Dodaj do ulubionych

Co wywinie sekretarka Chochoła?

07.11.06, 20:35
No właśnie?
Obserwuj wątek
    • panisiusia Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 20:38
      uhuhu ale z niego adwokat będzie...
      • xemxija Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 20:57
        zmusi go do seksualnej orgii na kserokopiarce...z udzialem męczynasa,
        naturalnie:D
    • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 21:34
      Czyżby nowy wątek? Sekretarka coś zaintryguje i Chochoł straci pracę w
      kancelarii? :))
      • around_the_sun Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:15
        ale jak dzisiaj chochoł teściowi wygarnął, no prosze ja was! :-D )))
        • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:22
          Ano.

Aczkolwiek miałem takie poczucie, że ta scena byłaby o niebo lepsza, gdyby
          Chochoł był lepszym aktorem...

Ale w ogóle dzisiejszy odcinek obfitował w wydarzenie, intensywnie było, że nie
          wiem :)
          • falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:27
            > Aczkolwiek miałem takie poczucie, że ta scena byłaby o niebo lepsza, gdyby
            > Chochoł był lepszym aktorem...

to się nazywa ująć sedno sprawy w jednym zdaniu :DDDDDD

Ja sądzę, że sekretarka podłoży mu świnię i będzie przez jakiś czas czarnym
            charakterem a potem przeżyje przemianę wewnętrzną pod wpływem niezłomnego
            krystalicznego charakteru Chochoła i stanie się aniołem i dobrą ciocią, do
            której Chochoł i BB będą przychodzili na kawkę i po porady życiowe.
            • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:39
              > to się nazywa ująć sedno sprawy w jednym zdaniu :DDDDDD

No niestety, nie przepadam za aktorstwem Mroczka. Pamietam, jak 1.5 roku temu (z
              kawałkiem) był ten odcinek, gdzie Chochoł zdradził Kinge z Ifigenią, po czym
              wybiegł na powietrze, usiłąc "grać" wyrzuty sumienia... Ugh :)

> Ja sądzę, że sekretarka podłoży mu świnię i będzie przez jakiś czas czarnym
              > charakterem a potem przeżyje przemianę wewnętrzną pod wpływem niezłomnego
              > krystalicznego charakteru Chochoła i stanie się aniołem i dobrą ciocią, do
              > której Chochoł i BB będą przychodzili na kawkę i po porady życiowe.

Matko, tylko nie to!!!
              • falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:48
                to i tak jest pikuś przy scenie, kiedy drugi chochoł grał żałobę i refleksję po
                Dziduszce, w ciemnej kuchni, z Muchom.
                • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:54
                  Ja w ogóle myślę, że warto zrobić plebiscyt na najgorsze aktorstwo w "MjM"...

Bo to, że dobrej tam raczej się nie uświadczy, to wiadomo :)
                  • falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 00:00
                    A przepraszam, a scena, kiedy Kamizela nawaliła się z Simoną i rozbierała się
                    przed Luckiem, to zła moża była?
                    • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 00:04
                      > A przepraszam, a scena, kiedy Kamizela nawaliła się z Simoną i rozbierała się
                      > przed Luckiem, to zła moża była?

A weź nie przypominaj... :)
                  • drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 10:16
                    stephen_s napisał:

> Ja w ogóle myślę, że warto zrobić plebiscyt na najgorsze aktorstwo w "MjM"...
                    >
                    > Bo to, że dobrej tam raczej się nie uświadczy, to wiadomo :)
                    >
                    myślę, ze I(n)figenia wypadająca z busu wprost w ramiona chochoła, wygra!
                    no bo , kto jeśli nie ona..
                    a! jeszcze Renia w depresji
                    :-D)))))niechaj bedzie ,egzzzzzzekfo
                    • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 10:31
                      > myślę, ze I(n)figenia wypadająca z busu wprost w ramiona chochoła, wygra!

No niestety, tak jak lubię Ifigenię, tak muszę przyznać, że Magda Górska zbyt
                      dobrą aktorką nie jest :)

Ale czy nie sadzisz, że przegrać ona z Marzeną i jej bratem? To dopiero są
                      drewniane postaci..
                      • mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 11:14
                        uprzejmnie żądam spisu tresci po wczoraj
                        nie widziałam i żądam na ten tychmiast

sękju
                        • drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 11:34
                          eeeee
                          najpierw była melodyjka
                          "eeeeeeeeeem jaaaak miiiiiiiiiiiłooooooooooość"
                          tam ta da daram ta tammm
                          potem dlugo oczekiwalismy na rozpoczecie jakiegos wątku dialogowego
                          zaraz..co było potem?
                          • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 12:02
                            No jak to, dużo się działo przecież :))

1. Gej Grzegorz pobity
                            2. Chochoł ochrzanił ojca Kingi oraz robi sobie wroga z sekretarki
                            3. Hanka ścina włosy, by zauroczyć na powrót Zaczesa :))
                            • mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 12:20
                              nieeeeee????

Giej zbity ???
                              po buzi ? zbity ?
                              po oczkach? udzerzony ?
                              po ząbkach ? trafiony?
                              i oranżową koszulkę pomięli?
                              i spodenki w kant zachlapali ?
                              o Bożżżżżższzzz!!!!!!!

do domku tez sie wdarli ? oranzowe ściany skradli ?

nie wierzeę, nie wiezrę, to nie możliwe , kto mógl mu to zrobić? to nie
                              ludzie, to wilki , a buuuuuuuuuuu...

ale na suszi jeszce go bedzie stac ,prawda ?

O Boszszszssz, o Boszzszszz, a ja gupia u fryzjera caly wieczór, u fryzjera ...
                              • romcia.p Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 13:52
                                o co chodzi z tą sekretarką?jak Chochoł robi z niej sobie wroga?
                                nie oglądałam wczoraj a tu widzę akcja gna do przodu z prędkością światła
                                • mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 13:58
                                  moze jest nieczuły na jej pożądliwe spojrzenia i nie chce dac jej posmowakowac
                                  swego boskiego chochołowego ciała ?

dobrze kombinuję ?
                                  • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 14:04
                                    Nieee, to taka starsza kobita, co z jakichś względów przypięła sie do Chochoła i
                                    wbija mu szpile. Na co Chochoł odpłacił się - jakże brutalną!!! - szpilą "Nie
                                    wiem, za co mnie pani nie lubi, ale wie pani co? Będę musiał z tym żyć".

Panią sekretarkę zatkało, potem wydusiła z siebie bluzg na "smarkacza". Oj,
                                    czuję, że intryga się kroi... :)))
                                    • drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:16
                                      ale zyby, smarrrrrrrrrrkacz jeden, kazał biednej kobicinie
                                      xero robić?
                                      das izzzz skandal!
                                      • stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:32
                                        Więcej :) On kazał jej robić ksero, a w tym czasie gadał przez komórkę :)
                                • pomme Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:20
                                  czy chochoł jakim dyrektorem został,że szekretarke ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka