grapefruit_dead 13.11.01, 01:34 patrze! i tak patrze :) i co? z drzewa mam sie urwac jak goopie jabłko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna26/7 Re: Szukam Claudii Schiffer! :] IP: *.244.224.166.Dial1.Washington1.Level3.net 13.11.01, 03:22 Grapefriut dead - masz wspanialego nicka. I niezle poczucie humoru. Niestety nie znam Claudii, ale po Ci teutonka? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Szukam Claudii Schiffer! :] 13.11.01, 10:57 a nie wolalbys Christy Turlington ? ona jest o wiele ladniejsza ale nie blondynka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead o nie wiedziałem że Claudia to blondynka ;) 13.11.01, 14:44 anka1 napisał(a): > a nie wolalbys Christy Turlington ? ona jest o wiele ladniejsza ale > nie blondynka:))) to nic!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Szukam Claudii Schiffer! :] IP: 10.0.126.* 13.11.01, 10:58 grapefruit_dead napisał(a): > patrze! i tak patrze :) i co? z drzewa mam sie urwac jak goopie jabłko? moze zabierz jakiejs b.nieletniej malolacie Barbie.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: Szukam Claudii Schiffer! :] 13.11.01, 14:47 Gość portalu: m. napisał(a): > grapefruit_dead napisał(a): > > > patrze! i tak patrze :) i co? z drzewa mam sie urwac jak goopie jabłko? > > moze zabierz jakiejs b.nieletniej malolacie Barbie.... > ;-) > Barbie juz ma samochód i Kena! ( Kena i samochód? ) ;( poczekam aż sie pojawi "Balbinka" B. Jones z nagraniem jak papużka "popapraniec!" "popapraniec!" bedzie weselej! tak "mysle"! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam Claudii Schiffer! :] 13.11.01, 14:50 Grapefrui dosięgła Cię wspominatoza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Szukam Claudii Schiffer! :] IP: 10.0.126.* 13.11.01, 14:52 mag_nolia napisał(a): > Grapefrui dosięgła Cię wspominatoza! trzeba mu zwyczajnie wylaczyc Fashion TV. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead protestuje!:) 13.11.01, 14:54 Gość portalu: m. napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > Grapefrui dosięgła Cię wspominatoza! > > trzeba mu zwyczajnie wylaczyc Fashion TV. nie! i nie! tam jest dobra muza! i ten no no ... feel!:P Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead ojk :)))) 13.11.01, 14:53 mag_nolia napisał(a): > Grapefrui dosięgła Cię wspominatoza! hihi:) ależ Kwiatuszka czujna! niech mnie... dźwi scisnom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: ojk :)))) 13.11.01, 15:18 aha mogę wskazać Ci to jabłko wypielęgnowanym paluszkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: ojk :)))) 13.11.01, 15:50 slodka_sue napisał(a): > aha mogę wskazać Ci to jabłko wypielęgnowanym paluszkiem :) o własnie zjem paluszki ... ale słone! kcesz troche? zostało jeszcze kilka hihi :] Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: ojk :)))) 13.11.01, 16:22 slodka_sue napisał(a): > nene słodkie raczej są. marcepanowe :) ho ho! Merci!Pani! ;)) (chrup chrup) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: ojk ;)))) 13.11.01, 17:34 slodka_sue napisał(a): > nie gryź bo mi lakier odprysnie :) lakier? :)) to cos z ... "Paaanie! prosze nie dotykać! te paluszki sa ozdobą wystawy" ;)) (chruup i chruuup!) Odpowiedz Link Zgłoś