26.10.06, 12:36
jesli ktokolwiek ma silne parcie, by ze mną pokorespondować via e-mil, to
dopóki skrzynka na gazecie nie przestanie się fakać, oficjalny i obowiazujący
adres to:

blindlibrarian@gmail.com

P:)
Obserwuj wątek
    • daria13 Re: ważne 26.10.06, 13:06
      Czy to, że skrzynka się faka, oznacza mozliwość utraty, znaczy niedostania
      maili? Bo ja już od tygodnia widzę to cholerne 0 wiadomości i jest mi bardzo
      smutno, bo to mój jedyny adres prywatny:( I nie wiem, czy nikt mnie już nie
      kocha, czy to tylko skrzynka się faka:)))
      • kubissimo Re: ważne 26.10.06, 14:31
        to raczej wina skrzynki. poczta gazecie kompletnie sie nie udala i szczerze
        mowiac dziwie sie, ze ktos jeszcze z niej korzysta :/
        • sutekh1 Re: ważne 26.10.06, 16:07
          nieprawda
          w obecenym stanie nadmiaru archiwów po prostu wszystko zaczyna się pieprzyć jak
          tralalala
          trzeba poinformować postmastera
          ja miałem zero a teraz nie mam
          zapycham na 200 śmiecia
          • samica1 Re: ważne 26.10.06, 17:21
            Trzeba wcisnąć F5 koło mioliona razy i wtedy jest dobrze. Na szczęście 0 proc.
            nie oznacza utraty niczego.
            • olahabe Re: ważne 27.10.06, 10:00
              Myślałam, że mi się skrzynka zapchała, bo mam 100% pojemności i za nic nie mogę
              jej powiększyć. Ciągle wywala nieprzeczytane wiadomości, ile bym nie grzebała w
              starociach. Natomiast kłopoty mogą wynikać z przekształceń wielkich, na jakie
              porwała się GW. Podobno separują się i gazeta.pl będzie teraz niezależna od
              swojej matki papierowej.
              • braineater nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 10:09
                to jest akurat idiotyzm, bo musisz przeklikac tez wysłane, albo je po prostu
                wywalić, i musisz miec tez pusty kosz. wtedy on dochodzi do wniosku, że
                przeczytałas wszystko i pozwala powiększać, co nie za dużo zmienia, bo
                powieksza odrobine i pakujesz sie w akcję, że powiększasz skrzynke co tydzień.

• kubissimo Re: nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 12:12
                  a w gmailu powieksza sie sama :)
                • olahabe Re: nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 23:41
                  Dzięki wielkie, żeś mnie oświecił, bo na tak genialny pomysł bym w życiu nie
                  wpadła, żeby wysłane były nieprzeczytane.
    • chanchi.cholo Re: ważne 27.10.06, 20:08
      zuper zuper
      ale czemu Waść to w wątku realizujesz jakoby "ważne"? ważna to jest debata o
      dekreta, dyrektor wobec dyrektyw, i prohibicja pod auspicjami masturbacji na
      wakacjach. Kontrabanda z Niderlandów też ponoć, choć łoś na wskroś suszoną klępą.

podzwaniam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka