zielonka16 08.11.06, 16:19 Ja dopiero w tej chwili odkryłam że to nie Ciociaplocia tylko Ciociapolcia,a za dużo problemów za nerwowa jestem.No oczywiście przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonka16 Re: Ale sierota jestem 08.11.06, 16:24 A,ze dwa miesiące .albo więcej w błędzie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: Ale sierota jestem 09.11.06, 00:02 od wczoraj : nie ciociapolcia tylko cici.....aż musziałam na ten temat w wątku którymś pogadać/genialne forum chyba/tak sie tej ciotce pozmieniało! Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Ale sierota jestem 09.11.06, 11:25 cóż, gdyby nie Twój wątek, to ja bym chyba na wieki wieków nieświadoma była. Mam to do siebie, że jak jakąś nazwę własną przeczytam raz pierwszy, tak ją widzę i pamiętam zawsze, bez względu na to, jak to się ma do oryginału. Czasem w robocie to paskudnie wychodzi jak na piśmie cudze nazwisko przekręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ale sierota jestem 09.11.06, 11:26 :))) Kiedys byla tu jeszcze mowa o Ciocipizdeczce... Oszwmorde, jak to do mnie ne pasuje! ;P Odpowiedz Link Zgłoś