braineater 26.10.06, 12:36 jesli ktokolwiek ma silne parcie, by ze mną pokorespondować via e-mil, to dopóki skrzynka na gazecie nie przestanie się fakać, oficjalny i obowiazujący adres to: blindlibrarian@gmail.com P:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria13 Re: ważne 26.10.06, 13:06 Czy to, że skrzynka się faka, oznacza mozliwość utraty, znaczy niedostania maili? Bo ja już od tygodnia widzę to cholerne 0 wiadomości i jest mi bardzo smutno, bo to mój jedyny adres prywatny:( I nie wiem, czy nikt mnie już nie kocha, czy to tylko skrzynka się faka:))) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ważne 26.10.06, 14:31 to raczej wina skrzynki. poczta gazecie kompletnie sie nie udala i szczerze mowiac dziwie sie, ze ktos jeszcze z niej korzysta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: ważne 26.10.06, 16:07 nieprawda w obecenym stanie nadmiaru archiwów po prostu wszystko zaczyna się pieprzyć jak tralalala trzeba poinformować postmastera ja miałem zero a teraz nie mam zapycham na 200 śmiecia Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: ważne 26.10.06, 17:21 Trzeba wcisnąć F5 koło mioliona razy i wtedy jest dobrze. Na szczęście 0 proc. nie oznacza utraty niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
olahabe Re: ważne 27.10.06, 10:00 Myślałam, że mi się skrzynka zapchała, bo mam 100% pojemności i za nic nie mogę jej powiększyć. Ciągle wywala nieprzeczytane wiadomości, ile bym nie grzebała w starociach. Natomiast kłopoty mogą wynikać z przekształceń wielkich, na jakie porwała się GW. Podobno separują się i gazeta.pl będzie teraz niezależna od swojej matki papierowej. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 10:09 to jest akurat idiotyzm, bo musisz przeklikac tez wysłane, albo je po prostu wywalić, i musisz miec tez pusty kosz. wtedy on dochodzi do wniosku, że przeczytałas wszystko i pozwala powiększać, co nie za dużo zmienia, bo powieksza odrobine i pakujesz sie w akcję, że powiększasz skrzynke co tydzień. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 12:12 a w gmailu powieksza sie sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
olahabe Re: nieprzeczytane wiadomości 27.10.06, 23:41 Dzięki wielkie, żeś mnie oświecił, bo na tak genialny pomysł bym w życiu nie wpadła, żeby wysłane były nieprzeczytane. Odpowiedz Link Zgłoś
chanchi.cholo Re: ważne 27.10.06, 20:08 zuper zuper ale czemu Waść to w wątku realizujesz jakoby "ważne"? ważna to jest debata o dekreta, dyrektor wobec dyrektyw, i prohibicja pod auspicjami masturbacji na wakacjach. Kontrabanda z Niderlandów też ponoć, choć łoś na wskroś suszoną klępą. podzwaniam. Odpowiedz Link Zgłoś