myszonka1 08.11.06, 19:44 Kurwa,dopiero wróciłam z roboty,w chacie nie ma żarcia,nie ma z czego kolacji zrobić,wszyscy coś chca teraz -natychmiast!!!!!!!!a ja to co? pierdolę,ide ide sie kąpać....../teraz Polska/tzn.ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszonka1 Re: O,nie teraz ja 08.11.06, 21:39 po kąpieli i owszem moja zlociutka,ale od tego nie przybylo jakiegoś jedzonka w lodówce a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: O,nie teraz ja 08.11.06, 21:41 przejdź się na Galerię Potraw i się pokatuj masochistycznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba5 Re: O,nie teraz ja 08.11.06, 23:33 u mnie to chociaz jest co jesc ale nie ma do kogo geby otworzyc.dzieciaki spia a maz na fochu, a ja sobie klikam.I wcale nie polece przepraszac za nie wiem co,.Dobrze mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: O,nie teraz ja 08.11.06, 23:50 pogadaj sama z sobą - z mądrym zawsze warto Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba5 Re: O,nie teraz ja 08.11.06, 23:55 no chyba nie bo jak zaczne morde drzec to mi sie cala chalupa na leb zleci a tak milo mi sie robi tylko troche zimno bo maz bandyta ogrzewanie przykrecil i czeka pod koldra a ja sobie jacke daniellsa naleje i sie od srodka zagrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba5 Re: O,nie teraz ja 09.11.06, 00:03 jakas cholerna reklamana pol ekranu mi sie wpieprzyla wylaczynie moge ale mnie to wkurza aa co z twoja kolacja? Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: O,nie teraz ja 09.11.06, 00:12 jakos sobie poradziłam -jakies jaka,mąka i omlecik gotowy=wazne ,że maszkarony zjadły,wszyscy przestali kłapac dziobem a ja sie napawam.....ciszą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba5 Re: O,nie teraz ja 09.11.06, 00:36 Dobrej nocy z pelnym brzuchem,koszmary po smazonym jak w banku,ale badz dobrej mysli.. Odpowiedz Link Zgłoś