Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia

28.10.06, 21:34
Pozdrawiam wszystkie (nie tylko te przepiękne) kobiety z Podlasia. Sam jestem z Pomorza- nawet zachodniego, więc czuję się bezpieczny przed urokiem niektórych Podlasianek ( czy dobrze określiłem Was?). Trzymajcie się ciepło przed zimą.
Obserwuj wątek
    • mussou Re: Pozdrowienia 29.10.06, 08:26
      a propos zimy i zalecanego ciepła...Czy kobiety Podlasia noszą stringi czy
      założyły już barchany?
      • bad_habit Re: Pozdrowienia 29.10.06, 17:25
        nie,kalesony,zadowolony???;-)a w jakim kolorze lubisz najbardziej???;-D
        • mussou Re: Pozdrowienia 08.11.06, 01:28
          bad_habit napisała:

> nie,kalesony,zadowolony???;-)a w jakim kolorze lubisz najbardziej???;-D

Najbardziej to lubię jak jestem napalony, bo wtedy spadają mi kalesony.

Ktoś...kiedyś...jakoś...gdzieś...Hmm!
    • bad_habit Re: Pozdrowienia 29.10.06, 17:27
      wirk4 napisał:

> Pozdrawiam wszystkie (nie tylko te przepiękne) kobiety z Podlasia. Sam jestem z
      > Pomorza- nawet zachodniego, więc czuję się bezpieczny przed urokiem niektórych
      > Podlasianek ( czy dobrze określiłem Was?). Trzymajcie się ciepło przed zimą.

Witaj!
      Miło,że odwiedziłes to forum:-) i mam nadzieję,że będziesz tu częściej zaglądał:-)

pozdrawiam (tym razem z Mazur) w imieniu wszystkich forumowiczy,którzy gdzieś się ostatnio zapodziali!

:-)
      • wirk4 Re: Pozdrowienia 01.11.06, 18:33
        Dzięki za miłe przyjęcie. Postaram się czasami tu zaglądnąć. Choć chłodu aktualnie u mnie nie brakuje (w tej chwili za oknem 0 stopni C). Pozdrawiam serdecznie.
        • bad_habit Re: Pozdrowienia 03.11.06, 13:56
          Dlaczego tak dziś zimno???Aż się nie chce z domu wychodzić...Buuuu!!!
          Coś strasznego:-(
          • wirk4 Re: Pozdrowienia 04.11.06, 20:52
            Mam pocieszenie- u mnie aktualnie +7 stopni. Pewnie wam też się zrobi się cieplej!
            • bad_habit Re: Pozdrowienia 07.11.06, 15:30
              ja się powoli przyzwyczajam do tych niskich temperatur więc nie jest już aż tak
              tragicznie:-)ale słyszałam,że ma być ok. 10 stopni w ciągu kilku najblizszych
              dni!!!:-)
    • mussou Re: Pozdrowienia 08.11.06, 01:31
      bad_habit napisała:

> nie,kalesony,zadowolony???;-)a w jakim kolorze lubisz najbardziej???;-D

Najbardziej to lubię jak jestem napalony, bo wtedy spadają mi kalesony.

Ktoś...kiedyś...jakoś...gdzieś...Hmm! Auuuu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka