panisiusia Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 20:38 uhuhu ale z niego adwokat będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 20:57 zmusi go do seksualnej orgii na kserokopiarce...z udzialem męczynasa, naturalnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 21:34 Czyżby nowy wątek? Sekretarka coś zaintryguje i Chochoł straci pracę w kancelarii? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:15 ale jak dzisiaj chochoł teściowi wygarnął, no prosze ja was! :-D ))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:22 Ano. Aczkolwiek miałem takie poczucie, że ta scena byłaby o niebo lepsza, gdyby Chochoł był lepszym aktorem... Ale w ogóle dzisiejszy odcinek obfitował w wydarzenie, intensywnie było, że nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:27 > Aczkolwiek miałem takie poczucie, że ta scena byłaby o niebo lepsza, gdyby > Chochoł był lepszym aktorem... to się nazywa ująć sedno sprawy w jednym zdaniu :DDDDDD Ja sądzę, że sekretarka podłoży mu świnię i będzie przez jakiś czas czarnym charakterem a potem przeżyje przemianę wewnętrzną pod wpływem niezłomnego krystalicznego charakteru Chochoła i stanie się aniołem i dobrą ciocią, do której Chochoł i BB będą przychodzili na kawkę i po porady życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:39 > to się nazywa ująć sedno sprawy w jednym zdaniu :DDDDDD No niestety, nie przepadam za aktorstwem Mroczka. Pamietam, jak 1.5 roku temu (z kawałkiem) był ten odcinek, gdzie Chochoł zdradził Kinge z Ifigenią, po czym wybiegł na powietrze, usiłąc "grać" wyrzuty sumienia... Ugh :) > Ja sądzę, że sekretarka podłoży mu świnię i będzie przez jakiś czas czarnym > charakterem a potem przeżyje przemianę wewnętrzną pod wpływem niezłomnego > krystalicznego charakteru Chochoła i stanie się aniołem i dobrą ciocią, do > której Chochoł i BB będą przychodzili na kawkę i po porady życiowe. Matko, tylko nie to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:48 to i tak jest pikuś przy scenie, kiedy drugi chochoł grał żałobę i refleksję po Dziduszce, w ciemnej kuchni, z Muchom. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 07.11.06, 23:54 Ja w ogóle myślę, że warto zrobić plebiscyt na najgorsze aktorstwo w "MjM"... Bo to, że dobrej tam raczej się nie uświadczy, to wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 00:00 A przepraszam, a scena, kiedy Kamizela nawaliła się z Simoną i rozbierała się przed Luckiem, to zła moża była? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 00:04 > A przepraszam, a scena, kiedy Kamizela nawaliła się z Simoną i rozbierała się > przed Luckiem, to zła moża była? A weź nie przypominaj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 10:16 stephen_s napisał: > Ja w ogóle myślę, że warto zrobić plebiscyt na najgorsze aktorstwo w "MjM"... > > Bo to, że dobrej tam raczej się nie uświadczy, to wiadomo :) > myślę, ze I(n)figenia wypadająca z busu wprost w ramiona chochoła, wygra! no bo , kto jeśli nie ona.. a! jeszcze Renia w depresji :-D)))))niechaj bedzie ,egzzzzzzekfo Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 10:31 > myślę, ze I(n)figenia wypadająca z busu wprost w ramiona chochoła, wygra! No niestety, tak jak lubię Ifigenię, tak muszę przyznać, że Magda Górska zbyt dobrą aktorką nie jest :) Ale czy nie sadzisz, że przegrać ona z Marzeną i jej bratem? To dopiero są drewniane postaci.. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 11:14 uprzejmnie żądam spisu tresci po wczoraj nie widziałam i żądam na ten tychmiast sękju Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 11:34 eeeee najpierw była melodyjka "eeeeeeeeeem jaaaak miiiiiiiiiiiłooooooooooość" tam ta da daram ta tammm potem dlugo oczekiwalismy na rozpoczecie jakiegos wątku dialogowego zaraz..co było potem? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 12:02 No jak to, dużo się działo przecież :)) 1. Gej Grzegorz pobity 2. Chochoł ochrzanił ojca Kingi oraz robi sobie wroga z sekretarki 3. Hanka ścina włosy, by zauroczyć na powrót Zaczesa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 12:20 nieeeeee???? Giej zbity ??? po buzi ? zbity ? po oczkach? udzerzony ? po ząbkach ? trafiony? i oranżową koszulkę pomięli? i spodenki w kant zachlapali ? o Bożżżżżższzzz!!!!!!! do domku tez sie wdarli ? oranzowe ściany skradli ? nie wierzeę, nie wiezrę, to nie możliwe , kto mógl mu to zrobić? to nie ludzie, to wilki , a buuuuuuuuuuu... ale na suszi jeszce go bedzie stac ,prawda ? O Boszszszssz, o Boszzszszz, a ja gupia u fryzjera caly wieczór, u fryzjera ... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 13:52 o co chodzi z tą sekretarką?jak Chochoł robi z niej sobie wroga? nie oglądałam wczoraj a tu widzę akcja gna do przodu z prędkością światła Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 13:58 moze jest nieczuły na jej pożądliwe spojrzenia i nie chce dac jej posmowakowac swego boskiego chochołowego ciała ? dobrze kombinuję ? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 14:04 Nieee, to taka starsza kobita, co z jakichś względów przypięła sie do Chochoła i wbija mu szpile. Na co Chochoł odpłacił się - jakże brutalną!!! - szpilą "Nie wiem, za co mnie pani nie lubi, ale wie pani co? Będę musiał z tym żyć". Panią sekretarkę zatkało, potem wydusiła z siebie bluzg na "smarkacza". Oj, czuję, że intryga się kroi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:16 ale zyby, smarrrrrrrrrrkacz jeden, kazał biednej kobicinie xero robić? das izzzz skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:32 Więcej :) On kazał jej robić ksero, a w tym czasie gadał przez komórkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Co wywinie sekretarka Chochoła? 08.11.06, 15:20 czy chochoł jakim dyrektorem został,że szekretarke ma? Odpowiedz Link Zgłoś