Dodaj do ulubionych

Zaproszenie do Łodzi ;-)

16.10.06, 19:57
Stwierdziłam ze zrobię odrębny łódzki wątek
Skoro padła propozycja aby się spotkać gdzieś w środku Polski to Łódź poczuła
się jak najbardziej wywołana do tablicy [na środku bardziej od nas jest
Piątek, ale nie wiem czy kogoś tam mamy ;-)]. Zatem serdecznie zapraszamy,
pozostaje uzgodnić tylko termin i przeprowadzić referendum czy reszcie pasuje
a ja to już jakoś z Jaga07 i Musiclove zorganizujemy
Izetta, Domino3311 i Reggie85 - już wiemy ze chętnie nas odwiedzą.
A co na to reszta?
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 06:47
      rozglądajcie się dziewczyny powolutku za jakimś niedrogim i ciepłym
      miejscem ... teraz to za wcześnie, żeby dziewczyny deklarowały się z przyjazdem
      w styczniu lub lutym bo wszystkie wymęczone sezonem i wypłukane z kasy ... ale
      poczekajcie :) ... niech tylko minie nowy rok ;D
    • izetta Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 08:19
      hej! o mały włos a bym w sobotę nie przyjechała, bo zgubiłam portfel z
      dokumentami, ale znalazł się na parkingu pod pracą, więc mogę jechać. Mi
      bardziej odpowiada sobota, bo jak mam nocować to przynajmniej mój synek będzie
      miał z kim zostać, bo "M" często pracuje w soboty od rana. nie wiem jak reggie
      bo jeszcze nie ustaliłyśmy.
      Reggie odezwij się mój numer to 600-277-167 pozdrawiam iza
    • motograss Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 08:28
      Chwila, chwila! To jak to w końcu? Nastawiam się na początek roku (jak
      proponuje goha66), a tu sobota?Izetta, wolniej, wolniej!;))Chyba że Wy się tam
      umawiacie bardziej prywatnie,to co innego:)
      W każdym razie ja jestem kolejna do lissty, ktora zimowo-początkoworoczną porą
      ma zamiar się spotkać z koleżankami widzianymi wcześniej i tymi (jeszcze)
      wirtualnymi:)
    • musiclove Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 08:52
      Witam Piękne Panie (i Pięknych Panów, jeśli jacyś się tu zjawią)
      Termin to podstawa, więc musimy rozważyć wszelkie za i przeciw. Sobota jest
      niedługo, chyba, ze pomyślimy o sobocie "w grudniu popołudniu" ;-)
      Żeby to jakoś miło wypadło, potrzeba nam trochę czasu. Jesli chodzi o spotkanie
      po Nowym Roku to, póki co, moze się pojawić tylko jedna przeszkoda: "kolejna"
      zima stulecia heh. Rok temu nawaliło obrzydliwie dużo śniegu. Gdzie by nie
      pójść, tak zaspa, więc jeśli to się powtórzy, to proponuję zabrać ze sobą
      kompasy, bo będziemy się musiały umawiać według długości i szerokości
      geograficznej, albo na zasadzie "8 kroków w lewo od wielkiej zaspy przy
      dworcu" ;-)
      Dlatego piszcie, piszcie-coś wymyślimy!
      stokrotne pozdrowienia,
      musiclove
      • goha66 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 11:31
        jak dla mnie sprawa jest jasna - bardzo wstępny termin najbliższego większego
        spotkania to STYCZEŃ-LUTY :)
        a Iza chyba jakieś małe prywatne spotkanko umawia na teraz ...
        • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 16:45
          hehe ja tez myślałam o grudniu-styczniu:) byłą opcja chyba piatku,ale wypadła
          już na poczatku rozmów,mi takoz teraz srednio pasuje.Autko bedzie u mechanika:/
          Iza zapisze Twój nr i jak bedziemy ustalały coś to bede dzwoniła,a własnie jak
          już jedziemy wszystkie,to może znajdziemy jakis wspólny motelik pensjonacik
          cokolwiek :)zawsze razniej isc spac niz kazda w swoja strone miasta:)
    • rumak68 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 18.10.06, 17:28
      Helouu,chociaż sie nie znamy,jeno tylko wirtualnie, jestem chetna na to
      spotkanie styczniowo-lutowe!Mam nadzieje,ze inne dziewczeta z Wrocka tez sie
      dołącza.Pozdr.:D..Dorota
      • izetta Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 07:49
        hej! ja jestem otwarta na wszelkie propozycje :) nie ma sprawy reggie, moze być
        grudzień styczeń lub luty :) jeżeli reggie pojedzie sama to będzie jeszcze
        troszke miejsca jakby był ktoś chcętny z poznania lub okolic. pozdrawiam i do
        zobaczenia w realu :)
        • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 12:26
          Ja raczej bede sama,chyba ,że Sławek z Goska przyjada to raczej bede miała moją
          gorsza połówke,ale nawet jesli to mamy jesczze jakies miejsca:)

PiEs moze dam ten watek tez do mnie na fotum,fajnie by było zrobic wspólne
          spotkanko:)
    • 1_leo Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 13:55
      My też się chętnie dołączymy. Może trzeba w czymś pomóc?
      A konkretnie to gdzie, kiedy i czy na motorkach ?

Pozdrawiam

Leo + JoannaHD
    • 1_leo Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 14:34
      MAM POMYSŁ.
      A może w niedzielę (22.10) malutka wycieczka, np. Łódź-Zalew Sulejowski-Spała-
      Łódź ? Pogoda ma być.
      Co wy na to ?
    • musiclove Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 16:01
      Witam witam witam!
      chcemy zrobić to tak, zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, może wynająć
      pewien lokal na małe party w dużym gronie-na to wszystko potrzeba sporo czasu,
      dlatego optujemny raczej za odleglejszym terminem. Pomoc oczywiście jak
      najbardziej pożądana-ale w jakim temacie, to jeszcze damy znać, bo najpierw
      musimy same to ogarnąć. Wygląda na to, ze ten zlot do centrum będzie o wiele
      większy, niż się spodziewałyśmy-i dobrze!!!
      A co do niedzieli-pogoda będzie chyba ładna, ale ja moto do ujeżdżenia dopadne
      na wiosenkę najwcześniej, a znajomym po minionym sezonie pozostały lekko
      rozwalone sprzęty...
      pozdrawiam! :-)
      • 1_leo Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 17:49
        Jeśli chodzi o lokal to proponuję IRON HORSE. Właścicielem jest mój kolega Darek
        też motocyklista (HD i Enduro). Chętnie włączę się w załatwianie etc.
        Pewnie zresztą znacie ten lokal - fajna atmosfera i muzyka.

Do zobaczyska

Leo
        • cien1100 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 22:12
          To może by tak na Sylwestra sie tam umówić :)
          • etita Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 23:28
            Sylwestra zaplanowałam już na narciarskiego na Słowacji ;-))))
            • reggie85 jeżżżuuuuu 20.10.06, 11:40
              ojjjjeeżżżuuu wy chyba nie chcecie przyjeżdzac w lutym motocyklami??? :):):)
              własnie sylewster to gdzies w górach raczej,ale w takim gronie mogłoby byc
              ciekawie;)może coś wymyslimy???
              Sławek jedziecie z Gosią do Łodzi??????? Bo łysy nie wie czy jechać.
              • malagocha79 Re: jeżżżuuuuu 20.10.06, 14:29

Pewnie tak, chociaż do tego czasu jeszcze może sie dużo zmienić. Ale, ale...Do
                Ostródy dojechaliśmy to do Łodzi też dotrzemy ;))
                • reggie85 Re: jeżżżuuuuu 20.10.06, 16:43
                  no ja na bank jade,moja gorsza połówka pewnie tez,więc myśle,że pojedziemy
                  jednym autkiem z Tobą,wmanewrujemy chłopa w prowadzenie i my mozemy już
                  swiętowac po drodze:)

Super Gosia,Matej tez mysli,że przybędzie,wiec trzeba kupic tabasco:)
    • gosiasv Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 17:34
      Chętnie przjechałabym poznać trochę dziewczyn ,ale to już raczej na wiosnę.Po
      pierwsze sprzedałam motorek (kręci się gdzieś w okolicach Krakowa),a nowego
      jeszcze nie kupiłam i cierpię na chroniczny brak czasu.Pozdrawiam i bawcie się
      dobrze
      • musiclove Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 19.10.06, 22:47
        hehe, no właśnie o Iron Horsie myslałyśmy. Ja chciałam to jakoś załatwiać przez
        kolegę, który ma tam jakieś chody, ale widać, ze Leo zna najkrótszą drogę. Póki
        co, nie będę się wypowiadać ze szczegółami, bo oprócz mnie przede wszystkim
        Jaga07 i Etita wpadły na pomysł spotkania wszystkich w naszym mieście Uć ;-)w
        najbliższym czasie stopniowo pojawią się konkrety.
        serwus wszystkim jednośladowcom!
        • izetta Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 20.10.06, 14:10
          to jak z tym wyjazdem? reggie ja bedę sama więc jeszcze 3 sztuki się zmieszczą
          do 4oo jeżeli jedziesz ze mną. a tak wogóle to kiedy? styczeń czy luty?! 9
          grudzień odpada bo jestem światkiem na ślubie. pozdrawiam iza
          P.S. Łódź to jest super miejsce, a sylwka robię w domciu bo mój "M" niecierpi
          gdzieś wychodzić :(
    • domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 20.10.06, 17:45
      czytam i czytam i nadal nic nie wiem - kiedy, gdzie? Jak na razie wiem że:
      początek stycznia bądź grudnia bądź lutego. Jedno jest pewne - sobota.Drugie
      nie za bardzo bo w sumie Łódź ale gdzie? A może cos konkretniej bo w końcu nic
      z tego nie wyjdzie. Z chęcią bym pomogła ale niestety nie znam nikogo w Łodzi.
      Etita ciepnij no jakimś konkretem. Ja bym proponowała koniec stycznia bo po
      świętach, jeszcze karnawał. Moze będzie śnieg to ulepimy ten motorek??? Ale w
      sumie mamy trochę czasu to w końcu coś ustalimy(((-;

Domino
      • etita Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 20.10.06, 18:16
        Hejka, konkretow jeszcze nie ma bo sie dopiero przymierzamy. Do zimy jest
        jeszcze troszke czasu ;-) Na pewno bedzie jakis weekend proponuje np 3-4 luty,
        jezeli komus pasuje z jakis wzgledow inna data to sie nie upieram. Jest w
        naszym miasteczku taki pub motocyklowy Iron Horse, przymierzalysmy sie zeby
        pogadac z wlascicielem co by lokum udostepnil, ale tu chyba z pomoca przyjdze
        1_leo (tak sie deklarowal), albo my w trzy bedziemy machac rzesami do skutku.
        Jak bede wiedziala mniej wiecej ile was chce przyjechac to poszukamy jakiegos
        przytulnego noclegu w rozsadnej cenie. Wieczorkiem w sobote pewnie bedzie
        spotkanko w Ironie, ktore sie moze przeciagnac do niedzielnego poranka. A co
        zrobic z reszta czasu? Zastanawiamy sie nadal czym urozmaicic pobyt, jak
        wymyslimy niezwlocznie damy znac. To jak, 3-4 luty pasuje? Jesli ktos chetny na
        dluzsza wizyte to zapraszamy juz w piatek 2 lutego.
        Jak chcesz pomoc to mozesz nam podsunac jakis fajny pomysl a my zajmiemy sie
        realizacja. Nie wiem czy wolicie jakis koncercik rockowy czy potancowke? czy
        poza jazda lubicie spacery i mamy szykowac trasy widokowe, czy wolicie
        posiedziec w ciepelku nad goraca herbatka i pogadac. Jak ktos lubi wode to mamy
        aquapark wiec mozemy sie w nim pomoczyc w niedziele od rana az sie pomarszczymy
        a potem wygrzejemy sie w saunie. Staramy sie zorientowac czy np jakas stadnina
        pod Łodzia robi ogniska i kuligi i ile by to kosztowalo, jest 100 pomyslow, a
        czym sie skonczy czas pokaze
        • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 20.10.06, 18:49
          elita nie ma to jak ciepnąć konkretem i o to chodzi!!! Ja bym proponowałajednak
          styczeń,tak jakos szybciej :) Basen sauna???super sprawa na zimowy dzień,jestem
          jaknajbardziej za! Co do noclegu to jak mój chłop robił manufaktyre to mieli
          jakis hotelik za 15 zł,oczwiście standardy pozostawiały wiele do zyczenia:)albo
          jakis pensjonacik,jako,że pracuje gdzie pracuje mam dostep do aktualnych danych
          i nr tel(kocham TP SA ) moge posprawdzac cenniki ulice i zgadam się z kims z
          Łodzi i cos ostalimy skąd bedzie najbliżej do centrum,powoli zaczniemy robic
          liste rezerwowac miejsca i nie pozostanie nic tylko czekac...:)
          • jaga07 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 20.10.06, 19:07
            Jeśli styczeń by bardziej odpowiadał możemy wziąć też pod uwagę date
            TRZYNASTEGO, z tego co mi wiadomo jest wówczas motobajzel w łodzi zawsze można
            coś pooglądać, pomarzyć lub zakupić:)
            Czekamy na Wasze opinie. Pozdr.
            PS. Reggie85 byłoby super gdybyś sprawdziła te noclegi.
            • etita 13!!!! ;-) 20.10.06, 19:11
              mnie pomysl 13 sie bardzo podoba ;-)))) i bedzie motobajzel (zapomnialam!)
              mysle ze lepszej daty nie wymyslimy, jak nie bedzie sprzeciwow to rozumiem ze
              wszyscy sie zgadzaja, wiec albo glosno protestowac, albo szykowac sie na 13
              stycznia
              • jaga07 Re: 13!!!! ;-) 20.10.06, 19:16
                Popieram!!!!!!!
                • reggie85 Re: 13!!!! ;-) 20.10.06, 19:50
                  ja takoż popieram:)
              • domino3311 Re: 13!!!! ;-) 21.10.06, 14:30
                Zajefajny pomysł, ja sie piszę. Kulig byłby super sprawą...do tego grzane winko
                bądeź piwko, pochodnie...tak się rozgrzejemy, że nawet chopa nie trza(((-;
                • 1_leo Re: 13!!!! ;-) 21.10.06, 20:50
                  Z tym chłopem to nie takie pewne

Leo
        • 1_leo Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 21.10.06, 07:24
          Cześć dziewczyny.
          pomysł z 13 stycznia jest super, popieram.
          Jeśli chodzi o kulig to fajna sprawa i mogę wtym także pomóc (czasami sobie
          organizujemy ogniska i kawałek konia). Trzeba jednak moim zdaniem wybrać kulig
          czy motobajzel bo czasu jest mało. Można także urządzić ognisko i kulig w
          Łagiewnikach (dostaniemy zgodę z nadleśnictwa- mają specjalne miejsce) w sobotę
          wieczorem a potem przenieść się do Irona. Wtedy jednak koszty będą większe.
          Na wszelki wypadek wstępnie zarezerwuję salkę w Ironie na noc 12/13.01.07

Pzdr Leo

PS.
          Własnie zakładam skórki i jadę - jeszcze nie wiem gdzie.
          • goha66 Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 21.10.06, 19:12
            Bardzo proszę koleżanki o sprawdzenie cen noclegów (i podanie ich na forum) i
            ilości miejsc do spania(możliwie w pobliżu Irona) - wiadomo, że najfajniej
            byłoby blisko knajpy, w jednym budynku i niedrogo ...myślę że ze względu na
            datę motobajzlu rezerwacje trzeba będzie zrobić możliwie najszybciej (dodatkowe
            pytanie organizacyjne brzmi czy wysyłamy pieniądze do kogoś z Łodzi i robimy
            zbiorową rezerwacje czy też wrzucacie nr tel. lub faxu do naszej "noclegowni" i
            każda załatwia to sobie indywidualnie?)
            Do Ciebie Paweł też ogromna prośba - zorientuj się proszę jakie byłyby koszty
            rezerwacji salki oraz kuligu i ogniska (wiem że to niełatwe gdy nie zna się
            ilości uczestników :D) i wrzuć na foruma...zobaczymy na co nas stać
            Pozdrowienia dla Asi ;)
            • 1_leo Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 21.10.06, 21:08
              Niełatwe, ale nie dla mnie.

