku osamotniony. osamotniony nie jesteś :)))))) > Mnie tez nie fascynuje ta technika zabijania. to i dobrze, że Cię nie fascynuje :) - fascynuje głupców :( > Ilu ludzi mozna by uratowac gdyby choc czesc tych pieniedzy co przeznacza sie > na zbrojenia przeznaczyc na likwiacje chorob,glodu na swiecie i biedy. tyle, że na tym nie można zbić fortun, lobby dobroczynności nie istnieje, poza tym wyborów nie wygrywa się głosami niepiśmiennych analfabetów ani umierających z głodu i chorób ludzi :( > Dobrze,ze jestescie. dobrze że i Ty jesteś :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 po nico:(((( 20.03.03, 17:53 czyt. dla kasy, chorych ambicji, i nawet nam się pewno nie śni po jakie wielkie g_wno jeszcze :( Odpowiedz Link Zgłoś