ewelina12344 08.11.06, 21:34 zastanawiam się czy nie zmienić wiary...a co wy o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_on_line Re: trudne pytanie? 09.11.06, 08:56 Normalnie, zmieniasz święte obrazki na ścianach i chodzisz się modlić w inne miejsca, chyba tak to wygląda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: Hahaha / haha 09.11.06, 08:57 Oj,nie zaczyjamy dyskusji,bo wyjdzie wielki chuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaspadi Re: trudne pytanie? 09.11.06, 13:39 ja_on_line (chyba dobrze napisałam) uśmiałam się do łez. Ta wara to mi się nie zagoi. I to będzie Twoja wina :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iga74 Re: trudne pytanie? 09.11.06, 14:59 .....ciesz się, że masz wiarę i że jeszcze możesz ją zmienić..ja tam czasem jakbym wiary w nic nie miała..nawet w to, że jak moje dziecko narobi na środku pokoju bo akurat chodziło bez pieluszki [ czyt. uciekało przed zła matką] to jego ojciec a mój mąz nie wdepnie w to i tego nie zauważy..ale nie dośc , że nie wdepnie..to nawet zauważy, ominie celowo.. i posprząta pomagając niedobrej matce a jego żonie..;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: trudne pytanie? 09.11.06, 15:00 po co sobie zawracac głowe jakimiś zmianami, a co Ci z tego że zmienisz? Cała reszta pozostanie bez zmian... Odpowiedz Link Zgłoś
iga74 Re: trudne pytanie? 09.11.06, 15:07 ...jak można pytać się kogoś czy zmienić wiarę...albo wierzysz albo nie...nie komplikuj sobie życia, ono samo się skomplikuje z biegiem lat... Odpowiedz Link Zgłoś