Koszt ogniska do 30 osób:
              - wynajem miejsca 400 zł (może gdy podarujemy koszulki a dziewczyny potrzepoczą
              rzęsami to coś utargujemy)
              - drewno na ognisko 100 zł
              - sanki ok.100 zł/godz (tam są jedne sanki duże + przyczepione małe na ok. 10
              osób) tyle jedzie cały czas przez las a reszta pij.. tzn. śpiewa przy ognisku.
              Miejsce jest super z wiatami, kratą do pieczenia KIEŁBASEK ORAZ MIEJSCAMI DO
              SIEDZENIA.
              Razem maks. koszt/osobę (przy 20 osobach i 3 godz. sanny) to ok. 40 zł
              Rezerwacja 0 zł inaczej bym Darka (właściciel) osobiście sponiewierał.
              Koszt to to co zjemy i mam nadzieję wypijemy.
              Starczy, zrobiłem dzisiaj prawie 500 km (bosko), ŁKS wygrał, żona miła też
              jeździła - drinek i spaaaać)

Dobranoc
              Leo
              PS. Asia nie dziękuje bo już śpi (dlatego miła hi hi).
              • goha66 Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 21.10.06, 22:30
                Leo napisał:
                Na wszelki wypadek wstępnie zarezerwuję salkę w Ironie na noc 12/13.01.07

kurcze ... to znaczy z piątku na sobotę ... czy nie lepiej byłoby z soboty na
                niedzielę?
                w tym drugim przypadku ludzie zjeżdżają na motobazar kiedy chcą (doba hotelowa
                czy motelowa i tak zaczyna się od 12tej lub14tej) ... do południa w niedzielę
                możnamy już się "pozbierać" po spotkaniu :D
                Leo super, że tak szybko rozeznałeś koszty :) (jesteś wielki).... no tak - ok.
                40 zł od osoby za kulik + paliwo + nocleg + konsumpcja .... decydujcie czy nas
                stać na (uczciwie kalkulując) nie najtańsze spotkanie :)
                jeśli chodzi o mnie i moje MC to chociaż mnożone x 3 zgadzam się na każdą opcję
                (w końcu kurde raz się żyje :D)
                • domino3311 Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 22.10.06, 08:06
                  gdyby była nawet stówka to nie odpuszczę tego 13 stycznia.
                • 1_leo Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 22.10.06, 19:54
                  Goha66 - wzór precyzji - ktoś musi.
                  No dobra, z 13 na 14 niech Ci będzie.

Ogłaszam wszem i wobec, że w środę (25.10.06) odbędzie się w IRON HORSE
                  spotkanie organizacyjne aktywu Łódź-motor, który na własnych organizmach
                  spróbuje ocenić walory tego szacownego klubu oraz dokona próby zbajerowania
                  właściciela w celu uzyskania korzystnych warunków.
                  Liczbę chętnych wstępnie oceniam na min. 20 osób. Ok ?

Z obawą myślący o środzie

Leo
                  • domino3311 Re: do lokalesów z Łodzi ;-) 23.10.06, 09:36
                    niestety środrk tygodnia odpada - taka praca. Ale styczeń oczywiście obecna.
    • motograss Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 22.10.06, 10:55
      Gratulacje, jaka ta Łódź mobilna:)) Program i plany bardzo bardzo:)
      Ja nadal się piszę na akcję całą.
      • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 22.10.06, 12:39
        OOoo własnie żyje się raz:) poza tym na co tracic zima kasiorke,skoro na paliwo
        nie mozna;)
        Dajcie mi adres Irona,postaram sie w pracy poszukac jakis noclegów w
        okolicy.Mysle Gosia,ze mozna zrobic grupowa rezerwacje,tak będzie wygodniej dla
        wszystkich,bo faktycznie na motobazar moga sie pozjezdzac ludzie.
        • etita Iron Horse ;-) 22.10.06, 21:07
          dla ciekawskich link do stronki internetowej klubu, w ktorym byc moze uda sie
          zorganizowac nasz zlocik
          www.ironhorse.lodz.pl/
          • izetta Re: Iron Horse ;-) 23.10.06, 10:08
            witam! czyli jednak 13 . nie ma sprawy. widzę reggie, ze jedziesz z resztą wiec
            jak ktoś chce to mogę zabrać z poznania lub okolic jeszcze 4ch pasażerów.
            pozdrawiam iza
            • reggie85 Izaaa:) 23.10.06, 16:28
              z jedna osobą,a konkretnej z moja gorsza połówka:) trzeba obgadac które autko
              najbardziej ekonomiczne i jedziemy chyba razem tak?
              • izetta Re: Izaaa:) 24.10.06, 07:38
                oczywiście. ja mam peżota 206 na beznynkę, 1.1 jakoś jeździ :)
                • reggie85 Re: Izaaa:) 24.10.06, 10:30
                  moja gorsza połowa ma autko na gaz,chyba nim wyjdzie najbardziej ekonomicznie :)
                  bo ja mam bravo 1,4 to juz troche pali benzynki :/
                  Izunia a nie da się dzidziusia zostawić z babcią a "M" wziąc ze soba? :)
                  • izetta Re: Izaaa:) 24.10.06, 12:42
                    hej! postaram się załatwić, a dzidziuś by sie obraził bo ma już 3 latka :) nie
                    ma sprawy moze być autko na gaz, zapytam "M" czy się przejedzie. czyli 13
                    styczeń plus wizyta pt motobajzel. telefon już znasz to dzwoń. tylko jeszcze
                    jedna sprawa. to będzie wypad z jednym czy dwoma noclegami, bo na jeden to
                    misiak by został ale 2 to już będzie problem by urobić dziadków :( iza
                    • a_virago535 Re: Izaaa:) 24.10.06, 14:42
                      Wrocław też się pisze na imprezę - autko jest oraz jest dzidziuś, tylko trochę
                      większy, bo 5-letni, zabrać muszę, bo będzie kanał. Jak będzie kilkoro dzieci
                      to się sobą zajmą ;-) Faceta za to brak, może ktoś ma jakiegoś fajnego na
                      zbyciu?
    • dorotii3 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 24.10.06, 20:14
      Witam wszystkie dziewczyny:) Mam pytanie, czy osoba, która nie ma motoru ani
      prawka, tylko na razie jeździ jako plecaczek też może się do Was przyłączyć? Mam
      na myśli siebie oczywiście. Jestem z Koszalina, mam 35 lat i chciałabym Was
      poznać, pogadać i takie tam;).
      Dorota:)))
      • domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 24.10.06, 20:19
        Myślę, że jest to pytanie nie na miejscu. KAŻDA miłośniczka moze przyjechać.
        Im więcej tym weselej. A nóż widelec nie zawsze będziesz plecaczkiem(((-;
        • dorotii3 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 24.10.06, 20:29
          Domino, na wiosnę idę na prawko i chcę sobie kupić własne dwa kółka:)
          W takim razie ja reflektuję na przyjazd, jeśli potrzebne jakieś dodatkowe info,
          to mój mail: doroti3@gmail.com.

• domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 24.10.06, 21:11
            Śledź forum bo tu będzie info gdzie nocleg i po ile zrzutka. Myślę, ż3e więcej
            info otrzymasz od etite.
            • etita Dorotii zapraszamy ;-) 24.10.06, 23:28
              sprawdz maila, napisalam pare cieplych slow ;-)))))
              • izetta Re: Dorotii zapraszamy ;-) 25.10.06, 08:03
                hej! mój "M" powiedział, że sie zastanowi, a od biedy "dzidziuś" też może
                jechać, skoro wrocław przyjeżdża z przedszkolem :) to wszystko jest do
                obgadania. pozdrawiam iza
                • a_virago535 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 25.10.06, 10:07
                  Myślę, że im większe przedszkole, tym więcej będziemy miały swobody, bo
                  dzieciaki się sobą zajmą. Już się cieszę!!!
              • dorotii3 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 25.10.06, 09:42
                Etita, dziękuję za zaproszenie:))). Jakie miłe zaskoczenie gdy weszłam dziś na
                forum, no szok.
                Sprawdź maila.
                Pozdrawiam Wszystkich z tego forum i cieszę się, że tu się znalazłam:]

• goha66 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 25.10.06, 19:14
                  witam Cię na forum Dorotii :)
                  P.S.
                  sprawdź proszę pocztę
                  • pszczola35 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 25.10.06, 22:20
                    Witam Was, dziewczyny. I nieśmiało pytam: czy ja również mogę przyłączyć się do Was na łódzki wyjazd? Niestety również nie posiadam prawka kat,A, tak jak Dorota, ale mam autko, którym służę. Jestem z W-wy, na początku drogi moto...Chciałabym Was poznać, porozmawiać, wymienić poglądami itd:))) Przymierzam się do zrobienia ww prawka:))

Pozdrawiam serdecznie:)) pszczoła
                    • goha66 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 26.10.06, 06:41
                      oktany we krwi są? jeśli odpowiedź jest twierdząca to jesteś taka jak każda z
                      nas i idealnie pasujesz do tego grona :) witam Cię na forum Pszczóła
                      • domino3311 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 26.10.06, 07:15
                        Pszczoła przyjeżdżaj, tylko uważaj bo wpadniesz do końca i nic cię już nie
                        oderwie od 2oo. (((-;
                        Domino
                        • musiclove Zapraszamy!:-) 26.10.06, 08:26
                          Zapraszamy wszystkie, które czują ekspresowy pociąg do motorów. Nie liczy się,
                          czy to chopper, enduro, ścigus, czy komar-ważna jest pasja! 13 stycznia w Łodzi
                          wszyscy się meldują. Po uzgodnieniach, które poczyniliśmy wczoraj zapowiada się
                          co najmniej wesoło ;-) będzie motobajzel, kulig i latanie po zimowym lesie z
                          kiełbaskami z ogniska, no a potem impreza ... O noclegach damy znać w
                          najbliższym czasie, bo szukamy, szukamy, szukamy i znajdziemy.
                          Pozdrawiam!
                          Paula
                      • pszczola35 Re: Dorotii zapraszamy ;-) 26.10.06, 22:44
                        Hej, dziewczyny! Serdecznie dziękuję za cieplutkie przyjęcie:)
                        Goha, Oktany są, a jakże!:D. Domino, mam nadzieję, że połknę bakcyla i "utonę":))
                        Przepraszam, że dopiero teraz odzywam się na forum, ale same rozumiecie, w ciągu dnia-ciągły pęd:))

