dragon_fruit 29.10.06, 22:15 nie ma o czym gadac z goscmi:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:27 no zupelnie mu nie przeszkadza-wlasnie wylaczylam tv-tego sie nie da ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:28 wkurza mnie facio mimo ze go lubie za błyskotliwosc, refleks itp ale w ten sposób nie da sie w ogóle żadnej gadki uskutecznić z gosciem najpierw zadaje jakies pytanie, gosc cos tam zaczyna mamrotac a ten jedzie z serią jakichś ripost i tamtego blokuje momentalnie i wychodzi z tego ze goscie to jakis marny dodatek do wystepów meganarcyza delektujacego sie własnymi tekstami dlatego oglądam rzadko i nie żałuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:30 ja go włączam tylko jak mnie interesuje gosc,najczęściej jest to osoba,która ma jakieś tam szanse przebic sie przez Kubę,inaczej nie da sie tego oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:36 ja też zazwyczaj kiedys chyba jakos bardziej do głosu dawał dojsc ludziom no nie wiem moze powinien nie brac dopalaczy przed programem, chocby była to poczciwa kawa zbożowa:) albo zwiekszyc fiutka, bo moze to jest jego kompleks ktory próbuje jakos przytłumic poprzez nadekspresje (zreby mysli zaczerpnalem z Freuda wiec prosze o spokój zniesmaczonych );))) a co to za kobita była oprócz Rosati? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:41 z zapowiedzi w przerwie TzG wnioskuję,że to niejaka Hela w opałach Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:43 albo też Żanetka z Na Wspólnej. Anna Guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:44 romcia.p napisała: > z zapowiedzi w przerwie TzG wnioskuję,że to niejaka Hela w opałach ty mów do mnie po ludzku:) ja zadnych seriali nie oglądam to nie kumam jakas aktorka serialowa? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:48 forumowicz_pospolity napisał: > romcia.p napisała: > > > z zapowiedzi w przerwie TzG wnioskuję,że to niejaka Hela w opałach > > ty mów do mnie po ludzku:) > ja zadnych seriali nie oglądam to nie kumam > jakas aktorka serialowa? > też nie oglądam :))) wiem wszystko z zajawek,które tvn puszcza milion razy Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: biedny Powiatowy 29.10.06, 22:51 dobra dzieki , wyjasniło sie od razu lepiej sie poczułem;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia ano ja sie tez dzisiaj 29.10.06, 23:37 nad nim litowalam :/ jesli by ktos chcial z opinią anali sie zapoznac... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=51196966 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: ano ja sie tez dzisiaj 29.10.06, 23:43 vandikia napisała: > nad nim litowalam :/ > > jesli by ktos chcial z opinią anali sie zapoznac... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=51196966 no, a na pytanie, czy kasa podatników na to idzie odpowiem ze nie ino reklamodawcy to sponsorują, tak mysle i tym optymistycznym akcentem zakoncze temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ano ja sie tez dzisiaj 29.10.06, 23:45 nastepnym razem zapisze sobie jakie reklamy sa wyswietlane przed i w trakcie tego programu i urzadze osobisty bojkot produktow ;) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 00:06 I co się czepiacie ludziska? Powiatowego znacie, a ciągle się spodziewacie, że to "Wieczór z Alicją" będzie. Bardzo ładnie gada z ludźmi. Na miarę tego, co mają do powiedzenia. Mnie się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 09:40 ja mysle,że najwyższy juz czas żeby kuba odkrył w sobie to wewnętrzne fuuuj, ogladam tylko , jak są ciekawi goście Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 11:53 ja go rzadko oglądam, jakoś takj wychodzi, ale wczoraj widziałam. Moim zdaniem przez swoje zachowanie pytania itd udowodnił że wera nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Poza tym zarzeka sie że o swoich sprawach prywatnych mówic nie bedzie a i tak duzo powiedziała, ze nie wspomne o tragicznym wywiadzie z kolankiem. Sama sobie robi fatalne PR i sie potem dziwi ze wszyscy sie z niej nabijają. Poza tym jakoś Ani Guzik udało sie sprawnie uciac rozmowe nt jej zycia praywatnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 12:08 Ja tam oglądam całego Powiatowego jak leci, bo mam słabość do chłopaka i jego błyskotkiwej inteligencji okrytej dla niepoznaki płaszczykiem chamstwa. I wczoraj wyglądało to tak: Ania Guzik została potraktowana nieco łaskawiej, jako nowa gwiazda tvn-u, ale i tak nic więcej o sobie, niż było wiadomo wcześniej, opowiedzieć nie zdołała. No moze ta miseczka C, była jakąś nowością, albo głośno wypowiedzianym gołym okiem widocznym faktem. Poza tym stare opowieści o punktualności, pochodzeniu ze Śląska i zabawnej, acz odgrzewanej historyjce o kradzieży w pociągu. Nudy. No za to z Weroniką, to chłopak pojechał, jak ze starą chabetą. Ludzie, a ona się nawet nie zorientowała, że z niej łacha drze, a cukruje niby od dawien znajomością i przyjaźnią. Młode to jeszcze ciele. Ładne, młode, może i mądre będzie kiedyś... a ujadało, jak nie przymierzając latrynek. Dziecko, no nie pchaj Ty się w łapy, takiego starego wygi, jak Wojewódzki... albo pchaj się. Ja się z przyjemnością pośmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 12:17 Powiatowy za duzo gadał- o to chodzi-mogl dac Verze szanse wleźć całkiem w krzaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: biedny Powiatowy 30.10.06, 12:21 Ale po co? Jakby ona gadała toby śmieszno nie było. Ino straszno. A to program rozrywkowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś