Dodaj do ulubionych

Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki

29.10.06, 09:39
Fantko Kochana! Przyjaciółko Droga! Zapędzony w swoich "interesach i
intertesikach" nie dostrzegłem Twojego bólu... Przepraszam... Nic mnie nie
tłumaczy, że nie wiedziałem o Twoich kłopotach. To Ty "trzymałaś mnie
za rączkę, gdy strasznie cierpiałem". Proszę, przyjmij falę fluidów szczęścia,
zdrowia, mocy i miłości - liczę, że pomogą Tobie przetrwać trudny czas. Ślę
także czułe uściski i całusy. Wracaj szybko - brak mi Ciebie!
Obserwuj wątek
    • screen Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 11:18
      Witaj Grandis... Pięknie to napisałeś. Wszyscy czekamy na powrót Fantki.
      Wpadaj do nas czasem i czekaj razem z nami;-)
      • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 11:48
        Możesz na mnie liczyć. :-)
        • screen Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 12:03
          Dziękuję
          i pozdrawiam;-))
          • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 13:47
            Dzięki Screen! Dzisiaj dla Fantki (by ją trochę rozśmieszyć) odkryję oblicze
            bosmana... ;-)
            • screen Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 13:55
              Hihi:)
              • screen Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 13:55
                Powinno zadziałać, bo mnie rozśmieszyło nawet bez odkrywania wizerunku;-)
                • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 16:47
                  Chyba zmienię zawód... :-)
                  • screen Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 17:52
                    Nie doradzam, bo...jeszcze nie wiem w czym jesteś lepszy;-)
                    • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 29.10.06, 22:44
                      Chciałabyś to sprawdzić?... ;-)
    • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 31.10.06, 10:49
      Fantko, piękne słońce dzisiaj, liczę, że też masz okazję się z niego cieszyć. :-)
      • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 18:28
        Screen, Bosman
        moc uśmiechów dla Was przekazuję :-)
        • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 18:51
          Dzięki, dzięki, aż miło - potrzebne te uśmiechy. :-)))
          • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 18:53
            Uśmiechy żyć nam pomagają ;)
            • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:12
              No, to też uśmiecham się szeroko i rozsyłam wszem i wobec... :-)))
              • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:13
                od razu pocieplało i deszcz przestał padać ;)
                • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:16
                  Z bliska byłoby jeszcze milej... ;-)
                  • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:17
                    marzenie.......

Jeśli kogoś kochasz
                    • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:19
                      Och, nie pierwszy raz tak mi napisałaś... ;-)
                      Ale marzenia nie są zabronione jeszcze. :-)
                      • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:21
                        marzenia są kolorem naszego życia ;)
                        • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:23
                          A nawet tęczą... :-)
                          • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:24
                            słońcem i radością ;)
                            • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:28
                              Bosman idź na @
                              • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:37
                                Idę... :-)
                                • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:50
                                  odpisałam ;)
                                  • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:53
                                    Wiem ;-)
                                    • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 19:54
                                      ;))
                                      • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 20:17
                                        :-*
                                        • fantka Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 20:19
                                          ;-*
                                          • grandis_bosman_rozy Re: Do Fantki - Mojej Kochanej Przyjaciółki 08.11.06, 20:20
                                            dzięki! :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka