mmagy Re: przepity glos Toma Waits'a 10.11.06, 20:39 również lubię, najbardziej późną jesienią i tak do końca lutego, gdy dni jeszcze krótkie, no i przy winku i podczas jazdy wieczornej samochodowej też Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: przepity glos Toma Waits'a 10.11.06, 20:43 Najlepiej smakuje z lampka wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagy Re: przepity glos Toma Waits'a 10.11.06, 20:45 pewnie Patricia Barber też ci leży ? bo mie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: przepity glos Toma Waits'a 12.11.06, 16:47 Patricia owszem. Znasz jej ostatnia plyte? Ja jestem jazzowa foxy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagy Re: przepity glos Toma Waits'a 12.11.06, 18:05 ostatniej jeszcze nie posłuchałam, jedynie recencji in plus się naczytałam i chrapkę mam. Słucham pozostałych czterech, ktore miło się snują, choć dziś snuł się Miles davis, muza z filmu Siesta, przez całe przed i popołudnie :) A teraz klimatyzuje się przy Bjork, lubisz? boć ona niejazzowa Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: przepity glos Toma Waits'a 12.11.06, 18:32 mmagy napisała: > ostatniej jeszcze nie posłuchałam, jedynie recencji in plus się naczytałam i > chrapkę mam. Słucham pozostałych czterech, ktore miło się snują, choć dziś snuł > się Miles davis, muza z filmu Siesta, przez całe przed i popołudnie :) > A teraz klimatyzuje się przy Bjork, lubisz? boć ona niejazzowa Bjork tez lubie. "Mythologies" fajna i ciepla muza, moze mniej jazzowa, ale podoba mi sie. Podobnie jak ostatnia Cassandra. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagy Re: przepity glos Toma Waits'a 10.11.06, 20:58 choć w jej przypadku głos raczej nieprzepity, przepalony bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: przepity glos Toma Waits'a 10.11.06, 21:04 hej dziewczyny, macie Waitsa zawieszonego w moim muzycznym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: przepity glos Toma Waits'a 12.11.06, 18:51 Dla wielibicieli Waits'a niezla gratka - trzyplytowy album Orphans. Rewelacja! www.anti.com/catalog.php?id=69 Odpowiedz Link Zgłoś