bad_habit Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:05 niom..eh, i co ja bym zrobiła, jakbym miała na stałe zamieszkać w Europie Północnej???...chyba bym wychodziła z domu z termoforem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:06 przyzwyczaiłabyś się albo już byś zamarzła Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:07 nekroskop88 napisał: > przyzwyczaiłabyś się albo już byś zamarzła > > ot powiedział:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:19 właśnie...nie był i nie wie... a tak poza tym,to jak Norwegowie byli u nas na AM,siedzieli na zajęciach w kurtkach,rękawiczkach,etc. i było im zimno w Białymstoku,a myślałam,że to u nich tak zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:24 W Norwegii na wybrzeżu jest ciepło. Po pierwsze klimat oceaniczny, po drugie Golfstrom. Ale na północy, to ho, ho; mróz taki, że nosy wykrzywia. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:33 hmm,to może dlatego,że większość z nich mieszka tam gdzie cieplej,nie jest przyzwyczajona do niskich temperatur w Polsce...???Choć to raczej nie powinno im przeszkadzać,prawda???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 14:43 Niskie temperatury przeszkadzają każdemu rozsądnie myślącemu człowiekowi! A że Norwegowie rozsądnymi są (patrz: gospodarka), to i "mróz tak siarczysty, że palce zagina" im przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: smutno mi...zimno mi... 03.11.06, 15:11 hmm,to dobrze więc że się otaczam takimi rozsądnymi ludźmi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi noo tak,u was tam to juz białe misie po miescie 03.11.06, 16:38 łaża:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 16:41 a jak się zmęczo to sie położo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 18:06 noooooooo,ale są też wyjątkowe misie,aaaaaaaach!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 18:35 jutro to będzie futro a dziś to jest miś Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 18:46 nieee ma jeszcze misia,ale będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 20:49 bad_habit napisała: > nieee ma jeszcze misia,ale będzie:-) oczko rysia misia Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: noo tak,u was tam to juz białe misie po miesc 03.11.06, 20:57 > oczko rysia misia taaaaaaa,rysio misio poszedł na balety urodzinowe;-( Odpowiedz Link Zgłoś