Pozdróweczka:) Pszczoła35
    • violiksuza Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 26.10.06, 08:22
      Hejka! Ja też bardzo chętnie przybyłabym do Łodzi aby Was wszystkie zobaczyć i
      poznać, ale na forum pojawiło się tyle informacji trochę rozsianych,że jeżeli
      byłoby to mozliwe to poprosiłabym o konkretne już dane na pocztę wjkaczm@vp.pl
      za co z góry bardzo dziękuję.
      Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających to świetne forum.
      • etita BARDZO WAZNE ;-) 26.10.06, 10:06
        Zlot jest zaplanowany na 13 stycznia. Nie ma osob nie zaproszonych. Czesto mnie
        pytacie jakie warunki trzeba spelnic zeby przyjechac, az doszlam do wniosku ze
        zrobie ten poscik. Odpowiadam - trzeba przyjechac, po prostu byc. Zabrac ze
        soba dobry humor i jesli macie ochote to tez paru dobrych znajomych. Nie trzeba
        byc baba (mimo ze to Babozlot), nie trzeba miec wypasionej maszyny czy
        szczegolnych uprawnien. Jezeli przyszlo ci do glowy ze fajnie byloby nas
        odwiedzic, ze chcesz nas poznac, ze chce ci sie w srodku zimy pol Polski
        przejechac zeby napic sie z nami pifka i zjesc kielbaske nad ogniskiem - znaczy
        ze ten zlocik jest wlasnie dla ciebie. Serdecznie zapraszamy i czekamy z
        niecierpliwoscia. Im nas bedzie wiecej tym weselej
        • visha Re: BARDZO WAZNE ;-) 27.10.06, 07:24
          To w takim razie może i ja wygospodaruję jakiś kawałek czasu i wstąpię :-)
    • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 09:32
      hmmm znalazłam hotelik na ul górniczej,Łodzianie daleko to od centrum?? ceny w
      miare niskie:)
      • jaga07 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 11:57
        Niewątplwie ul.Górnicza nie jest w centrum łodzi, hmmmmmm tak sobie myśle, że
        dojazd do centrum samochodem z tamtego miejsca to ok. 15 min, a środkami
        komunikacji miejskiej to z pewnością 30 min., nie jest to jednak jakaś
        dramatycznie wielka odległość i da się przeżyć, choć oczywiście wygodniej było
        by dla Was w samym centum mieszkać, plusem jest to, że jest to ten sam kierunek
        jaki bedziemy obierać, żeby udać sie na ognisko, bo gdyby hotel ten był na
        południu łodzi miałybyście do przemieżenia całe miasto:)
        • domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 21:49
          Nie chciałabym być jakaś wygodnicka masakrcznie, ale moze coś bliżej aby mozna
          sie dokulać na piechty z imprezki. Wiem, że bedzie kilka osób z dziećmi i
          niepijących ale też może sie znaleźć kilka pęłznących(((-;
          • arsinoe73 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 21:55
            Proszę posłuchać ( poczytać ) Domino bo ona mądrze gada :D ( pisze ) :D :D
            Szczególnie o tych pełznących :D :D :D
            • domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 22:30
              Bo tak to jest. Dzieciaczka jeszcze nie mam ( nie omieszkam powiedzieć, że
              taśma produkcyjna ciąglę chodzi(((-;), mąż jechać nie chce, więc zostaje mi
              pęłznięcie((-;
              • arsinoe73 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 23:17
                Zatem bedziemy sie w owem pełznięciu wspierać :D
                Tym bardziej , zesmy somsiadki :D
                • domino3311 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 27.10.06, 23:46
                  Dzisiaj piątek. 23:45. To na razie, ja jeszcze muszę zapełznąć do łóżeczka(((-;
                  Miłej nocki.
                  • reggie85 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 28.10.06, 10:46
                    ta ulica byłą tylko propozycja,w poniedziałek poszukam w pracy czegos bliżej, a
                    własnie chyba lepiej zapłącic troche wiecej ale miec normalny pokój a nie jakas
                    klitke???
                    • izetta Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 01.11.06, 15:20
                      hej! dopiero teraz dotarłam do komputra :) ja jestem za dopłaceniem. w końcu
                      nie jedziemy tam na miesiąć tylko na jeden nocleg, więc nie warto dusić się w
                      pudełku, zwłaszcza, że niektórzy biorą ze sobą przedszkole, a to już samo mówi
                      za się, że warunki mają być bardzo dobre. oszczędzać będziemy na zlocie na
                      moto. teraz nie warto, bo jeszcze okaże się, że np nie ma ogrzewania, albo
                      ciepłej wody itp. pozdrawiam wszystkich. iza
                      • a_virago535 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 02.11.06, 10:23
                        stanowczo popieram przedmówczynię!
    • aga_rudes Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 09.11.06, 09:56
      ja jestem nowa,niestety bez prawka na A,ale do nadrobienia na wiosne( mam
      nadzieje:)chetnie sie przyłącze w celach integracyjnych. Pisałam o tym w nowszym
      watku,niestety nie auwazylam tego;)pozdr!!
    • cruk Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 10.11.06, 16:36
      jesli nie wybedziemy na narty to bedziemy - ale ja sie przemieszczam z
      chlopakami - starszym i mlodszym - dla Izy Malego do towarzystwa (Pit ma 1,5
      roku) :-) (starszym sie nie dziele :-DDD)

usciski i uszanowania
    • aneka20 Re: Zaproszenie do Łodzi ;-) 10.11.06, 20:40
      Witam za bardzo nie jestem w temacie bo mam trochę spraw na głowie i jestem
      zabiegana dla tego też żadko zaglądam na forum za co przepraszam :-) z miłą
      chęcią piszę sie na to spotkanie wraz z moim facetem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka