Gość: dr. g IP: *.tawernet.pl 22.03.03, 18:54 oto mój mail bstalone@wp.pl doprowadzam kobiety do wytrysku podczas o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: tylko dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 19:59 o sole mio ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: tylko dla kobiet 22.03.03, 20:15 o, piotrus, a ile doprowadziles? sprawozdanie prosze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: tylko dla kobiet IP: *.piekna.pl 22.03.03, 20:50 trzeba go tu ściągnąć mam nadzieję że czort nam zweryfikuje chłopca w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: tylko dla kobiet 23.03.03, 14:53 a ja doprowadzam facetów do ołtarza, heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: tylko dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 17:17 a ja do szału tylko:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 szczegolnie, jak trudnych odpowiedzi.............. 23.03.03, 17:21 na proste pytania, udzielasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: szczegolnie, jak trudnych odpowiedzi......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 17:26 no właśnie,to moja ulubiona metoda:)) (a o co pytasz/-łeś??) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 juz dawno, zauwazylem ze nikt................... 23.03.03, 17:55 normalny, z toba sie nie dogada, wiec o nic, nie pytam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:04 He, he, wychodzi, że ja też nienormalna jestem, bo mi się z Uneczką doskonale rozmawia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:10 z tego co sobie przypominam niezmiernie rzadko kogoś na tym forum uznajesz za normalnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:10 Gość portalu: oona napisał(a): > z tego co sobie przypominam niezmiernie rzadko > kogoś na tym forum uznajesz za normalnego...:) to oczywiście było do Kitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:13 Oczywiście, że tamto było do kitka, Uneczko :) Martwisz się, że nie jesteś normalna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:14 wcale natomiast trochę się martwię o Kitka-niedługo tylko jego kot będzie miał ochotę z nim rozmawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:18 Dlaczego myślisz, że będzie aż tak źle? Czyżby z ambony grzmiało głośniej, niż zazwyczaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:26 ambona nie ma tu nic do rzeczy, chodzi mi o rzucane hojnie przez kolegę Kitusia "komplementy"swoim rozmówcom Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zamiast sie, pusto napinac.............. 23.03.03, 18:32 moglabys w koncu po ludzku, na prosby ludzkosci reagowac, a nie zadzierac nosa, i odwracac konia ogonem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:38 więc żąda ode mnie ludzkość?? kitek1 napisał: > moglabys w koncu po ludzku, > na prosby ludzkosci reagowac, > a nie zadzierac nosa, > i odwracac konia ogonem, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 teraz juz niczego........... 23.03.03, 19:13 a poza tym, to "czego", nie swiadczy, zebys sie w najlepszym kieunku, ostatnio rozwijala:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: teraz juz niczego........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:19 sugerujesz,że się w nienajlepszym towarzystwie ostatnio obracam?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dojrzaly czlowiek, na tzw. czynniki zewnetrzne.. 23.03.03, 19:54 az tak bardzo winy, nie powinien zwalac, a poza tym, ja niczego nie sugeruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: dojrzaly czlowiek, na tzw. czynniki zewnetrzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 20:05 ależ wcale nie podejrzewam się o bycie w pełni dojrzałą, i za cholerę nie wiem co lub kogo w tym wypadku obwiniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a mi sie, tlumaczyc nie chce................... 23.03.03, 20:21 bo i tak swoim zwyczajem, roznych pokretnych odpowiedzi udzielac bedziesz, wiec dyskusja nie ma sensu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:34 "Komplementy" kitka rzeczywiście bywają niekiedy specyficzne, tak jak i osobowość samego ich autora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:37 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > "Komplementy" kitka rzeczywiście bywają niekiedy specyficzne, > tak jak i osobowość samego ich autora :) ależ zawsze mam to na uwadze,rozmawiając z wyżej wymienionym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:42 W zasadzie Twoją metodę powinno stosować się do każdego rozmówcy, bo każdy jest na swój sposób specyficzny. Tylko kto by miał tyle samozaparcia, żeby zastanawiać się nad specyfiką każdego, z kim mu się przydarzy rozmawiać?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:50 najprościej nazwać go po prostu nienormalnym (kontynuuję złośliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 18:56 Kontynuuj :) Złośliwości dają zdecydowanie więcej do myślenia, niż puste komplementy. Jeśli ktoś ma zwyczaj myśleć, oczywiście :) A pojęcie "normalności" i "nienormalności" w dzisiejszych czasach bardzo trudno jest zdefiniować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:08 ooch,wystarczyłoby wykreślić ze słownika słowo"tolerancja"i sprawy stałyby się znacznie prostsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 19:11 Tolerancja?? A co to takiego? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:16 a,takie tam,zawracanie głowy..., komplikowanie rzeczy prostych i oczywistych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 19:39 O, to musi być nie lada sztuka! Rzeczy proste i oczywiste trudno jest skomplikować, to wymaga czegoś innego, niż tolerancji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:47 do tego trzeba mieć...specyficzne umiejętności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 19:54 O, bardzo specyficzne. Choć w zasadzie już przy odrobinie tej specyficznej inwencji wszystko da się sprowadzić do absurdu, rozdmuchać ziarnko piasku do wielkości Himalajów, uprzeć się, że czarne jest białe i jeszcze tego dowieść. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 20:12 oj,ale trzeba jeszcze trafić na słuchaczy o specyficznym sposobie odbioru,którzy dzięki temu będą w stanie uznać te rewelacje za prawdziwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:24 Bo to mało takich?? Sa tak żądni sensacji, że uwierzą bezkrytycznie we wszystko. Nawet w to, że chory jest zdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 21:15 i odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 21:20 Oczywiście o ile zdrowy oznacza zdrowego, a chory - chorego, ale kto dziś przywiązuje wagę do semantyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 21:39 no właśnie,dziś wszystkie pojęcia są takie,okazuje się, względne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 21:54 Właśnie jestem w trakcie przekonywania się o tym po raz kolejny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: juz dawno, zauwazylem ze nikt................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 11:24 rozmowa kontrolowana rozmowa kontrolowana :) Odpowiedz Link Zgłoś