emolady 16.10.06, 18:23 wykonawca tej piosenki pls Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: reklama mon chery 16.10.06, 18:38 ale przepraszam bardzo co to jest? odpowiadalnia? co to tak wchodzić tutaj, przeciąg robić i nic ani się przedstawi ani nic nie powie? to nie sklep z mięsem! spytaj na forum muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: reklama mon chery 16.10.06, 18:55 co pani mi tu kłaki rozrzuca??? ja tu mięso mam! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: reklama mon chery 16.10.06, 19:03 Debelah Morgan "Dance with me". Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: reklama mon chery 16.10.06, 19:15 a ty się fp tak nie wyłamuj że niby chodząca odpowiadalnia jazdeś :P czopek dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: A co powiecie na tego 16.10.06, 21:54 co tak glowina kiwa i mamrocze razem z ta panna "ja pragne ty pragniesz", jak ja go widze to normalnie para mi spod peruki wystrzeliwuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: A co powiecie na tego 16.10.06, 22:09 Zbyszko "cycytryny" Gosia Andrzejewicz "jakaś piosenka" Chyba wszyscy wariują, jak to słyszą. A dziewuszka któryś Sopot wygrała. Ale chyba bardziej wkurzająca była: o priekrasnyja brunhildo... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: A co powiecie na tego 16.10.06, 22:11 Ale nie tam o nia mi chodzi! O tego kurde, KAWALERA z nia wew tym reklamowym klypie. Normalnie, nawet teraz para mi z nozdrzy bucha na samo wspomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A co powiecie na tą 16.10.06, 22:18 co to: "ojej babo ojej, miej ty w głowie olej z pierwszego tłoczenia dawaj do jedzenia", błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :/// Teraz z lodówki ona wyłazi, że się swoją otworzyć boję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A co powiecie na tą 16.10.06, 22:35 A idź! Pić mi się chce jak fiks pieron, a sok w lodówce :// KrAniczanki chyba gulknę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: A co powiecie na tą 16.10.06, 22:46 Najgorsze jest to, że ona tak o mojej rodzinnej Kruświcy wyśpiewuje poniekąd... Czymże Twe pragnienie, wobec mojego bólu;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: A co powiecie na tego 16.10.06, 22:33 Ale to Wam sie nie wydaje potwornie potworrrrrrrrrrnie wkurrrrrrrrr...zajace, ze on tak kiwa tym lbem i puszcza taki usmiech salonowy?? Jezzzzzzzzzzu! No nie moge!!! Po jaka cholere ja sobie go przypomnialam akurat teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A co powiecie na tego 17.10.06, 09:26 no i wystraszyła emolady... a to mógł być taki owocny narybek? owocny narybek? :-x) chyba sie jeszcze nie obudziłem? Odpowiedz Link Zgłoś